Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 042
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И аз покрай вас почнах сборника , хареса ми 1922 , обичам тези му по -реалните разкази.

# 436
От сборника прочетох 1922 и Големият шофьор , мисля да направя кратичка почивка с някоя друга книжка преди да се върна на останалите новели от този сборник

# 437
Тези дни отнякъде ми изскочи в главата онова глупаво стихче "д-р Фостър замина за Глостър" или пък беше "замина в Глостър при д-р Фостър". И така абсолютно сигурна съм, че беше използвано в някоя от книгите на Стивън Кинг. Някой беше убит или нещо такова, и си говореха, че е заминал за Глостър. Просто заминал за Глостър.
Помагайте! Мира не ми дава от няколко дни. Не мога да се сетя откъде е. Израз, който съм прочела преди кой знае колко години, се промъкна изведнъж в главата и се опитва да ме подлуди.

# 438
# 439
Значи е използвано във "Вчера". Благодаря много.

# 440
Чета "Д-р Сън", обаче направих грешка - трябваше да си препрочета "Сиянието". Има доста препратки, а аз не помня подробностите. Увлекателна книга - отворих я днеска и не усетих как одумках половината...

# 441
Здравейте! Вчера прочетох "Бягащият човек " след като я влачих близо месец от липса на време Embarassed Rolling Eyes Хареса ми. Мисля сега да продължа с "Проклятието" тъй като и тя беше започната и оставена на страна поради липса време, то при мен вече май е навик да почвам и оставям книги на Кинг  Laughing Embarassed но смятам да я прочета сега защото ми беше много интересна и знам че , ще ми хареса. Grinning

# 442
Бягащият човек е страхотна. Изгълтах я за два-три дена. Аз си донесох от България Пътна мрежа и мисля да я започвам след време.

# 443
  • София
"Проклятието", за мен, е сред най-слабите му книги.
"Пътна мрежа" не можах да я прочета от първия път. Преди няколко години се присетих и я "изядох" за два дни.

# 444
Прочетох "Проклятието" и съм съгласна с това че е една от слабите книги на Кинг.  Rolling Eyes
Моята купчина от книги на Кинг не намалява изобщо тъй като продължавам да купувам, миналата седмица си купих "Огън" и "Мъглата"  Grinning Grinning  аз отидох за " Страшни сънища за продан" 1 и 2, но ги нямаше в книжарницата Cry
Сега съм решила да продължа с "Куджо" на "Плеяда" от 1996. Може ли да ми дадете мнения за книгата и превода? Praynig

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 13:07 от mara70

# 445
  • Varna
И аз като любител на Кинг се записвам тук. Любими книги за сега "Сияние" и "Неизживени спомени ". В момента чета "Дума ки", много ме грабна Heart Eyes

# 446
Аз последно прочетох "Роуз Мадър" и останах много впечатлена от книгата.

# 447
  • 1st floor
На мен пък много ми хареса Проклятието. Бих я чела пак... Simple Smile

# 448
На мен пък много ми хареса Проклятието. Бих я чела пак... Simple Smile
На мен също, чак много не, но достатъчно, чела съм я 2 пъти. Дояде ми се пай  eat

Роуз Мадър със сигурност е доста харесвана сред женската част от четящите СК, на мен ми е една от най-любимите.

# 449
Здравейте, група  Hug
Исках да попитам относно Сиянието - има ли продължение или нещо се бъркам  newsm78
И също така ТЪмната половина екранизирана ли е ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт