Отговори
# 720

Айрич, бях чела това интервю, но не бях гледала Къванч. Тук е космически харизматичен! В тази харизма включвам букет от красота, блясък, чар, излъчване, самочувствие. Но това време на първото опиянение, когато не е можел да излиза спокойно на улицата е отминало, уви! Феновете, публиката, свикват и с най-голямото предизвикателство и не могат да държат себе си в стрес към когото и да било. Просто закон - обществен, природен! Това действа на тези, които са получавали  това отношение дълго време.  А Къванч  дълго време го получаваше и все още го получава, но не е в тази пълна степен, каквато е била тогава.  И  предполагам, че това не можа да се преживява с безразличие. От когото и да било. Това си е както етапите в живота - всеки човек различно трудно приема отиващата си младост с нейната енергия, свежест, жизнерадост. Но трябва да се приема зряло зрелостта.

Айрич, благодаря ти и за хороскопа. Препращам го и на родата. Искаш ли комисионна!?  Laughing

Ето ти:   Hug Hug Hug

smile3521
много хубаво си го казала Simple Smile

Скрит текст:
стискам палци за утре Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ойкю май наистина влиза в Къосем Peace
http://www.televizyondizisi.com/muhtesem-yuzyil-koseme-12-yeni-o … m_medium=facebook

А Киво според мен е надживял този етап, когато феновете са били луди по него, и си мисля, че не го приема с носталгия, а просто продължава напред в един нов стадий от живота си, все пак вече е женен ,има други приоритети Peace

за фенките на Мерве Wink

# 721
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Боже, ужасна снимка на Мерве! Толкова неестествена поза, от какъв зор newsm78 Много лош вкус на фотографа, според мен.

Фенче,

Нямам време сега за интервюто, довечера ще го погледна, много ми събудихте любопитството.
Чао.

# 722
Светле, показва, че е пластична Wink

нова Heart Eyes

Буура се е целувал с мъж на театрален спектакъл през 2008
 #Crazy

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 19:33 от Airra

# 723
Привет, милички - Орси, Светле, Айри  Heart Eyes
Скрит текст:
изобщо не съм се депресирала, просто ми е гадно, че ме болят и ми се подуват краката, това е. Ще се оправя, споко!  Peace
Орси, аз мисля, че на Киво отдавна, много отдавна му писна цялата тази шумотевица около него ... И сега, след толкова години, той е най-обсъждания им актьор, навсякъде го дебнат, не мисля, че интереса към него е драстично намалял. Въобще даже ... съдя по техните предавания , разбира се.
Айре  Heart Eyes благодаря за преведеното интервю! Жалко, че не е цялото ... Много е хубав Киво, имаше го в тубето цялото интервю, ще го потърся.Ето го

и втората част
https://www.youtube.com/watch?v=mMcI3rqSLqc
Светле  wavey
Айре  Heart Eyes много хубава Башачето! Значи може и Йойкю да е била на снимката  newsm78 Международника няма да играе, опровергаха я тази новина ...

# 724
Фену Heart Eyes
и аз мисля така , отдавна много му е омръзнала шумотевицата около него Peace
но пак го търсят журналистите и пишат за него Peace

ммм това интервю, да взема да го пратя на Тамара да го преведат Whistling Mr. Green
и е правено по средата на ЗП, преди да се постриже Crazy

ееееех Kissing Heart

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 20:50 от Airra

# 725
Айре  Heart Eyes newsm10 smile3521
ами прати и го ... много ще е хубаво, ако го преведат цялото!
Любимо предаване

толкова е красив и лъчезарен тук ...
 hahaha много ми хареса това
Скрит текст:

# 726
Айре  Heart Eyes newsm10 smile3521
ами прати и го ... много ще е хубаво, ако го преведат цялото!
Любимо предаване

толкова е красив и лъчезарен тук ...
 hahaha много ми хареса това
Скрит текст:

уффф получих сърцетуп Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
това ми е най, най-любимото предаване с него Peace
има една страхотна виталност и чар, не знам на какво се дължи.... Simple Smile
може и да е на Беренка Mr. Green

за спойлера Peace Mr. Green

# 727
Да беее ... точно заради Беренка  Mr. Green Ужасно му отива с дълга коса, а очите му светят. Личи колко са близки тримата ... а Батухан какво сладко хлапенце е още, а сега какъв голям младеж е  ooooh!
Гледаш ли Кузи ? Как ме дразни тая Бану ... как настройва Гюнчо срещу брат му ... ама все още не и се получава ...

# 728
Да беее ... точно заради Беренка  Mr. Green Ужасно му отива с дълга коса, а очите му светят. Личи колко са близки тримата ... а Батухан какво сладко хлапенце е още, а сега какъв голям младеж е  ooooh!
Гледаш ли Кузи ? Как ме дразни тая Бану ... как настройва Гюнчо срещу брат му ... ама все още не и се получава ...

ти нема откъде да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

гледам Геро като Джеймс Хетфийлд Mr. Green

Лека вечер Hug
утре ша пускам темата Flutter

# 729
Знам, знам Mr. Green
Олее, пак ги забравих Капките  ooooh! сега отивам да гледам Геро  Joy Joy Joy
Нямам търпение да видя новата тема  Peace
 Joy Joy Joy

Лекинка!  Hug

# 730
  • София
Привет wavey

Нося ви Йюйкю в султанска визия.

# 731
      Брей, че хубави моменти сте постнали. Че и нови снимки на Башак. А тази за Буура направо ме смая. Силен актьор е той. Като се сетя как наскоро нашумя един скандал за Еркан Петеккая, че не искал да се целува с партньорките, защото било нелицеприятно, моля  ви се! Псевдоморалист - популист!

Момичета не твърдя, че не е търсен и сниман Къванч и сега. Писала съм го - че все още е. Но я няма тази истерия от онова време. Всъщност такава е имало основно в арабския свят, доколкото съм разбрала още тогава от интервюто.

Докато си пусна поста, Зарани ни е зарадвала с окончателната новина, подкрепена от снимка. Благодаря Зари!!!

# 732
Добро утро!  Hug Hug Hug
Зари  Hug благодаря!
Орс, ми много ясно, че в Турция я няма тази истерия след толкова години, ама я да дойде тук или в Русия, Унгария, Гърция ...тогава  да видиш дали няма да изтерясат почитателките му Mr. Green
Хубав ден!  bouquet

# 733
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, Орси Hug
Зарани Hug

в Гърция и Русия със сигурност ще полудеят Wink Crazy

коментар Peace
Скрит текст:
Написано,,для фильма КТ,который расскажет о жизни КС кнопка нажата(лёд тронулся).КТ и КС договорились ближайшие дни встретится и поговорить о фильме. В уголочке написано ,, Известный актёр для фильма который собирается снимать, получит( или получил, плохо видно) поддержку от жены БД и от семьи. Это новое или было, я пропустила?

Grinning

ВК над снимки с Башак са сложили тоя цитат Peace

Очень опасно встретить женщину, которая полностью тебя понимает. Это обычно кончается женитьбой.
Оскар Уальд.❤

имам и някои предположения, защо Киво се ожени за Башак, а не за Азра, но ще ги споделя друг път Peace Wink

А ролята на Ойкю(като Дилурба султан) може и да е отрицателна Peace

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 13:16 от Airra

# 734
Вай беее ... не мога да ви изчета  Laughing Айре  Heart Eyes ти си се постарала за трима, благодаря! bouquet
А, щото тук няма да пощуреят фенките  Joy Joy Joy Joy та само в Русия и Гърция ... те и унгарките са полудели, по нашите стъпки вървят  Mr. Green
Да се надяваме, че ще има филм  newsm78
А Йойкю с тази миловидна муцунка ще ми е интересно да я видя в гадна роля Peace
Много ми хареса и цитатът на Оскар Уайлд  Peace

Общи условия

Активация на акаунт