Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~85~

• 35 296
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Свети Влас
Така извиках, че сигурно съм събудила някой.  Joy Joy Joy

# 632
Мислех, че свърши, но паааак целуфанче макар и по-лекичко, айде вече чао Ви, защото виждам, че свършва.

# 633
  • Свети Влас
Лека нощ, момичета ! 😴

# 634
  • Дубай
щЯх да пиша нещо-ма забраих Laughingма сега са сетих и са върнах Joy Joy Joy
Ония двамата като играха на ези или тура кой де ще сяда у арабата Joy Joy Joy Joy-аз без мърмор ще седна отзад и само Кемал ли,Бурак ли-умрумда дийл кой ша кара Joy Joy Joy-все един от двамата ще да е Joy Joy Joy Joy
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 635
# 636
  • near Sofia, Bulgaria
Наде, същото си беше, бе  Laughing Повтарят го, ма още няколко пъти кат го видим, съвсем ще се затрие магията, само първия път ни разтресе, че много чакане беше  Rolling Eyes

# 637
  • близо до брега на морето

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 638
мн ми хареса как Кемо отвори очи,погледна я и пак я цуна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не е типичната статична целувка с връткане  Mr. Green

Обаче като че ли лекинко бяха притеснени в сцената  Laughing както бягаха,така спряха и Кемо веднага някак странно я гепи за ръката - демек айде да се целуваме  hahaha hahaha hahaha на мен така ми се стори де  Laughing

Как да не са притеснени , като още в началото на сериала благодарение на жълтурковците се  раздуха историята за ревност от страна на Кадир и Фахрие .А те колкото и да отричат ,ревнуват , абсолютно съм сигурна .За това на Неслихан и Бурак им е леко неловко , но Хилал Сарал като опитна режисьорка трябва са се справи с това .Все пак историята е преди всичко за любов .

# 639
щЯх да пиша нещо-ма забраих Laughingма сега са сетих и са върнах Joy Joy Joy
Ония двамата като играха на ези или тура кой де ще сяда у арабата Joy Joy Joy Joy-аз без мърмор ще седна отзад и само Кемал ли,Бурак ли-умрумда дийл кой ша кара Joy Joy Joy-все един от двамата ще да е Joy Joy Joy Joy
Laughing Laughing Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 640
мн ми хареса как Кемо отвори очи,погледна я и пак я цуна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не е типичната статична целувка с връткане  Mr. Green

Обаче като че ли лекинко бяха притеснени в сцената  Laughing както бягаха,така спряха и Кемо веднага някак странно я гепи за ръката - демек айде да се целуваме  hahaha hahaha hahaha на мен така ми се стори де  Laughing

Как да не са притеснени , като още в началото на сериала благодарение на жълтурковците раздуха историята за ревност от страна на Кадир и Фахрие .А те колкото и да отричат ревнуват , абсолютно съм сигурна .За това на Неслихан и Кадир им е леко неловко , но Хилал Сарал като опитна режисьорка трябва са се справи с това .все пак историята е преди всичко за любов .
Изобщо не вярвам Laughing

# 641
Наде, същото си беше, бе  Laughing Повтарят го, ма още няколко пъти кат го видим, съвсем ще се затрие магията, само първия път ни разтресе, че много чакане беше  Rolling Eyes
Нарочно го карат на бис Laughing в чест на фенките и Фе Mr. Green

# 642
  • София
Ох какъв премрежен поглед извади Бу па не един а и втори път я целуна

# 643
  • Свети Влас
Да.  Heart Eyes

# 644
Скрит текст:
мн ми хареса как Кемо отвори очи,погледна я и пак я цуна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не е типичната статична целувка с връткане  Mr. Green

Обаче като че ли лекинко бяха притеснени в сцената  Laughing както бягаха,така спряха и Кемо веднага някак странно я гепи за ръката - демек айде да се целуваме  hahaha hahaha hahaha на мен така ми се стори де  Laughing
Как да не са притеснени , като още в началото на сериала благодарение на жълтурковците се  раздуха историята за ревност от страна на Кадир и Фахрие .А те колкото и да отричат ,ревнуват , абсолютно съм сигурна .За това на Неслихан и Бурак им е леко неловко , но Хилал Сарал като опитна режисьорка трябва са се справи с това .Все пак историята е преди всичко за любов .
оо,да ,със сигурност се справиха  Peace мн готина сцена...ама и смях ме хваща като видя Кемо как я напъпли от раз  hahaha hahaha Crazy

Общи условия

Активация на акаунт