Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
А аз вчера гледах 1ви епизод на Mr. Mercedes - супер обещаващо начало. Много добър подбор на актьори. Това, според мен, ще е един от малкото добри сериали по Кинг.
Тъмната Кула на кино няма да мога да отида да гледам. Чакам си кротко да излезе с добро качество, така или иначе нямам кой знае какви очаквания.

# 676
  • Бургас
Здравейте
И аз от почитателите на Стивън Кинг. Книгата която ме запали е Дългата разходка. В момента чета Играта на Джералд.
Исках да кажа, че от днес в Лидл има негови книги( не е голям избора). Взех си Джойленд и Романът на Лизи, всяка по 9.90лв.,мисля че са на добра цена.

# 677
  • София
Аууу, наистина ли? Въпреки че аз повечето му книги ги имам. Аз пък малко му се преитих на Стивито, след Джойленд (която много ми хареса), четох Страшни сънища за продан 1 (която не ми хареса). То не бях тормозени, изнасилени, бити, убити и тн. деца.............Сега си давам малко почивка от него, защото искам да се насладя на един препрочит на То, когато го преиздадат. Чела съм го преди около 15 години и ми е време. Simple Smile

# 678
Последно на Кинг четох "Град Отчаяние" и "Сейлъмс Лот". Страхотни са и двете, бързо се четат. Преди това бях гледала филмите, които не са кой знае какво. Нормално, не са много екранизациите на Краля, които са успешни. Ще прочета и "Отмъстителите".

# 679
  • София
Ако някой се вълнува има -25 и -30 % намаление на книги на Плеяда и Бард в Озоне.бг. Simple Smile

# 680
Здравейте! Отдавна не съм се разписвала, последното на Кинг, което прочетох беше "Куджо"- очаквах нещо по впечатляващо, но не беше лошо, най-интересното беше втората половина, за един ден я изгълтах Laughing

Скрит текст:
За Тад ми стана много мъчно, представете си да умрете от жажда в кола до къща и на десет километра от града, колко глупав начин да умреш Confused
Този цитат ми бръкна в мозъка:
„Плака и си пожела да умре, ала не умря и на следващия ден отиде на работа.”

# 681
  • Bulgaria
Тази година си отправих предизвикателство да прочета книгите на Кинг ,които са налични в библиотеката. В момента чета Мизъри ,а след това Торба с кости . Редът си чакат 22.11.63 ,Мъглата и Клетка .Издателство Бард преиздава доста от книгите му ,така че и с То и Долорес ще се снадя в най-скоро време.

# 682
Аз благодаря на потребителите, споделили по-горе за намалението в Озон.
Купих си "Безсъние", "Нощна стража" и третата част на Мистър Мерцедес.
Почти изгълтах Безсънието - много ми хареса, точно в стила на Кинг, на който съм свикнала , изчетох я на един дъх..

# 683
  • Пловдив
Кой ще ходи довечера да гледа "ТО" ?

# 684
  • Варна
Аз ще ходя утре

# 685
Днес разбрах, че и по "Играта на Джералд" предстои екранизация.

# 686
Това се знае още от миналата година, но според мен екранизацията ще е пълна катастрофа. Но аз повече няма да си ги причинявам. Четирите серии на Мъртвата зона ми стигат.

# 687
https://

Аз съм тази вечер. Доста съм скептична.
Очаквам хубав ,ефектен и на моменти смразяващ филм,ала не мисля,че ще съумеят да ни потопят в книгата .

# 688
  • BG
Тъкмо прясна, прясна се връщам от "ТО". Ако знаете как се озъртах докато се прибера  Mr. Green На мен ми хареса филмът, въпреки че няма как да обхване цялата първа част. Има някои добри екранизации на Кинг, но уви не всички.

# 689
О, ама само първа част ли
Пропуснала съм

Общи условия

Активация на акаунт