Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
На мен много ми хареса End of Watch, още миналата година я прочетох, прекрасен завършек на трилогията.

# 601
  • София
Прочетох "Търси се". Не мога все още да определя коя е по-добра - тя или "Мистър Мерцедес". И двете ми харесаха, може би "Търси се" с една идея повече.
Ето мнението ми, което написах в ГР, заедно с 3 звездички:
Съдейки по бързината, с която я прочетох, определено ми хареса, макар да се наблюдават доста излишни неща в нея. През цялото време имах чувството, че може да се екранизира и филмът да стане чудесен, дори по-добър и от книгата. Стилът на Кинг винаги ми доставя удоволствие, въпреки че самата "Търси се" не е кой знае каква история.

Започвам веднага "Край на дежурството" и ще пиша задължително, след като я прочета  Peace
Свръхестественият елемент, споменат в анотацията, човърка много любопитството ми. Досега нямаше такива неща.

# 602
Дето се вика, доживяхме, хора!
http://www.pleiadbooks.com/books/13-/145-

Вече официално преиздадоха всичко старо на Кинг без Гняв, а дори не остаряхме hahaha Вече можем да се радваме на всички издания на нормални цени без да пълним гушите на кожодерите, а те могат да си заврат старите издания с космическите цени в... знаете къде hahaha

# 603
Какво доживяхме? Аз от този сайт се опитах да поръчам,но нищо не стана...никой не ми отговори,едно голямо нищо Rolling Eyes

# 604
В следващото изречение си пише какво Peace А именно, че доживяхме да преиздадат всички стари книги на Кинг без Гняв, а дори не остаряхме. В предишните теми преиздаването беше доста обсъждано и всяко такова се посрещаше с голяма радост и удоволствие. Понеже Гняв е забранена за преиздаване, дефакто Долорес Клейборн е последната стара книга с едно издание и днес попаднах на новината, че през май ще бъде преиздадена. Аз си купих изданието на Хемус преди 2 години и вече я прочетох. Дори си направих удоволствието да прочета първо Играта на Джералд и веднага след нея Долорес. Двете имат връзка помежду си, която най-добре се забелязва във втората.

# 605
Защо е забранена Гняв? Извинявам се, ако сте писали.

# 606
  • София
Заради сюжета, който
Скрит текст:
описва как един ученик полудява и и прави по съвременните схващания терористичен акт в училището си - застрелва деца и учители.

# 607
Чела съм книгата, но ми се вижда крайна чак такава цензура. Сюжетът е съвсем нормален. Често го срещаме в новините.

# 608
  • Варна
Сиела пуска на промоция през април всички книги на Кинг:
https://www.ciela.com/knigi/20-stivan-kingatpleyada.html?utm_source=slider

# 609
Колко е доставката от тук?

# 610
  • София

Скрит текст:
Доставка

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 30лв
Доставката е Експресна, но цената е същата като за Обикновена доставка без приоритет.
Това е в следствие на партньорските взаимоотношения на Сиела Норма АД и Спиди
Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни от приемането на поръчката, най-често за 2 дни
През първия ден екипът на www.ciela.com събира поръчката, а през втория - куриерите я доставят.
Цената зависи от теглото и адреса на пратката и можете да я видите на края на поръчката си. Средната стойност за доставка в рамките на България е около 3,00лв
За чужбина цената е по тарифите на Български пощи.

# 611
  • София

Скрит текст:
Доставка

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 30лв
Доставката е Експресна, но цената е същата като за Обикновена доставка без приоритет.
Това е в следствие на партньорските взаимоотношения на Сиела Норма АД и Спиди
Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни от приемането на поръчката, най-често за 2 дни
През първия ден екипът на www.ciela.com събира поръчката, а през втория - куриерите я доставят.
Цената зависи от теглото и адреса на пратката и можете да я видите на края на поръчката си. Средната стойност за доставка в рамките на България е около 3,00лв
За чужбина цената е по тарифите на Български пощи.

Това хубаво за Сиела, някаква инициатива, но открай време издателството Плеяда си ги продава с 30% отстъпка: http://www.pleiadbooks.com/books/2-/141-

# 612
Аз много харесах "Гняв", когато я четох. Преди доста години беше. Мисля, че има много по-брутални книги, в които  разказът е от първо лице.

# 613
  • София
Ronald - при тях нямаше ли някакви безумни цени за доставки, обаче...

За мен Гняв е една от най-добрите му книги, честно казано ми е страшно пресилена реакция това със спирането й от продажби и забраната за преиздаване... но както го чувства, в крайна сметка.

# 614
Поне вече знаем, че трябва да си пазим екземплярите.

Общи условия

Активация на акаунт