Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ich_Will_ , пропуснала съм го този пост. Дано да става книгата. Пробвах се да чета Double Features (на Оуен) преди време и въобще не ми хареса, не я и довърших, не ми беше по вкуса, по-скоро я хванах заради името му.
А това видяхте ли го? Sad
Скрит текст:

# 376
И що така  newsm78 нещо заради изборите ли го е написал  newsm78

# 377
Според мен да, и ще му мине

# 378
Да, той и синът му водеха активна анти-Тръмп кампания  Peace

# 379
Ама за кой син става въпрос? Джо или Оуен?

Аз за последно на Кинг прочетох разказа Камионите преди около седмица. Все се каня да продължа със сборника Нощна смяна и да го прочета, но засега само с каненето си оставам Laughing Също така имам за дочитане Сърца в Атлантида, нещо откакто кризата ме налегна отново не съм я поглеждала, а също така се изкушавам дали да не прочета втората част на Страшни сънища за продан, че от първата са изминали близо 6 месеца.

# 380

Както казах, и както и ти - за Оуен Simple Smile Джо пише чудесно, ако книгата беше в съавторство с него, щях да съм по-въодушевена Wink

# 381
  • София

Както казах, и както и ти - за Оуен Simple Smile Джо пише чудесно, ако книгата беше в съавторство с него, щях да съм по-въодушевена Wink

Нещо на Джо Кинг на български? Чел съм на Табита Кинг - Лица във водата, не е лоша....

# 382
commala, изглежда грешно си ме разбрала. Въпросът ми беше насочен по-скоро към Мария, която спомена, че Стивън и синът му са водели активна анти-Тръмп кампания.
Ronald, Джо Хил има издадени две книги на български: Кутия с форма на сърце и Рога. Имам първата на хартия, даже съм я започнала да чета, но кой знае защо стои замръзнала на 60 страница. Мисля тия дни отново да я подкарам. Рога ще я търся този или другият месец, когато се прибера в България.

# 383
  • София
Благодаря!

# 384
Ich_Will_, извинявай, наистина не съм те разбрала.  Embarassed
за Джо Хил - Heart-Shaped Box е много хубава. Щом я има и на български, пробвай я.

# 385
Четох "Рога" и хич не е лоша. Започнах я с огромно предубеждение, а се оказа, че забравих, че авторът е син на Стивън Кинг, и се наслаждавах на историята. Имаше идея, напрежение, обрати, всичко необходимо за една добра книга...

# 386
Свърших Сблъсък, този път много ми хареса края, не го беше "омазал" ( по моите критерии Wink )
Чудя се, кои филми по книгите му бихте ми препоръчали?

# 387
  • София
Свърших Сблъсък, този път много ми хареса края, не го беше "омазал" ( по моите критерии Wink )
Чудя се, кои филми по книгите му бихте ми препоръчали?

Освен Шоушенк и Зеления път - никой друг Wink

# 388
Аз тъкмо попитах за End of Watch и скоро след това се появи в сайта на Пледа
http://www.pleiadbooks.com/books/13-/141-

Учудващо ще е в един том книгата Mr. Green Сигурно ще струва 30 лв.

# 389
Да, Зеленият път съм го гледала, но пък..честно казано не ми хареса много...

Общи условия

Активация на акаунт