Айрич, бях чела това интервю, но не бях гледала Къванч. Тук е космически харизматичен! В тази харизма включвам букет от красота, блясък, чар, излъчване, самочувствие. Но това време на първото опиянение, когато не е можел да излиза спокойно на улицата е отминало, уви! Феновете, публиката, свикват и с най-голямото предизвикателство и не могат да държат себе си в стрес към когото и да било. Просто закон - обществен, природен! Това действа на тези, които са получавали това отношение дълго време. А Къванч дълго време го получаваше и все още го получава, но не е в тази пълна степен, каквато е била тогава. И предполагам, че това не можа да се преживява с безразличие. От когото и да било. Това си е както етапите в живота - всеки човек различно трудно приема отиващата си младост с нейната енергия, свежест, жизнерадост. Но трябва да се приема зряло зрелостта.
Айрич, благодаря ти и за хороскопа. Препращам го и на родата. Искаш ли комисионна!?

Ето ти:

много хубаво си го казала

http://www.televizyondizisi.com/muhtesem-yuzyil-koseme-12-yeni-o … m_medium=facebook
А Киво според мен е надживял този етап, когато феновете са били луди по него, и си мисля, че не го приема с носталгия, а просто продължава напред в един нов стадий от живота си, все пак вече е женен ,има други приоритети

за фенките на Мерве