Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 564
  • 995
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Два пъти за един месец си се боядисвала?
Само корени ли мажеш?

# 676
  • София
Два пъти за един месец си се боядисвала?
Само корени ли мажеш?

Боядисвам се веднъж на месец. На всеки 30 дни. Специално с Фанола един път в средата на август, един път преди няколко дни.
Дали само корени или цяла дължина преценява фризьорката ми.

# 677
  • Wonderland
Хоп и аз в тази тема!!!  Hug От една седмица съм червенокоса. Бях с черна коса от 2006 та и накрая се престраших да отида към тъмните нюанси на червеното. Много ми харесва и съм доволна. Фризьорката доста си поигра с мен, но се получи страхотно. Връщам се назад да чета темата.

# 678
  • София
Някой знае ли къде се продава Матрикс в София във физически магазин? (Освен от фризьор)
По спомени в магазинчето до БФБ ги няма.

# 679
  • Тра-ла-ла
Някой знае ли къде се продава Матрикс в София във физически магазин? (Освен от фризьор)
По спомени в магазинчето до БФБ ги няма.
Златна рибка Peace

# 680
  • София
Благодаря, вярно, че имат и физически магазин. : )

# 681
Здравейте, аз съм от 3 дни червенокоса и много ми хареса Simple Smile Моля препоръчайте ми шампоан или балсам оцветител ( не знам какво точно е), което да ми поддържа що годе цвета между две боядисвания. Благодаря предварително Simple Smile

# 682
Дами, някоя пробвала/ползвала ли е боя Yunsey? Отзиви?

# 683
  • София
Не е много хубава.

# 684
  • Пловдив
Аз съм я ползвала преди бая време, бях доволна.

# 685
Момичета, ползвате ли нещо допълнително в грижата за червения цвят ?

# 686
Здравейте, аз съм от 3 дни червенокоса и много ми хареса Simple Smile Моля препоръчайте ми шампоан или балсам оцветител ( не знам какво точно е), което да ми поддържа що годе цвета между две боядисвания. Благодаря предварително Simple Smile

Оцветяващ шампоан и балсам за червена коса Lakme Ultra Red . Ето това съм ползвала и беше добро. Ползвах и на syoss една пяна и тя предаваше някаква освежаване.
Но мисля, че всичко е до намирането на добра боя за коса.

# 687
благодаря много за отговора

# 688
  • София
Аз ползвам:

https://d35pxs3fx6opxf.cloudfront.net/wp-content/uploads/2017/03 … he-directions.png
https://www.manicpanic.com/media/catalog/product/cache/1/image/3 … /h/c/hcr11016.jpg
https://biohaircolor.com/image/catalog/containbox_herbal_time.jpg

В зависимост какво имам налично в момента. Първите две ги поръчвам от ибей. Третото купувам от парюмериите. За мен това се оказа най- сполучливият начин. Семи перманентна боя, смесена с маска/балсам за коса. Става по- силно от купешките готови маски за освежаване, включително от горната на Лакме.

# 689
  • София
Здравейте момичета.
може ли да ми препоръчате щадяща боя в червено лилав цвят. До сега използвах Иноа кармилан, но страшно много ми изсуши косата и пада доста бързичко. Похвалиха ми боите на Кидра, но се оказа, че много трудно се намират за закупуване. Използвала съм и Фармавита, но сърбежа беше неуписуем Simple Smile явно имам чуствителен скалп.

Общи условия

Активация на акаунт