ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 81 972
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Развитието на ваксинирано и не ваксинирано дете са два коренно различни процеса. Неваксинираното дете е общително подвижно и проходило до годинка, ваксинираното дете е бледо със сенки под очите, неподвижно, необщително, в ступор, прохождането му коства месеци ако въобще проходи, някои деца се възстановяват, други угасват с времето. След като ваксинираното дете премине фазата ступор се отлючва фазата на хиперактивност или пък тотално неврологично сриване.

И вярваш ли си на това?
Имам две деца с всички ваксини по календара.
Не боледуват, дъщеря ми проходи рано, развиват се чудесно. Нито са били в ступор,нито са били хиперактивни. Имам наблюдения и върху много други близки деца и такива неща не съм забелязала.

# 676
Глупости, Зои, как може да си толкова изостанала? Не виждаш ли тълпите зомбита, които ходят по улиците? Всички са ваксинирани.
То, че вярно сме влезли в тема Против, ама такива небивалици, не знам кой ще се върже, четат ли се изобщо какво пишат?!

# 677
Развитието на ваксинирано и не ваксинирано дете са два коренно различни процеса. Неваксинираното дете е общително подвижно и проходило до годинка, ваксинираното дете е бледо със сенки под очите, неподвижно, необщително, в ступор, прохождането му коства месеци ако въобще проходи, някои деца се възстановяват, други угасват с времето. След като ваксинираното дете премине фазата ступор се отлючва фазата на хиперактивност или пък тотално неврологично сриване.

Ти си ваксинирана като дете, нали?

# 678
  • Варна
Уиш, ако е ваксинирана и е жива досега, интересно в коя фаза е понастоящем - хиперактивност или тоталния срив   newsm78

# 679
Това ми е интересно да узная, дали горното излияние е резултат от дългогодишно самонаблюдение.

# 680
  • Някъде там

Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Имам недоносени близначки с сложени всички ваксини,искаш ли да ти кажа че се развиваха много по добре от доносените им връстници,а разлика по принцип има.
Как може да твърдиш такива безумни неща,съгласна съм че може да има проблеми с ваксините при някои деца но да твърдиш че при всички ваксинирани се наблюдават такива проблеми е меко казано абсурдно.

# 681
Божкеее, колко изтрещял народ има...
Тая госпожа Z. освен че пише неща, които по никакъв начин не отговарят на истината, ами е и много опасна, ей сега една тълпа заблудени антиваксърки ще и повярват и ще почнат в хор да припяват.
Дъщеря ми е на почти 6 месеца, има всички ваксини до момента и чукам на дърво всичко да е наред и с останалите.

# 682
Темата започва да става „сърашна”. И аз мисля, че има деца,на които са повлияли лошо ваксините. Около нас имам близки дечица с проблеми, чиито родители са убедени, че проблемите са настъпили след имунизация. Моето дете е на 2г и 9месеца, недоносени. Доста късно започнахме имунизирането, но от 1година няма никакви ваксини, понеже все сме болни и доктора ги отлага. Сега ни предстои МПР, но откакто чета темата, се стресирах напълно. Не знам какво да кажа, но някои коментари са прекалено груби сякаш.

# 683
Въпреки че съм антиваксърка и аз не мога да се съглася със z.Около мен има много ваксинирани връстници на синът ми,които се развиват даже по-бързо от него.Но това не променя мнението ми за ваксините.

# 684
Темата започва да става „сърашна”. И аз мисля, че има деца,на които са повлияли лошо ваксините. Около нас имам близки дечица с проблеми, чиито родители са убедени, че проблемите са настъпили след имунизация. Моето дете е на 2г и 9месеца, недоносени. Доста късно започнахме имунизирането, но от 1година няма никакви ваксини, понеже все сме болни и доктора ги отлага. Сега ни предстои МПР, но откакто чета темата, се стресирах напълно. Не знам какво да кажа, но някои коментари са прекалено груби сякаш.
Тази тема е лош съветник, но същевременно могат да се извлекат изводи. Като прочетеш такива щуротии, разбираш, че хората сами се компрометират и няма как да вземеш предвид тяхно мнение занапред.
 Не се притеснявай, важното е детето да е здраво, лекаря да го прегледа обстойно и да се съобщи всичко, което е важно.
На бебето ми също му предстоят още няколко ваксини, гледам положително и да не допускам страхове, че на антиваксърите това им е основата-страхът.

# 685
Тази тема е лош съветник, но същевременно могат да се извлекат изводи. Като прочетеш такива щуротии, разбираш, че хората сами се компрометират и няма как да вземеш предвид тяхно мнение занапред.
 Не се притеснявай, важното е детето да е здраво, лекаря да го прегледа обстойно и да се съобщи всичко, което е важно.
На бебето ми също му предстоят още няколко ваксини, гледам положително и да не допускам страхове, че на антиваксърите това им е основата-страхът.

Ти пък...  Laughing  Да се страхуват хората от болести, епидемии, чудесии в основата не е страх/паника/ужас, а да се страхуват от странични реакции е само и единствено страх, дори без здрав разум...  Crazy  Сериозно ли!?  Thinking
Ако ти гледаш положително на ваксините, то аз гледам положително на морбилната епидемия... Хората не сме безсмъртни и все от нещо ще се умира на тази земя... Ако се страхуваме от всяка болест, до къде ще я докараме... За мен ваксината е неефективна и няколко пъти писах защо смятам така... Не се надявам ваксината да пази от морбили, но няма и смисъл да умирам от страх от болестта...

# 686
Мен не ме е страх.До колкото видях от написаното от теб,ти си тази която се страхуваш от епидемията.Ще поясня защо не ме е страх,защото знам,че дори и да бях ваксинирала децата си пак нама гаранция че ще са защитени.При големи епидемии не малка част ваксинирани също се разболяват.Гаранция на 100%процента няма и вие го знаете и точно затова ви е страх.

# 687
Ако ти гледаш положително на ваксините, то аз гледам положително на морбилната епидемия... Хората не сме безсмъртни и все от нещо ще се умира на тази земя... Ако се страхуваме от всяка болест, до къде ще я докараме...
Жива да не бях! Лудостта продължава с пълна сила! Защо не предупреждавате на първа страница какво да очакваме тук?
 Дали така небрежно ще гледаш на това, ако засегне твой близък?
Бях чувала за някакви такива корени на антиваксърството, за естествен подбор, но все си мислих, че не можа да са толкова изтрещяли.
Иванина, към теб не съм се обръщала. И да, като нормален човек ме е страх от епидемии, да се оправдавам ли?

# 688
Ако ти гледаш положително на ваксините, то аз гледам положително на морбилната епидемия... Хората не сме безсмъртни и все от нещо ще се умира на тази земя... Ако се страхуваме от всяка болест, до къде ще я докараме...
Жива да не бях! Лудостта продължава с пълна сила! Защо не предупреждавате на първа страница какво да очакваме тук?
 Дали така небрежно ще гледаш на това, ако засегне твой близък?
Бях чувала за някакви такива корени на антиваксърството, за естествен подбор, но все си мислих, че не можа да са толкова изтрещяли.
Иванина, към теб не съм се обръщала. И да, като нормален човек ме е страх от епидемии, да се оправдавам ли?

И да си жива, и да не си жива, няма да си вечна... Свиквай или ще умреш от страх...  Laughing 

# 689
Като видя да се разбеснеят наоколо ми става добре. Значи съм право в десятката.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт