Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 578
  • 995
  •   1
Отговори
# 660
боядисаха ме в салон с majirel l'oreal - е толкова бързо да падне боя, и толкова да цапа не бях имала до сега.

# 661
  • Бургас
На Гарние Олиа много цапа,но поне държи.Преди две седмици се боядисах,още е супер цветът.

# 662
Аз на Olia само веднъж съм ползвала и няма да повторя. Отвратително ми изсуши косата, още под душа я усещах как опъва и се къса.

# 663
  • София

Благодаря  bouquet

# 664
  • Бургас
bambinnah,много странно,аз след боядисване с Olia си усещам косата като след маска,не ми щипе на скалпа,придава ми блясък и мекота.
Но на всеки един и същи продукт му действа строго индивидуално,напълно е възможно на теб да не ти понася.Ти от коя боя си доволна?

# 665
Кастинга на Лореал :Д
Но аз не съм червена де, брюнетка съм и се боядисвах (уж тъмнокестенява, ама не баш) черна.

# 666
  • Бургас
Аз преди се боядисвах с Кастинг,номер 200, натурално черно.Като че ли Олиа ми действа по-добре.Кастингът изключително добре ми покриваше белите коси и не се измиваше.Добрата новина е,че ако ти омръзне да си в тъмнокестенявата гама,можеш да го свалиш с маска с витамин Ц.От с  черна коса успях да се направя съвсем сама с червена коса.Е, тъмночервена е,но добре изглежда засега.

# 667
  • София
Аз засега твърдо за виолетово си оставам на Лореал Колориста. Много трайна като цвят, не се измива толкова ,колкото другите по дължините. Е за цапане
 след морето излизах като заклана Simple Smile

# 668
Здравейте. От две години почти съм червенокоса винаги съм се стремяла към по-наситените цветове. Като цяло бях с руса коса доста време, след това кестенява и така до червена. Безамонячни бои не си правя труда да взимам. Харесва ми как се получава, но русото в краищата винаги избледнява

# 669
  • София
Казвайте и марка и номер на боята, като си пускате хубавите коси, момичета bouquet
Аз ще си правя с matrix корените другия път, да видим дали ще се получи достатъчно светло.

# 670
  • Бургас
Уау,уникален цвят. Stuck Out Tongue

# 671
Последните пъти се боядисвам със Palette intensive color creme flaming reds RV6 или R16. Също съм доволна от Wellaton 77/44 Volcanic Red. Често сменям марката, но като цяло всеки път се налага да боядисвам корените и дължината

# 672
  • София
Странно, вулканичното червено на Велатон при мен, а и по принцип дава съвсем друг цвят- рижаво червен. А твоята е с розов подтон.

# 673
  • Тра-ла-ла
Реших проблема. Намерих боя, която е точно същият цвят - Фанола 7,66 - италианска професионална.
Един месец по-късно какво ще кажеш за Фанола-та?! Че съм си харесала едни лилави тъмни цветове Blush

# 674
  • София
Реших проблема. Намерих боя, която е точно същият цвят - Фанола 7,66 - италианска професионална.
Един месец по-късно какво ще кажеш за Фанола-та?! Че съм си харесала едни лилави тъмни цветове Blush

Два пъти вече се боядисах. Много съм доволна. Цветът е наситен, не тече по много при къпане, дори след морето не беше твърде много съсипан. Освен това не ме щипе, покрива плътно и косата става лъскава.
С две думи - намерих си боя. Сега, докато не я спрат и тази, ще си се боядисвам с нея.

Общи условия

Активация на акаунт