Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 565
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Привет, момичета!
Моята сватба ще е догодина. Дали да си коментирам тук с вас или да чакам нова темичка за догодина? Simple Smile bouquet bouquet bouquet

steli.vd, и ти като мен рано-рано подготвяш. Кога ще е датата?

26.08.17г Simple Smile Поне тази сме си харесали. Ще я запазим, но ще е по-натам. Ние искаме да се венчаем във Видин( аз съм от онзи край), в замъка Баба Вида Simple Smile, а моя мъж иска да е като малък филм и история. Темата за сватбата ще е в стил на Дисни "Красавицата и Звяра" Whistling Whistling Whistling

Пуснах тема за предварителни приготовления за сватби 2017г  Blush

А вашата кога ще е ?

# 631
Скрит текст:
Скрит текст:
Привет, момичета!
Моята сватба ще е догодина. Дали да си коментирам тук с вас или да чакам нова темичка за догодина? Simple Smile bouquet bouquet bouquet

26.08.17г Simple Smile Поне тази сме си харесали. Ще я запазим, но ще е по-натам. Ние искаме да се венчаем във Видин( аз съм от онзи край), в замъка Баба Вида Simple Smile, а моя мъж иска да е като малък филм и история. Темата за сватбата ще е в стил на Дисни "Красавицата и Звяра" Whistling Whistling Whistling

А вашата кога ще е ?

steli.vd,

Ние се сгодихме на 18 март 2015, сватбата ще бъде на 8ми октомври 2016. намям търпение, вече почти всичко е готово, знам, че ей сега ще минат 3 месеца, ама място не мога а си намеря Grinning

По мое мнение почвай от сега да организираш - най-малкото ще се облекчите финансово (ако сами си плащате). На нас ни правеха много отстъпки, задето предната година букваме нещата

# 632
Скрит текст:
Скрит текст:
Привет, момичета!

А вашата кога ще е ?

steli.vd,

Ние се сгодихме на 18 март 2015, сватбата ще бъде на 8ми октомври 2016. намям търпение, вече почти всичко е готово, знам, че ей сега ще минат 3 месеца, ама място не мога а си намеря Grinning

По мое мнение почвай от сега да организираш - най-малкото ще се облекчите финансово (ако сами си плащате). На нас ни правеха много отстъпки, задето предната година букваме нещата

Ох, браво! Снимки да показваш после!  bouquet Живи и здрави да сте! Ние се сгодихме миналата година, но исках да приключа с магистратурата и спокойно да си стягам сватбата. Ние ще си плащаме всичко. Покани, подаръци, прочеее ще си ги правя аз, затова се захващам от сега. Някои ми се смеят, че много рано било, ама ей го на...сега ще дойде времето бързо, бързо... Simple Smile  bouquet Не забравяй да си прекарате весело!  bouquet

# 633
steli.vd, а, не е рано!

и аз всичкко сама майсторя - отнема си време

# 634
  • Благоевград
Честито на всички, които вече са омъжени! Бъдете живи и здрави с вашите половинки!  Heart Eyes Hug

Аз имам едно предложение - тези от вас, чиито сватби минаха, ако могат да сложат по няколко снимки на украсата, масите, подаръчетата, бутониерите, подредбата на масите, както и на самите тях, за да ги видим как сияят  Heart Eyes Мисля, че на тези от нас, които сме наближаващи дати ще ни бъде от полза още някоя добра идея  Heart Eyes

# 635
Честито на всички, които вече са омъжени! Бъдете живи и здрави с вашите половинки!  Heart Eyes Hug

Аз имам едно предложение - тези от вас, чиито сватби минаха, ако могат да сложат по няколко снимки на украсата, масите, подаръчетата, бутониерите, подредбата на масите, както и на самите тях, за да ги видим как сияят  Heart Eyes Мисля, че на тези от нас, които сме наближаващи дати ще ни бъде от полза още някоя добра идея  Heart Eyes

Боже, днес цял ден си мисля да напиша същото, да ви помоля за това, което signora_tina е написала, ама все нещо ме разсейваше Simple Smile)) И аз ще се радвам да ви видя, мили дами на вашите сватби и всичко, което сте приготвяли (вие или с помощ) Simple Smile  bouquet

# 636
Аз правих всичко сама с приятелки, но как да кача снимките? Simple Smile))

# 637
  • София
Здравейте! Днес получихме всички снимки. Ще ги разгледаме и ще кача тези дни в snimka.bg каквото желаете.

# 638
  • София
Качих 14 снимки от сватбата ни. Симона и Краси. ако още нещо искате да видите,а  не съм качила, пишете и ако имам подхдяща снимка, ще го кача.

# 639
siiv, нямам представа как се виждат снимките в този сайт. Регистрация ли е необходима?

Имам въпрос - колко дни допълнителен платен отпуск се отпускат за сватба, защото не съм сигурна 2 или 3 са?

# 640
  • Пловдив
официално по закон са 2, но работодателят може да ти подари още ден-два Simple Smile

# 641
  • София
По закон са 2 работни дни.

# 642
Благодаря за отговорите.
Отново досаждам с поредния въпрос. Относно прическата - имате ли представа къде се продават украшения за коса - шноли, фиби, цветя, които да са подходящи за сватбена прическа?

# 643
  • София
В магазините за сватбени работи Simple Smile Където има рокли трябва да има и украшения. В София има в голям избор в сватбения център в Младост 4. В Асеновград има доста избор също.

# 644
Да, ама са скъпи. Най-вероятно може да намериш същите украшения на по-ниска цена в магазини за шноли, ластици и т.н. Просто ще гледаш да са бели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт