Намаления - пролет/лято 2016

• 200 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
DM имат отстъпка за РД

# 76
Някой знае ли дали в Бенеттон за 8.3. ще има намаление?

# 77
Да се запиша при вас, да съм в час с офертите  Laughing bouquet

# 78
  • на Мелмак
Здравейте, кога беше намалението на пролетни дрехи в Reserved?
Харесах си яке , но се почесвам заради цената  Laughing
Мин. година взехме на ММ две якета за без пари , пролетни , но нямам спомен кога беше  newsm78
Кажете ми , да знам дали да чакам или да си го взема  Flutter

# 79
Записвам се с промоция на слънчеви очила, от която ще пробвам да се възползвам, само да успея да си харесам модел..

От 5-ти до 9-ти март 2016 г. в оптики Grand Optics & Joy Optics получавате 50 % отстъпка за диоптрични рамки и слънчеви очила от марките Guess/ Calvin Klein/ CK Jeans/ Point/ Sting.*
*Посочената отстъпка е крайна и не се комбинира с други промоции и намаления.

# 80
  • Sofia
   Според опита ви от предишни години, колко % ще е намалението в Subra, по случай 8-ми Март? Ще има ли промоции и в някои от другите аптекарски вериги? Набелязала съм няколко кремчета за купуване и чакам, да видя къде ще е по-изгодно – от нашенска аптека, или от FeelUnique. Simple Smile

# 81
  • София
Това прочетох сега на фейсбук страницата на Лили:

По-случай 8 март сме подготвили изненади за нашите клиенти.

* От 05 до 8 март ще имаме 20% отстъпка на всички подаръчни комплекти.

* От 05 до 8 март всички продукти от марката Ив Роше ще са с 20% отстъпка

* Освен това всеки клиент закупил два продукта от гамата на Yves Rocher на 5,6,7 и 8 март ще получи 1 брой подарък. Комбинацията от закупените продукти е по избор на клиента. Няма ограничение за стойността на покупката

# 82
  • София
Хе хе, сега открих тази тема.
Ще се опитам и аз да съм полезна занапред.
Сега отивам да чета за актуалните намаления.

# 83
  • 1st floor

Има някакво намаление и в момента, но не знам дали на всичко и до кога. Онзи ден взех на малкия тениска от новата колекция и на касата ми  намалиха с 20%. На етикета не беше отбелязано. Ако не се лъжа с друг магазин, имаше табелки тук-там с някакво осмомартенско намаление.

# 84
  • на Мелмак

Има някакво намаление и в момента, но не знам дали на всичко и до кога. Онзи ден взех на малкия тениска от новата колекция и на касата ми  намалиха с 20%. На етикета не беше отбелязано. Ако не се лъжа с друг магазин, имаше табелки тук-там с някакво осмомартенско намаление.
Благодаря  bouquet , ще проверя , якето е 140 лв , като знам , че мога да го взема за 60-70 и не ми се дават много , но пък ако има 20 % ще се обзаведа  Crazy

# 85
Дали Манго правят някакви намаления около 8-ми март? Не мога да се сетя миналата година как е било.

# 86
[/img]
Мерси за новата тема.
И аз чакам намаленията за 8 март на козметика.
www.Biofficina Toscana bulgaria(facebook)продукти за коса.Страхотни са!!!

# 87
  • София
и аз да се запиша за намаление на SVR на първо четене, ако мернете някъде  Peace

Да, ще има - видях в каталога на Ремедиум за март месец  Peace
Има и тук, но он лайн:
http://www.marvi.bg/tarsene/svr

# 88
# 89
Записвам се да Ви следя отново

Общи условия

Активация на акаунт