Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Най-първото на Кинг, което прочетох беше сборника с разкази "Нощна смяна", а от романите "Гробище за домашни любимци" Mr. Green

# 301
mara70, ставаше въпрос за това кои книги не сме прочели, а не кои ни липсват в колекцията Peace
Моята първа книга на Кинг беше Мъртвата зона и май съм от малкото, които я харесват.

# 302
  • София
Моята първа "среща" с Кинг беше с "Живата факла".
Ето това издание:
Скрит текст:
И беше точно любов от пръв прочит. След това започнах да си купувам всяка книга на автора, която излизаше с огромно желание и нетърпение.

# 303
Тези който съм написала ги нямам и не съм ги чела Grinning  Grinning

# 304
  • София
Как помните коя ви е била първата  книга, моята среща с него беше  толкова отдавна, че нямам никакъв такъв спомен... Simple Smile

Моят списък не се е променил много, в последните месеци не чета много Кинг.
Скрит текст:
Буик 8
Малко след залеза
Танц на ужасът/злокобен танц
Бурята на Века
Малкият Зелен Бог на Агонията
Играта на Джералд
Долорес Клейборн
Роуз Мадър
Зеленият път
Град Отчаяние
черният дом
Романът на Лизи
Отмъстителите
Всичко е съдбовно
Татик
Призрак
The Suicide Prince

За Татик и призрак не съм много сигурна, с разказите ми е силно объркано какво съм и какво не съм чела точно...

# 305
  • София
Е как няма да помня.  Mr. Green Моята първата беше Сияние, а след това То. Бях на 14 години, най-хубавата ми лятна ваканция.  Laughing

# 306
  • София
Ми не знам... не помня, помня кои общо бяха книгите, които съм чела в по-детските си години и до там... точно първата - не, може би защото тогава четях книги на килограм, знам ли.

# 307
  • на последния етаж
Първата ми среща с Кинг - "Пътна мрежа".

# 308
  • София
Нощна смяна беше първата ми на Стивън Кинг, четох я в колата, бях на ок. 13-14, после продължих с "То"....

# 309
Моята първа среща беше с Джойленд преди малко повече от  месец
Сега продължавам с разказа 1408

# 310
И аз не помня коя беше първата ми книга на Кинг, но и тази първа среща е била толкова отдавна  Grinning Може би или Сияние, или Пътна мрежа  newsm78 Не помня точно, но пък беше любов от първата страница та до днес  Heart Eyes

# 311

Моята първа книга на Кинг беше Мъртвата зона и май съм от малкото, които я харесват.
И моята, аз също я харесвам. Купих я в началото на  90-те, една голяма книга с черна корица, още си я пазя. После започнах да събирам всичко негово което издаваха "Плеяда".

# 312
Моята първа "среща" с Кинг беше с "Живата факла".
Ето това издание:
Скрит текст:
И беше точно любов от пръв прочит. След това започнах да си купувам всяка книга на автора, която излизаше с огромно желание и нетърпение.
И при мен това беше една от първите книги, които прочетох, същото издание Grinning ! Другата, която прочетох в този период беше Мъртвата зона
Скрит текст:
Помня, че в нашата книжарница се продаваха в комплект с някоя от многото идеологически руски масовки, които иначе никой не си купуваше.

# 313
Аз май съм я чела Мъртвата зона, но пак като дете още...

# 314
  • София
Аз си спомням първата ми книга на Кинг, защото не бях чела нищо подобно до тогава и толкова ми се е запечатало в ума. Беше истински фурор. Исках още и още, и още, но пък не бяха издавани.
Когато започнаха да му издават книгите една след друга нямах спиране. На фона на задължителните за училище книги, Кинг ми беше бягството в оазис  Heart Eyes . Не казвам, че сред задължителните книги нямаше и хубави, но Кинг просто беше в пъти пО.

Общи условия

Активация на акаунт