Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~85~

• 35 280
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Айде разбра че нещо и се е случило Кемал Sad

# 541
Цитат
author=klari link=topic=907758.msg32665949#msg32665949 date=1456950065]
Айде разбра че нещо и се е случило Кемал Sad
Драмата е при Емир кат разбере Mr. Green

# 542
  • Свети Влас
Да. А Емир разпитва Зезе за Нихан. Айде и тя вика Маняк. Joy

# 543
  • близо до брега на морето
Тоз гад още не знае, ма и него ще го попарят Laughing...Кемал хукна..айде спомени. ..ма как сменя образите (перчама доло и без брада-и като пуберче Joy Joy Joy), ма шимди е он номъра беш ялдъз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesадаша докато учи немски го зимам Joy Joy Joy

# 544
Фиуууууууииииии Mr. Green

# 545
  • Свети Влас
 Joy Joy Joy

# 546
Чок гюзел бяха и двамата тук  Heart Eyes

# 547
  • София
Асуто ко ми реве, сякаш не знае кой обича и кой е в мислите и сърцето му Peace...прав е Кемал-ма чичи кво каза нещо и за шефкетито-ще им го оставя ма ако са бирликте ли Thinking
Да фирмата е ваша ама кат се ожените Mr. Green гледали сме го тоя филм Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
Кой е този филм дет си го гледала та и аз да го изгледам  newsm48 smile3503
пак ли са копирали  ooooh!

# 548
  • Свети Влас
Много сладки !  Heart Eyes

# 549
  • София
Чок гюзел бяха и двамата тук  Heart Eyes

Еви  Hug чок  гюзел са наистина  Peace

# 550
Помните ли оня филм с Ричард Гиър ''Доктор Т. и жените ''.Ами сега е Кемал и жените -кахърна майка , сестра при враговете , Лейля без дом , Асу с умиращ чичи, накрая Нихан .Остава само и Вилдан да му се обеси на врата .Пфуй!

# 551
чичото вика - поверявам ти и фирмата и племенницата си, Нихан не ти принадлежи  Naughty

тоя русия похитител нещо много заглежда Нихан  #Cussing out
Еви мерси за преводите и аз съм тук,но ви чета само Hug
Хакъто много знае кой на кого принадлежи  #Cussing out да си гледа здравето там че ме ядоса #2gunfire
Много му се събра на Кемо направо ми е жал за него един след един удари къде от Емко директно къде косвено,Лейла,Хакъ дано го пожалят малко сценаристите в другия епизод  Sad

# 552
  • Свети Влас
 Joy Joy Joy

# 553
  • near Sofia, Bulgaria
Ей, успях да пристигна баш за отвличането  ooooh! После ще ходя на поправка  Peace
Благодаря за пожеланията и на тези, на които днес не успях, много сте мили, целувки и прегръдки на всички!  bouquet

Да видим как ще приключим тази вечер, после ще коментирам!  Thinking

# 554
Помните ли оня филм с Ричард Гиър ''Доктор Т. и жените ''.Ами сега е Кемал и жените -кахърна майка , сестра при враговете , Лейля без дом , Асу с умиращ чичи, накрая Нихан .Остава само и Вилдан да му се обеси на врата .Пфуй!
Фелипе   hahaha hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт