"Част от мен" тема 2

• 104 504
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета  Hug
Изчетох всички коментари - благодаря за споделеното от всички.
Не, че не искам да отговарям на поставените въпроси, но днес пътувах и както се казва не съм в кондиция за сериозни разговори. Затова ще оставя сериозните неща за утре.
А тази вечер ще кажа само, че въпросите, които си задавате и ние си ги задавахме при онлайн гледането. не намирахме точен отговор. Защо Къймет не иска Елиф и държи толкова на брака на Кахраман с Дафа. Отговора е във втори сезон. И за да не бъдете нетърпеливи само ще подскажа - Къймет вече го е играла този филм. Тя в Дафа вижда себе си и затова със зъби и нокти се бори да стане както тя иска.
И Къймет няма да пожали никой - нито син, внук, дъщеря или когото и да било. Тя е като танк...Същата е и Дафа. През трупове минават, но трябва да си постигнат целта.....Дафа да бъде съпруга на Кахраман и майка на наследника на фамилията.....за да бъде султанката на къщата... Къймет си мисли, че така ще остави Кахраман в сигурни ръце...както тя е лъгала през целия им семеен живот съпруга си и е редила съдбите на всички, и Къймет си мисли, че Зия е щастлив....
Това Къймет иска и за Кахраман - жена, която ще го лъже и ще си прави каквото иска, а Кахраман ще бъде щастлив....

Лека нощ на всички  Hug

# 706
  • София
ЗА МЕН ЕДИН СЕРИАЛ, КОЙТО ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 25-30 СЕРИИ, ВЕЧЕ Е РАЗВОДНЕН! Започват се едни действия с всеки един герой от сериала - убийства, стрелба, болница, катастрофа, и така докато минат 1, 2 дори 3 или 4 сезона. В сценариите се допускат много грешки. Понякога си мисля, че дори сценаристите забравят  какво са писали преди това.
Много добре играят ролите си актьорите в "Част от мен"!

Абсолютно! Аз имам усещането, че сценаристите на сериалите ползват един и същ похват: пишат на листчета имена и събития, друсат и вадят, и каквото по ред се падне, навързват в сценарий Joy Joy Joy или почти по този начин Joy Майтапя се, разбира се, но все пак не съм далече от истината. Обаче съм им благодарна, че все още не са набутали и амнезия в сериала. Тогава вече щеше да  стане като латиноамериканска сапунка Joy Joy Joy но без крещенето и жестикулирането.

Ама само да не ме разберете, че не харесвам филма. Тъкмо напротив! Само дето малко ме дразни това пренасищане на сериала със събития, кое от кое по-драматични. Знам, че основен похват е във всяка серия да се случва по нещо мн интересно, и да бъде прекъснато в най-напечения момент, за да бъде осигурен зрителския рейтинг. Обаче моля ви се, аз все пак имам нужда да съхраня нервичките си здрави, че имам и други неща да правя, освен да гледам ТиВи сериали. Затова карам напряко: гледам последната серия на руски, и после си карам подред останалите Laughing Laughing

А да не говоря за Султан - на гол г.. чифте пищови и гърми! Каква майка е  и тя - няма финансови средства, няма работа, няма дом, в който да се подслонят, но дава акъл на Елиф, която е бременна. Единствено Назлъ беше в тон с времето. Но тя няма думата! Грешки, грешки!!!
Е как каква майка е? В предния епизод разправяше, че ако трябва и камъни ще влачи Grinning (каквото и да означава това), но ще осигури прехраната на дъщерите си и внучето,което очаква...

Елиф пък много преживява че не може да си намери работа и си мисли,че постъпват крайно несправедливо с нея като й отказват работа защото е бременна. А това съвсем не е несправедливост! Детето което чака е по важно от всяка работа...
Тя търси нискоквалифицирана работа (чистачка, миячка...), а всяка нискоквалифицирана работа е абсолютно противопоказна за бременни жени (лично мнение). Вместо да помисли повече за най скъпото си, тя си търси белята с работа която въобще не е за нея...

И майката, и дъщерята вадят супер овнешки постъпки, като еманация на ината си Joy Изглежда, си мислят, че е достатъчно да надървиш мерака, и всичко ще се случи според както си го представяш. Горди го раздават hahaha hahaha Горкият Кахраман: него все някой го дърпа за вълната, без той да си има хабер за какво става дума. Аман от женуря около него Joy Joy Joy Един достоен българин би разлепил няколко шамара и ситуацията щеше да се кротне скоропостижно hahaha hahaha hahaha

Извинявайте, изглежда съм се налапала със смехурчета, та не мОА се запрА Wink Mr. Green От 6 ч. насам пада хилеж със сълзи от едни теми, дето ги нищим в къщи, и няма как да не се отрази на писанията ми hahaha

# 707
# 708
# 709
# 710
# 711
ЗА ТЕЗИ СЪС СЛАБИ СЪРЦА ИМАТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ И ЛЕКАР! smile3532

# 712
Лу на кой телефон да се обадим за този доктор  newsm78 Grinning
Що пък да не си измислим някакво заболяване като Къймет.... Joy Joy Joy Joy

Малко снимки от снощния епизод....

Ох горката Дафа  #Crazy #Crazy #Crazy Тя никак не била обичала да лъже...Ама излезе изпечена лъжкиня...Дори и окото й не мига, когато изрича лъжи.....

А това чучело Къймет спекулира с добрината на сина си...

Иди синко...иди и се отъркаляй в краката на вещицата Дафа  и й поискай прошка....

Повдига ми се вече от двете ведми  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Ади още малко лъжи.....

Ти най-добре знаеш къде е....

Мдааааааа .... и когато разбере истината ще каже  bitti

# 713
Елиф се чувства онеправдана затова, че й отказват [долнопробна] работа като чистачка, за която изобщо не бива и да си помисля в такова състояние.
Едно е да чистиш у дома си, съвсем друго офиси и коридори на бизнес сгради...
А умната й майка вместо да я вразуми да се пази защото е бременна, я тласка още повече в грешна посока.

В момента двете правят и всичко възможно да объркат бъдещето на Назлъ, която няма миг спокойствие заради тях. Жалко за умното и добро момиче...

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 12:24 от krem-karamel

# 714
Момичета, прави сте, че няма смисъл да обсъждаме грешките на сценаристите. Факт неоспорим е, но макар и объркан сценария ни показва какво правят героите. А всички герои са плод на въображението на сценаристите - как виждат всеки един от тях. И аз ги приемам такива каквито ни ги представят.
Елиф се обърка, когато разбра, че детето е нейно. От тук на татък Кахраман трябва добре да се потруди, за да й върне доверието в себе си.
Съветите на майка й от една страна, като добавим и ината на Елиф ще направят нещата много сложни.
В тези 3-4 епизода изобщо не подкрепям Елиф. Мисля, че върши глупост след глупост. Кахраман никога не се отказа нито от нея нито от детето. Но Елиф е готова да раздели баща и син. Това не мога да го приема.
Освен на себе си, Елиф вреди и на Назлъ. Споделям мислите на всички, че Елиф ще се опита да обърка живота и на Назлъ. Дори вече започна. А момичето само иска да учи и нищо повече. Но Елиф в случая действа като баща си. Както той е объркал нейния живот, така сега Елиф се опитва да обърка живота на Назлъ от гордост....И пак ще кажа добре, че е Кахраман....

Скрит текст:
Елиф ще отпише Назлъ от училището в което учи и ще я запише в кварталното училище. Не помня точно как стана, май Назлъ ходи при Кахраман и тайно от Елиф, Назлъ ходеше в платеното училище....Познайте какво ще стане, когато стане един инцидент и Елиф научи - градоносна буря....Но Кахраман ще я убеди и Назлъ ще продължи съвсем редовно да посещава училището в което Кахраман я записа.

Може да е дребно, но навремето много се дразнех от спокойствието на Султан. Елиф бременна, приготвя вечерята, сервира, стои на крака бременна...Султан като някакъв търтей само пристига...ох хубавата ми дъщеря....Сори, ама без значение дали  ми е дъщеря, снаха или чуждо момиче, не бих й позволила бременна да ми готви и сервира...А да не говорим да работи като чистачка в някое учреждение....Що за сърце има Султан  Sad Sad Sad Sad

Чудила съм се след толкова преживявания, след толкова интриги около Елиф, как това бебе оцеля  Thinking #Crazy

# 715
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз помислих, че Назлъ поиска среща с Кахраман заради Елиф и се зарадвах. Казах си, сега тя ще му каже истината и всичко ще си дойде на мястото. Обаче не - Назлъ се интересува само от училището си, не помогна на влюбените да се изяснят.
Чудех се също защо Кахраман не попита охраната - щяха да му кажат, че Дефне е идвала.
Подразних се на глупостта на сценаристите снощи - лъжата на Къймет би могла да заблуди петгодишно дете, но не и възрастен човек. Така се правят такива операции - вечер по късна доба, резултатите веднага ти ги дават, да си спокоен. Много дебилно. Изкараха Кахраман много тъп.

Днес ме подразни новият персонаж - от кои пръсти изсмукаха този брат, да се чуди човек. Понеже малко хора я следят и преследват Елиф и малко са й дертовете, та сега и тоя психопат по петите й с постолет в ръка. Аз Максут и малоумния братовчед едва изтърпявам, те още един кретен вкараха.
Проскубаната кокошка Невал също е безумно дразнеща- иде ми косъм по косъм да я дооскубя и да я разкарам от кадъра.
Доста недоизкусурен ми се струва сериалът. Основният сюжет ми е интересен, но страничните сюжетни линии ми развалят пейзажа.
И Керем не ми харесва - ма много напорист и амбициозен! И любовта му някаква натраплива и  нахална.

# 716
Светле - на времето и аз така мислех, че Назлъ ще каже на Кахраман за посещението на Дафа и какво е казала, но уви - останах си с очакването. Назлъ се показа като егоист в този епизод - иска батко Кахраман да й помогне, но тя се направи, че не знае нищо, когато той я попита за Елиф. Но Назлъ скоро ще си поправи грешката.
Керем вече не мога да го понасям - тази вечер пак каза пред Селим, че не е можал да изпъкне пред Елиф. Това страшно ме дразни - да си правиш сметката и да постъпваш така, че някой да те забележи. Това е като да се показваш такъв, какъвто не си.
В този епизод много ме подразни и Елиф - след като излезе от къщата на Кахраман седна на една пейка пред заведението на Керем. На Керем разказа всичко, а пред Кахраман мълча като партизан на разпит. При онлайн гледането мислех, че гнева на Елиф ще избие пред Кахраман и ще му каже всичко, като го упрекне, че е искал да я използва. Но не се получи така.
И тогава и сега много ми се иска/ше  Кахраман да беше оставил Елиф да си чупи главата с този келеш Керем и да се махне от всичко и всички. Тогава Елиф нямаше да види детето и през крив макарон. Ама нейсе. Филм да става.....
Ибрахим - бандит от класа. Незаконен син на бащата на Елиф, който приживе не му е дал името си. Много кибритлии комшиите. Баща му не го признал, но той ще отмъщава за баща си. Ако Невал не го беше взела под крилото си, нищо нямаше да се случи. Но Ибрахим ще стане шофьор на Дафа и двамата взаимно ще се използват.......

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 22:44 от MAMA-AN

# 717
  • София

Ама нейсе. Филм да става.....

А, ето тук е ключа от палатката! Много пъти има да си казваме точно тези думи, защото ще се случва често да се дразним от тъпи сценаристки похвати. Но... Така де, филм да става.

А този изсмукан из пръстите брат ще изиграе доста ключова роля в историята по-натам. Така че трябваше да се вземе отнякъде за действието, което ще извърши, ама много бели конци по него бе... Съшит с губерка. Но хайде, ще замижим и ще продължим да гледаме. Добре, че историята в главната си част е увлекателна.

# 718
# 719
  • Варна
За всички фенове на Йозджан Дениз - новият му филм-
"Всичко от любов" с бг. субтитри:

http://vbox7.com/play:6fcf3961f0 - първа част
http://vbox7.com/play:1aba487fb5 - втора част

и целия филм във vk=com

http://vk.com/videos-113691288?section=album_12&z=video-1136 … _12%2Fpl_album_12
Благодаря на Еванжелин и Виолета Манолева!!! bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт