Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 465
  • 995
  •   1
Отговори
# 780
Блу откъде я поръчваш и кой номер. Може ли снимка за да видя цвета

# 781
Последно съм с L76 от тези  http://www.schwarzkopf.co.uk/en/brands/haircolour/live-color/int … our-and-lift.html
А от този ред http://www.schwarzkopf.co.uk/en/brands/haircolour/live-color/intense-colour.html съм пробвала 046, 047, 086, 087.  Тук ги има навсякъде.
Почнах да пробвам върху побеляла коса, която беше почти естествено черна и съм я боядисвала в черно години наред. От познатите ми фризьори в България никой не искаше да се ангажира с обезветяване и не ме съветваше да го правя. Мисля, че минах периода, в който беше по-изразена границата между черното и светлото. А с 046 и това, което надолу беше черно почна да придобива желаните оттенъци, но пък върху белите корени е твърде светло.
Харесва ми това, което се получава по дължина върху коса, която вече е боядисвана, но върху белите корени ми идва твърде ярък цвета. Мога ли само за корените да смесвам примерно 046 с нещо от кафявата им гама за да уплътня малко цвета? Дано се разбира какво искам да кажа.

Иначе искам малко по-червеникаво, но студено червено.

# 782
 Блу, винаги може да забъркваш два цвята червено за корени и дължини.. Аз нямам бели коси и моята фризьорка ми прави корените с ниво 7, а дължините с ниво 8, защото с 8-ца корените стават много светли... Когато се боядисвам сама се мажа с един цвят и вземам ниво 7, става малко по-тъмно в началото, но после се поизмиват дължините и пак стават по-светли... Аз ползвам медените тонове, но преди 3-4 години съм минала през повечето червени нюанси...
Сега се каня да минавам в редицата на блондинките, но знам, че червеното ще ми липсва... То е до свикване, но когато си имала "огън" в косите, после трудно се възприемаш с другите "скучни" естествени тонове... Joy Grinning

# 783
Благодаря, Lunna pateka.  Аз по-скоро искам само един цвят, с който да мажа само корените и този цвят да е от смесване на боя от виолетовата и кафявата гама на една серия от една марка. Защото сега белите ми корени стават твърде ярък цвят, докато ако боята се слага върху кафява основа, цвета ще е малко по-пастелен и плътен. Това ми е идеята на смесването.

# 784
  • Тра-ла-ла
Мацнах се одеве с BES HI-Fi 3.20 в корените и 5.20 по дължината. Ще видя след няколко дни на какво ще прилича. Боята не оставя следи по кожата, но при миене ужасно щипе, ако вода попадне в очите. Дори при плакненето след втория шампоан. УжасТ. Такова чудо за първи път ми се случва. Още не мога да си оправя очите Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 785
  • София
Мацнах се одеве с BES HI-Fi 3.20 в корените и 5.20 по дължината. Ще видя след няколко дни на какво ще прилича. Боята не оставя следи по кожата, но при миене ужасно щипе, ако вода попадне в очите. Дори при плакненето след втория шампоан. УжасТ. Такова чудо за първи път ми се случва. Още не мога да си оправя очите Stuck Out Tongue Closed Eyes

Стана ли наистина 5.2 ? Може ли снимка , за да видя , че цветът много ми харесва.

# 786
Здравейте, червенокоски! След повече от година медени нюанси се хвърлих смело в червено-виолетово. Резултатът ми хареса много, но неприятният момент е, че се отмива много бързо. Как успявате да го задържите по-дълго?

# 787
Момичета, боята Salerm италианска ли е? Имате ли някакъв опит с нея?

# 788
  • Тра-ла-ла
Стана ли наистина 5.2 ? Може ли снимка , за да видя , че цветът много ми харесва.
Трудно ми е да ти кажа, защото дължината на косата ми е по-тъмна от наслагването на всякакви бои. Реално гоня ниво 3ка на цялата коса. След няколко миенета ще пусна снимки.

# 789
Джулая, боите на BES има ли ги някъде в София? Искам да погледна на живо цветовете.

# 790
  • Тра-ла-ла
Джулая, боите на BES има ли ги някъде в София? Искам да погледна на живо цветовете.
Аз си купих боята докато съм си с в Пловдив. За София излиза, че ги има в магазина на коса.net

Да напомня, че боята яко прецаква очичките, ако попадне при миене . Днес още имам дискомфорт Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 791
Боята на bes яко прецаква и косата :d Прекалено е силна, нещадяща и бързо се отмива. Боядисвах се известно време с нея, заради големия избор на червени цветове. Цветът падаше след третото измиване, а и ми докара ужасен косопад.

# 792
  • Тра-ла-ла
а и ми докара ужасен косопад.
Само това не ooooh! Едвам ми спря тримесечния косопад...

# 793
Може пък при теб да не се появи този " страничен ефект " Simple Smile

# 794
Момичета знаете ли от къде мога да намеря тази боя ?? Не мога да я намеря никъде  Rolling Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт