Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
"То" четох преди повече от 20 години (кога станаха толкова, сякаш беше вчера). Интересно е, че точно от нея помня много подробности, а от други книги на Кинг, четени горе-долу по същото време, имам само смътни спомени.

# 586
А аз помня, че не бях уплашена изобщо от книгата, беше ми смешна
Ама от този трейлър ми се сви стомаха, хем знаех какво ще изскочи  Laughing

# 587
  • София
Аз бях на 13-14, когато го четох. Че и четях до късно по нощите (за 3 дни ги прочетох 2та тома) и ме беше страх да отида до тоалетната преди да си легна.  Laughing

# 588
"То" четох преди повече от 20 години (кога станаха толкова, сякаш беше вчера). Интересно е, че точно от нея помня много подробности, а от други книги на Кинг, четени горе-долу по същото време, имам само смътни спомени.
Баш тъй съм и аз.

# 589
Аз я четох сравнително наскоро - преди 3-4г мисля, не ме е изплашила, не и в традиционния смисъл, но много ме впечатли и също е от малкото книги, които помня с доста подробности. Чакам и филма с нетърпение!

# 590
"То" беше първата ми негова книга,прочетох я заради бас и всеки път изтръпвах като влизах в банята и поглеждах канала.Така около седмица и след това се успокоих  Mr. Green.Преди 15 години близо.Трейларът изглежда супер  Crazy
Преди година две почнах и други негови,предимно новите и след катастрофата,иначе като тийн "Живата факла" ми беше любима,въобще не ми беше страшна,няколко пъти я препрочитах.
"Клетка" не ме грабна,колебая се за "Зеленият път",знам че е много тежка,чете ми се нещо за душата  Thinking

# 591
Дано покрай филма да преиздадат пак "То", за да си го купя. Simple Smile

# 592
Планирам Зеленият път за четене скоро време , че ми се чете нещо за душата , качествено
Гледала съм филма почти целия и беше уникален

# 593
  • София
Аз приключих с "Край на дежурството". Да си призная, едва я дочетох, много ми беше скучна.

А "То" не помня колко пъти съм го препрочитала, но са поне пет. Дори правих експеримент да го чета като 2 отделни книги и пак се получи.

# 594
  • София
Аз приключих с "Край на дежурството". Да си призная, едва я дочетох, много ми беше скучна.

А "То" не помня колко пъти съм го препрочитала, но са поне пет. Дори правих експеримент да го чета като 2 отделни книги и пак се получи.
Недей така, аз я чета! Цялата трилогия ме кефи, сега съм към 100-та страница не дежурството, дано НЕ е скучна, както казвате...

# 595
"Зеленият път" е уникална,как съм я пропуснала до сега  Heart Eyes.Няма да си легна докато не разбера как ще свърши  Praynig

# 596
  • София
Уж, вече няколко не  много ласкаво отзива за край на дежурството. Толкова по-зле ли е от другите две от поредицата? Аз поне, тях ги харесах и не мога да си представя изведнъж да е скофтил толкова много нещата...

# 597
  • София
Аз чета в момента "Търси се". Малко по-бавно ми върви от "Мистър Мерцедес", но е интересна. След нея ще започна и третата книга, и ще споделя как ми се е видяла. За мен това, което най-много ми носи удоволствие в книгите на Кинг, е неповторимият му стил и майсторският начин да изгражда героите си и атмосферата; дори историята да е скучновата, книгата може много да ми хареса.

# 598
На мен ми доскуча още на втората, до дежурството така и не стигнах...

# 599
  • София
Кали ще се радвам да споделиш, надявам се, че няма да е чак такова разочарование. Втората беше със смесени отзиви помня, но аз я харесах, тази направо една добра дума още не съм видяла за нея...

Общи условия

Активация на акаунт