Скоро обаче ще му е малка, а и много се мята вече, най - вероятно още малко и ще го къпем без.
Имал е пъпки около устата от лигите. Всички пъпки му лекувам успешно с крем Здраве.
/, моля за съвет. Мисля днес да ходя да купувам чадър за количката, че като блесне това слънце в очите на Вики и тя плаче. Но вчера една друга мама - не виртуална
) - направо ми забрани
, защото слънцето трябвало да напича детето. Прекрасно знам, че трябва бебо да приема витамин Д, но не и по такъв начин - да го огрява да, но не и директно да го пече. То не приема ли от слънчевите лъчи и при хубаво време, като количката се напича, а не да му изтипосам главата на слънцето и то да се побърка от жега и светлина. Права ли съм? ...
Някакъв вирус ме тръшна и съм много зле, не мога да стана от леглото, вие ми се свят ужасно
И слава богу, защото с този грип ако не успявам и да поспя, няма да се оправя скоро...
Много се радвам, че твоята бебка е взела толкова "самостоятелно" решение да заспива сама 
И слава богу, защото с този грип ако не успявам и да поспя, няма да се оправя скоро...