Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 818
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Като не иска вода не го карай на сила. Може просто да няма нужда от нея, не всички бебета пият. Моето например е голяма жаба, може да излочи 1 тон вода. Ако толкова настояваш му предложи в лъжичка вода.

Аз пък не съм много съгласна относно зеленчуците. Не можем да сме сигурни, че купешките и те не са били пръскани. Общо взето съм на кантар купешки и домашни непроверени, защото пък в купешките слагат захар, повече вода и т.н

# 121
А как пасирате малки количества? В чопъра ще се залети по стените, а с пасатора ще се залепи около ножа...

Аз ги правя с чопър. Специално при тиквата не съм имала проблем. Дори и да залепва по стените пак се смачква и става на пюре. Не знам с други зеленчуци как ще е, но аз имам само тиква така че ще видим. В блендера правих ябълката но тя е по водниста и стана лесно.

# 122
  • Пловдив
Така е, купешките пюрета пък имат и консерванти - как иначе срокът им на годност е години ... но и аз ги ползвам. По-бързо, лесно и удобно е. Понякога купувам зеленчуци и й правя - няма как да я предпазя от всичко, за съжаление. Няма и от къде да си ги произведа.
Честито зъбче, Катя. Браво на момъка Simple Smile

# 123
: Сигурно третото е песен направо  Laughing
_
 Joy Joy Joy да, да, тъй е потвърждавам

# 124
  • София
Аз правя пюретата с пасатор. Тиквата ми също е замразена, не виждам проблем. Имам късмет, че свекър ми гледа в градината доста неща, че и кокошки, пуйки и зайци и съм добре с продуктите. Това, което го нямам купувам или био, ако намеря, или готови пюрета.
Някой да има представа кога мога да дам дивечово месо? Проверено е месото.

# 125
  • Пловдив
 Ехее, Румка, ти се появи. Къде се загуби  Simple Smile

# 126
как сте мами, снабдихте ли се с мартенички за малчовците? аз взех една Сладурска за ръчичката но ще я вържа на възел. само не знам като я олигасви как ще я сменя. мислех си евентуално да сложа на количката и на кошарката също.

мръвчиците са май след 8ми месец

# 127
  • София
Честито и от мен, да са здрави и бели зъбките. Казваш, че е неочаквано - имахте ли симптоми или безболезнено се появиха?
Ами симптоми си имаше - много се буди нощем, започна да се буди изведнъж с рев, а преди не правеше така, постоянно му текат лиги и ръцете са му все в устата (и каквото още докопа). Аз просто не очаквах, понеже на каката като започнаха тези симптоми, минаха още 5 месеца, докато се покаже зъб (без лигите, тя почти не се лигавеше, а на него са му като водопад). И през цялото време венците й бяха ужасно подути, а при него сега дори не изглеждат подути особено.

# 128
Ние имаме мартенички за количката и за леглото, а на ръчичката ще й вържем една съвсем обикновена. В крайна сметка ще си я сменяме ако се наложи.
Ние днес сме на консултация и ще видим какво ще ни кажа доки...ще започваме ли да се захранваме вече, няма лииииии newsm78. Гадното е, че имаме и ваксини и знаейки как на предните вдига температура вече съм притеснена, но ще се справим.

Като се приберем ще докладвам какво се е случило. Усмихнат и спокоен ден!!! bouquet

# 129
  • София
: Сигурно третото е песен направо  Laughing
_
 Joy Joy Joy да, да, тъй е потвърждавам

Joy и все пак за момента мисля да се въздържа Wink

# 130
и ние днес в 16 сме на ваксина, дано всичко мине точно и без много плакане. Praynig

Скоро моето бебе ще става батко - в неделя по-точно. Обяснявах му онзиден, как като бъдещ батко трябва да служи за пример, да не реве  и да не се излага. Обаче имам едни съмнения, едни подозрения - че нещо не ме е разбрал  Joy

Скрит текст:
сега брат ми ще си има бебенце, и аз пък толкова се развълнувах, че какво да ви кажа - все едно аз ще раждам! Направо от вълнение колкото повече наближава моментът, толкова повече се вълнувам. Нощем се събуждам и се ослушвам дали не са ми изтекли водите  #Crazy #Crazy хаху-куку-тралала станала съм май сега. На някой случвало ли му се е чак пък такива работи

# 131
и ние днес в 16 сме на ваксина, дано всичко мине точно и без много плакане. Praynig

Скоро моето бебе ще става батко - в неделя по-точно. Обяснявах му онзиден, как като бъдещ батко трябва да служи за пример, да не реве  и да не се излага. Обаче имам едни съмнения, едни подозрения - че нещо не ме е разбрал  Joy

Скрит текст:
сега брат ми ще си има бебенце, и аз пък толкова се развълнувах, че какво да ви кажа - все едно аз ще раждам! Направо от вълнение колкото повече наближава моментът, толкова повече се вълнувам. Нощем се събуждам и се ослушвам дали не са ми изтекли водите  #Crazy #Crazy хаху-куку-тралала станала съм май сега. На някой случвало ли му се е чак пък такива работи

Румка, много ме развесели Joy На мен такова нещо не ми се е случвало, но преди няколко нощи, понеже бебка сега спи много неспокойна и за кратките минутки, в които съм предрямала сънуван пак, че тя мрънка и като отварям очи....какво да видя Joyами аз галя табуретката, която е до леглото ми и викам шшшшшшшшшшшшш Joy Joy

Дано да нямате и вие проблеми с ваксините, аз на това се надявам!

# 132
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Румка и Поли, направо ще ме уморите от смях  Mr. Green

# 133
Хахаха, ей изкукахме с тея бебенца.
Аз пък снощи заредих пералнята и я настройх да се включи сутринта. Събуждам се и я чувам, че работи и се радвам, че рано ще простра, за да изсъхне до вечертааа, ииии чак на центрофугата се сещам, че не си спомням да съм сипвала снощи прах за пране ... ooooh! .. пълно куку... Та аайде втори цикъл, вече с прах за пране и чак сега простирам Simple Smile

# 134
Румка и Поли, направо ще ме уморите от смях  Mr. Green

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт