Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 801
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Ей ме пак мен Wink
Броколи и карфиол дали сте давали? Те все пак са от семейството на зелките, та..??

# 496
  • София
Ей ме пак мен Wink
Броколи и карфиол дали сте давали? Те все пак са от семейството на зелките, та..??
Аз съм давала картоф с броколи,но много,много не му хареса(то наистина не беше вкуско,и проблеми с коремчето не сме имали)всички пюрета и аз си правя,но като добавя малко масълце или сиренце,или АМ става вкусно.

# 497
Румка, аз ги взех на моно пюрета, но се чудя кога ще ги въведа, защото в някои схеми за захранване ги посочват по-късно /8-10 месеца/. Вкъщи много се тачат и искам и малко да ги харесва и яде.
Аз днес взех сладък картоф, остава авокадо и съм готова. Само да не се окажа като Алана с пюретата и отказ.  Joy

# 498
  • Пловдив
И броколи, и карфиол съм дала, но миришат отвратително и Вики ги отказва  Sunglasses

# 499
  • Северо=Западналия край
И аз съм давала броколи и карфиол, но карфиола е наистина ужасен на мирис и не можах да му го пробутам. Броколи слагам към домашните пюрета към картоф и морков, но не много, колкото за цвят и го яде.

# 500
  • София
Пробвах да дам пюре броколи с ориз, едвам хапна една трета от бурканчето. На другия ден смесих с картоф и така го изяде.
100 % круша има на Sunval пюре, дъщеря ми навремето много го харесваше, тя даже това на Хип не го искаше.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 19:02 от bibi76

# 501
  • София
Аз карфиол съм давала 1-2 пъти от купено пюре с картоф и морков вътре и карфиола беше малко и изобщо не се усещаше, затова нямаше проблем с яденето. Не съм забелязала проблем и след това.
Обаче май ще се въздържа още малко от тези зеленчуци и ще си давам стандартните.

# 502
Аз още не съм стигнала до броколи и карфиол. След тиква, картофи, моркови, пащърнак, тиквички, ориз, ще дам и тях.

# 503
Аз съм дала тиква, пащърнак, тиквички, картофи и моркови. Утре ще дам спанак, после броколи, след това карфиол. Захранвам от 16 дни. Другия месец започвам плодовите пюрета.

Повечето сама си ги правя. Нямам био продукти. В готовите пюрета има примерно 60 процента зеленчук, останалото нишесте, захар, вода..
И все пак понякога взимам готови на Хип. Чист карфиол само на Гербер намерих и ще го смеся с друго, може би картоф или морков.

# 504
  • Пловдив
Мами, вашите бебоци, дърпат/пипат ли си ушите? Утре и ЛЛ ще питам дали всичко е наред, че се притесних, тъкмо сме на консултация.

# 505
Мами, вашите бебоци, дърпат/пипат ли си ушите? Утре и ЛЛ ще питам дали всичко е наред, че се притесних, тъкмо сме на консултация.

Ние имахме един такъв период, сигурно около седмица, в който си дърпаше лявото ушенце, но премина. Нищо й нямаше, просто си го беше нарочила за дърпане  Simple Smile Не се притеснявай!

# 506
И Рая понякога си ги дърпа. Нали все търсят нещо да сграбчат Simple Smile

# 507
 И бебка си дърпаше по едно време ушето.
Аз също съм купила пюрета от броколи и карфиол, но няма да ги давам, пащърнак също спрях да давам, заради газовете. Вече се будим првз два часа от тях нощем  Tired В петък на консултацията ще искам направление за гастроентеролог. И други бебчета имаше с газове - попреминаха ли при вас? Спите ли по-спокойно нощем?
И друго да ви питам - кръвта от пръста ли я взимат... newsm78?

# 508
Не е задължително да значи проблем. Понякога просто дърпат каквото хванат.

Аз да похваля бебка, че се научи да се повдига до седнало положение  Laughing Като се обърне леко на страна, се подпира на лакът и после изпъва ръката. Но не може да се задържи, а само застава за малко подпряна на длан и после пада на някъде. Така доста пъти си блъсна главата в ръба на леглото  Rolling Eyes

Има ли още някой, който не е захранил или само аз останах?

# 509
 а, и още нещо, сега разглеждам сайта zabebo-,знаете ли дали в някой магазин продават пюрета на Sunval и Holle ..? Аз никъде не съм ги виждала, а видях, че имат спанак ( без сметана или сухо мляко)
Аллана, браво на бебка  Hug Не знаех, че по такъв начин се учат да се изправят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт