Намаления - пролет/лято 2016

• 200 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Aз търся спортен сак, но не намирам нищо, което да си заслужава парите и да ми хареса. Някой да се сеща някъде за намаление в сайт или реален магазин....  newsm78
В Дайхман гледа ли, там има приятни. За намаление не знам, но може и да има в момента. Peace

# 646
  • София
В HM намаленията са смешни.Нищо не ми хареса.хубавите летни неща си бяха на реална цена.Имаше тениски за 5 лв ,но пак нищо особено

# 647
В Зара нищо не ми хареса..в ХиМ също, пазарувах пак в Бенетон Peace

В Бенетон наистина има още неща, въпреки че по-малко.

# 648
  • Варна
В HM намаленията са смешни.Нищо не ми хареса.хубавите летни неща си бяха на реална цена.Имаше тениски за 5 лв ,но пак нищо особено
Всяка година е така.
Имам наблюдения най-вече върху детските дрехи.
Просто е едно голямо нищо и трябва да имаш някакъв късмет
да купиш нещо, което си заслужава от техните "намаления".

# 649
Всяка година е така.
Имам наблюдения най-вече върху детските дрехи.
Просто е едно голямо нищо и трябва да имаш някакъв късмет
да купиш нещо, което си заслужава от техните "намаления".

Може би наистина е до късмет и до номерация. От малките номера обикновено остават хубави неща, просто има по-малко търсене. Като цяло доста добри попадения съм имала като дънки за 5лв.

# 650
  • София
Здравейте!
Забелязали ли сте в кой H&M има повече бански? Харесах си в сайта няколко намалени, но в Парадайс нямаше от тях.
Благодаря предварително!

# 651
Здравейте!
Забелязали ли сте в кой H&M има повече бански? Харесах си в сайта няколко намалени, но в Парадайс нямаше от тях.
Благодаря предварително!
Нали знаеш, че като са намалени в сайта, не означава, че и в магазина са? Различни търговци са и промоциите не съвпадат. Peace
Даже аз още не съм виждала намалени бански във физическите им магазини, само онлайн засега.

# 652
И аз досега не съм виждала намалени бански във физическите магазини на Н&М  Peace

# 653
  • Варна
 Момичета,знаете ли кога започват вторите намаления в Масимо Дути.Новите летни неща,които заредиха сега и минават към новата колекция.Харесах си един копринен потник,но не ми се дават 120лв. за сега.

# 654
  • София
Не знам за бански, но в H&M (Сердика Мол) в събота имаше момичешки обувки намалени (сандали, балеринки - средно 5 лв./чифт, гуменки, маратонки) и допълнително ако купиш 3 чифта намалени, най-евтиният е безплатен.

# 655
И маратонките ли са 5 лв? В петък в Мол София маратонките бяха 15-20 лв.
Не знам за бански, но в H&M (Сердика Мол) в събота имаше момичешки обувки намалени (сандали, балеринки - средно 5 лв./чифт, гуменки, маратонки) и допълнително ако купиш 3 чифта намалени, най-евтиният е безплатен.

# 656
Зара, май няма да я дочакам финално- в Дъ мол детското е разграбено, а ми се искаше да взема анцузи от старата колекция, нмалени, но те вече изкарали новата ooooh!
В ХМ съм взимала само кецове и тениски на 5 лв.
А знаете ли Колев правят ли намаление? Искам хубави сандали за малкия, но 55лв. за има няма месец не ми се дават.

# 657
  • София

имаше и ненамален щанд.

# 658
Зара, май няма да я дочакам финално- в Дъ мол детското е разграбено, а ми се искаше да взема анцузи от старата колекция, нмалени, но те вече изкарали новата ooooh!
В ХМ съм взимала само кецове и тениски на 5 лв.
А знаете ли Колев правят ли намаление? Искам хубави сандали за малкия, но 55лв. за има няма месец не ми се дават.
Колев имат аутлети-там понякога има изгодни неща.

# 659
Има ли тема за онлайн пазаруване от Зара, че не я намирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт