Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 582
  • 995
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета,

от месец съм в тотална истерия вече, защото малоумните вносители на боята, която вече две години ползвам Про колор имали проблеми с италианците и естествено точно моето червено се изчерпа навсякъде.
Току що влизам вкъщи, след като минах през 8 козметики!!! и никъде не мога да намеря такова огнено червено. Цветът на Про колор, който ползвам е 7/66 - интензивно огнено червено. Няма виолет, няма медно, няма такива нюанси.

Та сега - моля ви, дайте едно рамо. До три дни трябва да купя нещо, защото иначе рискувам да ходя като Айше в махалата.
Поразгледах и онлайн, но гледането на снимки, не е като да се ориентира човек точно. Стигнах до селекция на няколко марки - Фармавита, Бес, Ловерн и Вела Колестон. Само че коя от тях?

# 646
  • Sofia, Bulgaria
Разгледай цветовете на живо в някой магазин. Аз лично от трайността на Бес изобщо не бях доволна от Вела и Лорвен съм била много доволна и от цветовете и от трайността.
Взимала съм си ги основно от магазинчето на ул. Три уши (до фондовата борса) продавачката е много наясно и винаги дава съвети.

# 647
  • София
Разгледай цветовете на живо в някой магазин. Аз лично от трайността на Бес изобщо не бях доволна от Вела и Лорвен съм била много доволна и от цветовете и от трайността.
Взимала съм си ги основно от магазинчето на ул. Три уши (до фондовата борса) продавачката е много наясно и винаги дава съвети.

Да, да, определено трябва да място да се отиде.
Тази улица е на гърба на Съдебната палата, нали така?

# 648
  • Sofia, Bulgaria
Да. И понеже номерацията там е много смахната, като тръгнеш от Съд. палата към бившия Солни пазар, точно преди края на улицата има една пряка в дясно и там се намира магазинчето. Точно до бика на фондовата борса.
Ужасно го обясних, дано си ме разбрала 🤗

# 649
  • София
Да. И понеже номерацията там е много смахната, като тръгнеш от Съд. палата към бившия Солни пазар, точно преди края на улицата има една пряка в дясно и там се намира магазинчето. Точно до бика на фондовата борса.
Ужасно го обясних, дано си ме разбрала 🤗

Улицата я знам, но не съм слизала в този район от години. Ще го намеря бика. В Гугъл стрийт вю обаче до бика на ъгъла има само салон за красота. Явно снимките са стари. Дали работи в неделя?

# 650
  • Sofia, Bulgaria
Не се ориентирах в новата версия как да ти пратя лично съобщение, за са не спамим в темата
Ето снимка от street view

Точно след бика е. Мисля, че се водеше ул. Три уши 6А

# 651
  • София
Ориентирах се. Много ти благодаря!!!

# 652
  • София
Не работи неделя, дори мисля, че събота не работи или само до обяд. Уличката е точно срещу оградата на училището (едно зелено такова)
И аз не съм доволна от Бес особено.

# 653

Аз имам две останали бои точно 9.22, от червения ми период и два балсама оцветители, за поддържане на цвета между боядисванията, ако проявяваш интерес мога да ти ги дам Wink

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1463743595h.jpg

Отново с lorven 9.22. Но така е само на слънчева светлина.

Здравей, може ли да кажеш от къде се сдобиваш с тази боя?

Благодаря!

# 654
  • София
Реших проблема. Намерих боя, която е точно същият цвят - Фанола 7,66 - италианска професионална.

# 655
  • Тра-ла-ла
Реших проблема. Намерих боя, която е точно същият цвят - Фанола 7,66 - италианска професионална.
Ще споделиш ли как е като качество марката?

# 656
  • София
Ще споделиш ли как е като качество марката?

Разбира се.
Тъй като се боядисах в четвъртък са минали малко дни, но като начало да кажа, че за разлика от другите червени бои, Фанолата не пуска много след боядисването. В момента съм на море, мия косата ежедневно. Вече почти няма оцветяване на водата.
Цветът е много наситен, няма примес на керемида или виолет, има блясък.

Ето снимка - но е правена с телефон.

# 657
  • София
Много хубав цвят, "моят" е. От къде може да се закупи и разфасовката 60 или 100мл е ?

# 658
  • София
Много хубав цвят, "моят" е. От къде може да се закупи и разфасовката 60 или 100мл е ?

100 мл е.

Имат си сайт - напиши в Гугъл - Фанола и ще ти излезе. Има онлайн пазаруване.

# 659
  • Бургас
Страхотен цвят и коса. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт