Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 740
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
 newsm78 на нас са ни изписвали Виброцил при течащ нос, не при запушен, за пресушаване на лигавицата. Но аз не го и взех, де, защото в аптеката казаха, че бил за деца над 1 г. Явно може да се ползва и от по-малки. Но колко време го слагате?

Майка и татко всеки ден виждат бебка. Много ми помагат. Със свеки също се срещаме ежедневно - все пак живеем врата до врата. Мога да разчитам и на двете баби при нужда - на майка малко повече, защото е по-млада.

# 616
Виброцил съм слагала 4-5 дни.

# 617
Благодаря ви, момичета! Сложих й виброцил. Дано да се разминем само със запушеното носле.

# 618
  • София
Здравейте,прибираме се преди малко от консултация и всичко при нас  е  ОК, биха ни втори Пентаксим и другата 5 компонентната ваксина,взеха ни и кръв,утре ще се обадя за резултатите.
Качили сме 1 кг и вече сме 8.00 и сме пораснали с 3 см и сме 68.
Започваме месото от утре първо пуешко,заешко,агнешко и тн.
Доки каза че може да ядеме абсолютно всичко вече без глутен, включително мога да дам киви и ягоди.Каза да наблегна на копривата,защото в момента  я има.Друго не се сещам за сега  Simple Smile))

# 619
  • Северо=Западналия край
Вики, браво, цял килограм!

Аз да се оплача набързо - от три дни някой все едно ми е сменил детето! То е едио мрънкане цял ден, вечно кисел, не иска играчки, нито биба, спи със зор само по веднъж на ден, отказва да яде пюрета, каши, а ги обожаваше. Търкаля се като магаре и прави по няколко превъртания на леглото и стои повече по стомах и реве защото не може да се придвижи напред. Не признава и носене, загледа се докато го разнасям из вкъщи и пак почва да мрънка. Не мисля че са зъби, венците му не са нито побелели, нито подути или зачервени. Къде отиде кроткото ми дете............ newsm78

# 620
Вики, браво, цял килограм!

Аз да се оплача набързо - от три дни някой все едно ми е сменил детето! То е едио мрънкане цял ден, вечно кисел, не иска играчки, нито биба, спи със зор само по веднъж на ден, отказва да яде пюрета, каши, а ги обожаваше. Търкаля се като магаре и прави по няколко превъртания на леглото и стои повече по стомах и реве защото не може да се придвижи напред. Не признава и носене, загледа се докато го разнасям из вкъщи и пак почва да мрънка. Не мисля че са зъби, венците му не са нито побелели, нито подути или зачервени. Къде отиде кроткото ми дете............ newsm78

Ние минахме през такъв период. Изведнъж се промени и около три седмици беше голямо мъркане и ръцете не помагаха. Но втора седмица вече си е нашето весело бебче. Ще премине и при вас Simple Smile Както се появи, така и изчезна. Търпение трябва и това е. Друго не помага.

# 621
И ние имахме период на рев цял ден и никакво спане. Установих, че му се спи и затова реве  Shocked , а до преди това просто си заспиваше както си играеше или си гледкаше нещо. Още го прави от време на време, но най-лошото отмина за сега. А не е научен да бъде приспиван и каквото и да направя го разсънва, което означава, че след 5мин сме в същото положение, защото на него продължава да му се спи.
Приспивам вече с друсане на шезлонга или в количката Peace Peace.

# 622
Момичета, ние нали за първи път сме със запушено носле, та снощих взехме съвсем обикновена помпа да пробвам да й изсмукавам секретчетата. Е, никакъв успех.  Слагам преди това физ. р-р, изчаквам и нищооо. Ако някой може да сподели успешен опит ще бъда благодарна. Иначе на този етап няма температура, няма кашлица и не мисля да я водя по лекари.

# 623
Момичета, как се чувстват бебоците в летния кош? Харесва ли им? Тези дни ще пробвам вече нашия, само да намеря дъждобрана и покривалото за крака, за да няма изненади с това променливо време.

Захранването протича много добре, не стигат определените от мен лъжички  Mr. Green и чака за още. Но като направи бррр с пълна уста всичко става в пюре.  Grinning Пълна забава, знаех си аз.  Joy

viky_v, доста е наддал, как го правите.  Grinning
Поли, аз само с помпа и Стеримар съм действала. Моята е такава, не е от тези за прахосмукачка.

# 624
 Поли, такъв ли е?
http://www.pakostnik.com/bg/aspirator-za-nos-bertoni-lorelli
Ако е такъв, можеш да го изхвърлиш, никаква работа не върши. Вземи аспиратор за изсмукване с уста на Канпол, супер работа върши и цената е добра, нашият го взехме от Хипполенда.

# 625
Момичета, как се чувстват бебоците в летния кош? Харесва ли им? Тези дни ще пробвам вече нашия, само да намеря дъждобрана и покривалото за крака, за да няма изненади с това променливо време.

Захранването протича много добре, не стигат определените от мен лъжички  Mr. Green и чака за още. Но като направи бррр с пълна уста всичко става в пюре.  Grinning Пълна забава, знаех си аз.  Joy

viky_v, доста е наддал, как го правите.  Grinning
Поли, аз само с помпа и Стеримар съм действала. Моята е такава, не е от тези за прахосмукачка.

Нещо подобно е, но не мога нищо да изчистя Sad

# 626
Поли, такъв ли е?
http://www.pakostnik.com/bg/aspirator-za-nos-bertoni-lorelli
Ако е такъв, можеш да го изхвърлиш, никаква работа не върши. Вземи аспиратор за изсмукване с уста на Канпол, супер работа върши и цената е добра, нашият го взехме от Хипполенда.

Не е такъв. От тези,които се издърпва с уста е

# 627
Помпа само тази за прахосмукачката признавам. С никоя друга не изсмуквам нищо.

Ние от вчета сме с летния кош. Много и е кеф да гледа напред. И аз сложих покривалото за крака.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 12:46 от ekumcheva

# 628
Момичета, ние нали за първи път сме със запушено носле, та снощих взехме съвсем обикновена помпа да пробвам да й изсмукавам секретчетата. Е, никакъв успех.  Слагам преди това физ. р-р, изчаквам и нищооо. Ако някой може да сподели успешен опит ще бъда благодарна. Иначе на този етап няма температура, няма кашлица и не мисля да я водя по лекари.
PiliT, ние вече два пъти минахме през вашето положение и също пробвахме с помпа за уста. След като не видях никакъв ефект, звъннах на педиатърката и тя каза да взема Baby Vac - помпа за прахосмукачка и преди това да капя физиологичен разтвор. Тя беше категорична, че с друга помпа няма да стане. Питах и тук във форума и ekumcheva беше на същото мнение. Изпратих веднага ММ за въпросната помпа и няма да ти казвам каква огромна разлика между двата типа. Ако имаш възможност купи си нея и почваш - капки, чистене и по-късно пак капки, чистене...... . Бебето се дърпа и реве, но само така можеш да си сигурна, че чистиш секретите.
Бързо оздравяване. Peace

# 629
Моя много го е страх от прахосмукачката и плаче. Когато имаше течна хрема с помпата за уста си излизаха, но тия тип секретчета, които са по-гъсти не излизат. Тях ги чистя като първо пръскам физ. разтвор и после с клечка за уши - пъхвам клечката и завъртам и то полепва по нея и излиза.

Общи условия

Активация на акаунт