"Част от мен" тема 2

• 104 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета! За съжаление в следващите дни няма да мога да гледам епизодите, но ако Ани  Hug продължи да пише такива постове - ще съм в час  Wink. Само мъничко ще изкоментирам  Wink... Този договор за нероденото още дете... Погледнато от една друга сериозна страна... не би трябвало да има каквото и да било значение. Там, където сурогатното майчинство е занимание за свободното време на скучаещи баби-богаташки  Mr. Green..... какви договори, какви 6 лева нацяло  Mr. Green. А иначе като за дизито - драма.... съспенс до откат, та да си изгризем и ноктИте на краката  Mr. Green  Mr. Green

# 691
Снощи Елиф ме ядоса.Как можа да повярва на Дафне,толкова ли не е опознала Кахраман
Но пък от друга страна има и обяснение / поне за мен/ защо толкова сляпо и повярва
И това е факта че Дафне и призна че се е опитала да я отрови.Явно Елиф си помисли че щом Дафне е имала "доблестта"  да си признае за такъв грях ,за такава постъпка няма начин да лъже за другото.Дафне излъга толкова умели ,признавайки и собствените си долни постъпки с такава лекота ,че Елиф се ужаси  не само от Кахраман , а и от цялото семейство
Не пожела да изслуша Кахраман в ресторанта,но това беше нормална реакция след афект.Някой са се подразнили на това че той настояваше тя да го чуе ,но така както при нея беше нормално да у ядосана и дори да иска да го  заболи както заболя нея ,то така и за него беше нормално да е настоятелен ,защото в един момент сякаш видя една друга Елиф и не  можеше да разбере какво се случва
После обаче явно му стана ясно.Явно е разбрал вече що за стока е Дафне щом се усъмни че тя има пръст в цялата тази работа

За Невал не ми се говори.Секунда не бих търпяла такова поведение и присъствие в къщата си ,независимо дали дъщеря и или синът и/все пак съм тъща/ живее там.Чак се чудя на Зия и Къймет,до къде стига търпението им ,възпитанието им или глупостта им.Отдавна трябваше да покажат на Невал вратата и да забранят на охраната да я допуска до къщата

# 692

Никой от героите и нищо не би трябвало да е извън коментар. Защото нещата са свързани.

А защо Кахраман каза, че Елиф е казвала това, което иска да чуе и думите му са били лекарство....

Ако Дафа не беше изиграла „очернянето на Кахраман“ пред Елиф, нещата щяха да бъдат съвсем различни.  Тя наговори толкова лъжи и Елиф не й повярва…

Не разбирам, какво означава, че не е достатъчно Кахраман да „уведоми“  Дафа.

Но имам право на лично мнение и ще го отстоявам, дори на вас да не ви харесва.

Дефне ми се струва пресилен образ, сътворен от сценаристите, за да спъва отношенията на Елиф и Кахраман и за да се удължи драмата, затова не я коментирам. Нещо като събирателен образ на лошотията. В живота не е точно така - ако някой е много лош - то това е провокирано и от външните условия и не би било редно да го заклеймим напълно и да се приключат нещата. А тук просто сценаристите ще търсят такива моменти, за да поставят препятствия пред влюбените.
За раздялата на Кахраман с Дефне - разбирам твърдо да вземе решение и да подаде молба за развод, но освен това - да говори с нея и да и каже, че е категоричен, а това се случи много късно и пак не е категоричен. Освен това не ми се струва редно да се приключва брак и то не на 1 - 2 години с уведомяване - каквото и да е - тези хора са делили всичко и са си били всичко през тези години. Гледам го от гледна точка аз ако бях на мястото им. Тоест - не се направи опит да се разберат, уточнят, простят и т.н. - може би защото както казах и по-рано - просто не са се обичали и сега им трябваше нещо дребно, което да ги изкара извън релси.
За думите на Кахраман - имам предвид, че заговори за СВОИТЕ чувства първо и за това той какво иска. Ако беше започнал с това, че детето е нейно можеше и по друг начин да реагира Елиф.
Дефне всъщност излъга съвсем малко - за чувствата и отношенията на Кахраман към Елиф. И ако Елиф го обичаше - нямаше да повярва. Но просто сценаристите не са добри психолози или просто играят на принципа черно и бяло. Аз ако обичам някого няма да повярвам каквото и да ми казват за него - както е и било до този момент.
Аз не убеждавам никого в моето мнение, нито пък съм оспорила някому правото на мнение - просто си говорим и ми се иска да разбера кой как мисли и защо. Може би и аз съм мислела по този начин преди, но сега мисля друго Simple Smile

# 693
Аууу Керем пък на голям мъж се прави.
Браво на него.Много е достойно и много мъжка постъпка е да извличаш полза   то друго когато той е в неизгодна позиция,знаейки че иначе нямаш никакъв шан
Бързо забрави как вуйчо му застана на пътя на куршума предназначен за него .

# 694
Бабетка Къймет откъде я измисли тази операция? То така се маха бучка и после няма никакви последствия...

# 695
Боже, и Къймет и Дафне са отвратителни.
Какви неща измислят майко мила
Айде сега пак
 Кахраман ще изпитва вина за нещо за което не е виновен

# 696
Защо Каймет подтиква Керем към Елиф ? Това противоречи с моралът им от всяка гледна точка.

# 697
Защо Каймет подтиква Керем към Елиф ? Това противоречи с моралът им от всяка гледна точка.
То па един морал у Къймет.Важното е Дафинка и Кахраман да запазят брака си пък другите нямат значение.

# 698
Защо Къймет да държи на този брак , а да не държи за подходящ брак за внукът си ?
Елиф  и Кахраман са биологични родители на бебето.
Керем и Елиф - тяхното дете, какво ще бъде на детето на Кахраман ?
И всичко това в една фамилия, на една маса  ? Сценаристите се учат от американските си колеги,
което не ми допада, както и всички влюбени в Елиф.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 22:04 от Красива Белла

# 699
То па един морал у Къймет.Важното е Дафинка и Кахраман да запазят брака си пък другите нямат значение.

Нямат никакъв морал  и Къймет, и Дафне. Вярно е, че образите и на двете са написани от сценаристите. И двете актриси играят перфектно. Щом съм ги намразила, значи добре си играят ролите. Но днес много лъжи, много нещо. Кахраман можеше да разпита охраната на къщата, в която бяха Елиф и семейството и, и да разбере истината за Дафне. Нещо в сценария има сбъркано. Не можах да разбера по кое време Дафне се срещна с Елиф, кога отиде при Кахраман, кога стегна багажа и напусна къщата. После Кахраман питаше дали Дафне е спяла, за да разбере дали се е срещала с Елиф.
Къймет лошо постъпи и с внука си. Явно не може да обича. Подтикна го към Елиф, за да запази брака на Ках и Дафа. А да не говоря за Султан - на гол г.. чифте пищови и гърми! Каква майка е  и тя - няма финансови средства, няма работа, няма дом, в който да се подслонят, но дава акъл на Елиф, която е бременна. Единствено Назлъ беше в тон с времето. Но тя няма думата!
Грешки, грешки!!!

# 700
ЗА МЕН ЕДИН СЕРИАЛ, КОЙТО ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 25-30 СЕРИИ, ВЕЧЕ Е РАЗВОДНЕН! Започват се едни действия с всеки един герой от сериала - убийства, стрелба, болница, катастрофа, и така докато минат 1, 2 дори 3 или 4 сезона. В сценариите се допускат много грешки. Понякога си мисля, че дори сценаристите забравят  какво са писали преди това.
Много добре играят ролите си актьорите в "Част от мен"!

# 701
А да не говоря за Султан - на гол г.. чифте пищови и гърми! Каква майка е  и тя - няма финансови средства, няма работа, няма дом, в който да се подслонят, но дава акъл на Елиф, която е бременна. Единствено Назлъ беше в тон с времето. Но тя няма думата! Грешки, грешки!!!
Е как каква майка е? В предния епизод разправяше, че ако трябва и камъни ще влачи Grinning (каквото и да означава това), но ще осигури прехраната на дъщерите си и внучето, което очаква...

Елиф пък много тежко преживява, че навсякъде й отказват работа и едва ли не смята,че целият свят е несправедлив към нея, защото е бременна. А това съвсем не е несправедливост!
Детето което чака е по важно от всякаква работа, и особено такава долнопробна работа като чистачка, миячка и т.н.
Така е, защото тя търси нискоквалифицирана работа, а всяка нискоквалифицирана работа е абсолютно противопоказна за бременни жени (лично мнение). По скоро ще й донесе вреда отколкото полза. Вместо да помисли повече за най скъпото си, тя си търси белята с работа която въобще не е за нея...

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 12:08 от krem-karamel

# 702
Сега ,аз не искам да обсъждам идеите на сценаристите и грешките им.Харесва ми филма и то много и коментирам това което са ми предложили
Та за Къймет-защо ли си мисля ,че подтиквайки към брак Керем и Елиф има идея да държи всички около себе си на къса каишка.Така хем детето ще е в къщи ,хем Дафне ще  бъде  вечно под заплаха  ,заради влизането на Елиф в семейството
Сякаш освен че иска да запази брака на Дафне и Кахраман ,вкарвайки Елиф в семейство иска да си отмъсти и на Дафне.не я интересуват нито чувствата на Елиф ,нито че внука и ще бъде нещастен с жена която не го обича,нито че синът и също ще бъде нещастен гледайки любимата си като жена на друг

# 703
Или може би за да бъдат всички нещастни.

# 704
Или може би за да бъдат всички нещастни.

Това най -вече.Но и тя  като Дафне не мисли за последствията.Важното е да стане това което тя иска ,което тя е намислила

Общи условия

Активация на акаунт