Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз купувам от издателството им на пл. Славейков, иначе е скъпа доставката, да  Peace

# 406
Да, помня, че някой се беше оплакал, че цената на доставката е 7 или 8 лв, което за мен си е безумно много.
На мен ми взеха 8 лева, дали не бяха и повече, защото си бяха извикали куриер да вземе книгите от офиса им и доставката ми се оскъпи. Стана почти двойна.

# 407
Ronald,  надявам се осъзнаваш, че не всички са от София и имат възможност да отидат на място?
Не знам за вас, но аз всеки път съм на нокти, когато дойде време да покажат новата корица. Колкото и да си мисля, че по-ужасна корица не могат да изработят, те ме опровергават всеки път. 

# 408
  • София
Ronald,  надявам се осъзнаваш, че не всички са от София и имат възможност да отидат на място?
Не знам за вас, но аз всеки път съм на нокти, когато дойде време да покажат новата корица. Колкото и да си мисля, че по-ужасна корица не могат да изработят, те ме опровергават всеки път. 
Осъзнавам. Ако става въпрос за покупка на 7-8 книги (както сторих аз) си струва обаче.

# 409
Но пък за живеещите в София изнформацията може да е полезна.
На мен Плеяда ми помогна да превъзмогна притеснението си да чета Кинг в оригинал  Mr. Green

# 410
В Озон е безплатна доставката, мисля Peace

# 411
  • София
Точно щях да питам защо поръчвате от издателството. Сайтове под път и над път, къде с  отстъпки, къде с безплатни доставки или поне по-малки.

# 412
  • София
Точно щях да питам защо поръчвате от издателството. Сайтове под път и над път, къде с  отстъпки, къде с безплатни доставки или поне по-малки.
Защото, както написахме по-горе, привет Плеяда отстъпката в 30%. Ако има другаде такава отстъпка-моля сподели

# 413
  • София
Ами чатпат има, както има и отстъпки по 20-25%  често. Както има промоции 4 за 2 или 3 за 2 книги и т.н. с доста по-добри или с безплатни доставки и т.н.
По-добре по-малка отстъпка и по-ниска доставка, отколкото уж голяма отстъпка Wink

# 414
Имаше промоция с 4 книги в 1 за 20 лв, но нещо не се възползвах от офертата. А колкото до отстъпката, много зависи от издателството. Аз ударих кьоравото с книга с 66% отстъпка и само 2.50 лв за доставка. Радостта беше още по-голяма в предвид това, че книгата в масовите книжарници беше изчерпана.
Дълго време се чудех дали да го пусна тук и в крайна сметка се реших. Да покажа един по-различен фен на Кинг:

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 19:12 от Ich_Will_

# 415
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много сладък фен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
  • София
Tака, аз говоря само за книгите на Кинг в Плеяда, всички са с отстъпки от по 30%. Двата последни сборника разкази излизат на доста добра цена, например.
http://pleiadbooks.com/books?category_id=&page=shop.browse&a … &limitstart=0

# 417
Чета Мъртвата зона, чела съм я, убедих се на 100 %, но съм я забравила
Обаче нещо не ме грабва...
Ще прегледам списъка за друга...нещо подобно на Сблъсък да препоръчате?

# 418
  • Варна
Ще прегледам списъка за друга...нещо подобно на Сблъсък да препоръчате?
На мен "Клетка" ми напомня на "Сблъсък", но докато втората ми е от любимите, първата не ме очарова особено.

# 419
Ох, май няма такава от  поне тия дето съм изчела досега Tired на мен тя ми е черешката Кингова   Mr. Green
Може би То следях така със затаен дъх... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт