Намаления - пролет/лято 2016

• 201 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Н и М в дъ мол нищо намалено при момчешките неща. Само промоция 2 за цена 18лв. Обозначени са, малък избор Peace Явно намалените са само в сайта.

# 196
Обаче пък в сайта има много хубави неща. Отивам да чета темата за доставка, защото имам наблизо реален магазин и не съм поръчвала онлайн.  Flutter

# 197
  • София
 6tastliva, коя е темата?

# 198
Момичета, някоя от вас да има информация за намаление на слънчеви очила в София към края на месеца?

# 199
  • Sofia
Момичета, някоя от вас да има информация за намаление на слънчеви очила в София към края на месеца?

Всички оптики постоянно правят намаления. Peace

# 200
Black cat, ще проверявам тогава! Благодаря!

# 201
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=915288
Дано стане да копирам линка, че съм през телефона. Simple Smile

# 202
Да сте чували случайно за предстоящо намаление на магазина за обувки Humanic? Имам спомен, че миналата година април месец празнуваха рожден ден и раздаваха талони за намаление, но не помня датата  Thinking

# 203
На 17.04 мисля, че The Mall има рожден ден.

# 204
Сайта на НМ е тотално бъгнат. Първоначално излизат една цена намалена от втора, като кликнеш да избереш размер ти се показва друга трета и доста по викока цена.  Написах оплакване в сайта им и ми звъннаха да ми кажат че се работело по сайта и коректната цена била тази от кошницата. Разбира се тя е най високата от трите посочени.  Поне едно 20-30% от цените на разпродажбата са нереални. Не знам какво разпродават. Луда работа. Много се ядосах.

Поне от Лидл напазарувах доста стабилно от разпродажбата.

# 205
В аптеки Медея пише "месец на Мейбълин, минус 40% за всички продукти", валидно за периода 1-30 април 2016г.

# 206
[/quote]
Каква разпродажба има в Лидл, в сайта им не намирам информация?

# 207
  • София
в Пловдив Лидл имат шарени находки

# 208
В Пловдив е свършила промоционалната спирала на ЕЛ. Жалко.

# 209
Каква разпродажба има в Лидл, в сайта им не намирам информация?
[/quote]

Във фейсбук страницата им пише. Само за Пловдив и Русе е. Не е онази голяма разпродажба дето всички ровят като кокошки,а е по скоро като тази след нова година. Няма кой знае какъв избор, но пък има неща на доста добри цени (като Савекс прах за 80 пранета за 7лв), имаше и Коколино туба 4л за 5лв,но по мои груби сметки не е много намалено. На промоция цената излиза същата на малките концентрати предвид броя пранета. Все още има останали детски пижамки 98 и 116р-р с дълъг ръкав. Бяха ги пускали преди година мисля. Сега са по 5лв. Друго интересно поне за мен нямаше.

Аз продължавам да се нервя на сайта на НМ.

Общи условия

Активация на акаунт