Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
It, Dolores Claiborne, Needful Things, 'Salem's Lot, Rita Hayworth and Shawshank Redemption, Dreamcatcher, Night Shift, The Green Mile, Misery, Hearts In Atlantis, The Shining, The Mangler, Four past Midnight, Different Seasons, Nightmares & Dreamscapes, and The Night Flier.

# 556
  • София
Еха, ти повече ги изброи  Grinning
Представям си какъв миш-маш ще забъркат  ooooh!

# 557
  • София
Нали 8 бяха Simple Smile в трейлъра 8 виждам... а 11 ноември... или го пропускат защото си има цял сериал самостоятелен?

# 558
  • София
Ами в статията пишеше 8 /излезе ми във фейсбука/.
Според мен ако са повече - ще стане манджа с грозде, прекалено много герои...

# 559
Почти никаква конкретна информация няма за сериала все още, нито че ще е базиран точно  на 8  СК произведения, нито кога ще излъчват пилотния. Май само със сигурност се знае, че ще са 10 епизода.

# 560
Прочетох "Пожарникаря" на Джо Хил и ми хареса. Малко в повече ми дойдоха вулгаризмите от типа на
Скрит текст:
шибан, шибана, шибани, пу...а
имаше и нещо нелогично в края на книгата
Скрит текст:
от едната страна на пътя всичко е изгоряло и потънало в пепелища, а от другата тучна зеленина и здрави жители в градчетата и фермите
, но книгата е добра, а и края е съвсем подходящ за ситуацията. Сега се прехвърлям на Кинг и "Край на дежурството".

# 561
  • София
След дълго без-Кинг-ие, започвам "Мистър Мерцедес", като планирам след нея веднага и "Търси се" и "Краят на дежурството".

# 562
След дълго без-Кинг-ие, започвам "Мистър Мерцедес", като планирам след нея веднага и "Търси се" и "Краят на дежурството".
И аз се мъча с "Край на дежурството", малко ми остава, но никак не ми върви.

# 563
Аз така и не я завърших трилогията, мисля изобщо да не се мъча с третата.

# 564
Преиздали са Мизъри. Изкушавам се.

# 565
Мизъри не е преиздадена, просто от Бард са пуснали допечатка и цената на книгата вече ще е 17 лв.

# 566
  • софия
Може ли  малко помощ?
Имам Живата факла,изд 1989г,въпросът ми е защо Подпалвачката на Плеяда е в две книги?Втората книга продължение някакво ли е?

# 567
През 90те години Плеяда редовно цепеха книгите на Кинг на по 2, а понякога и на по 3 тома, така че не се притеснявай, имаш пълното издание. Единствената разлика е, че това на Народна култура е цензурирано.

# 568
  • софия
През 90те години Плеяда редовно цепеха книгите на Кинг на по 2, а понякога и на по 3 тома, така че не се притеснявай, имаш пълното издание. Единствената разлика е, че това на Народна култура е цензурирано.
Благодаря! bouquet

# 569
Интересно. Доколко е цензурирано старото издание? Аз съм чела "Живата факла" някъде в края на 80те.

Общи условия

Активация на акаунт