Косопад - 9 тема

• 145 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • при Arctic Monkeys
При мен действа беозатказно ампули на Виши против косопад, за жени. Скъпи са, но си струва!

# 181
Аз ако тръгна да използвам Регаин - ще е със сигурност от 2%.
Точно от два дни обмислям, дали първо да не опитам тези прословути ампули на  Виши, и ето че има мнение за тях.
karmacoma, би ли казала от колко време имаш косопад и от кога ги ползваш, за да си направя горе долу някаква сметка за моя случай?
http://apteka.framar.bg/30000946/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%B0 … B5%D0%BD%D0%B8-18 - за тези става въпрос нали?

# 182
Не започвайте направо с 5%, той е за мъже и е по-вероятно да се появи нежелано окосмяване като страничен ефект  Peace
РЕГАИН действа само  при андрогенен косопад и може да ви помогне.Почне ли се обаче не се спира,иначе се губи резултата. Аз съм с дифузен и го ползвам вече 9ти месец.имаше ефект  само 2месеца ,като през другото време падаше по-малко,но от няколко седмици си капе както преди .Аз ползвам 5% и ми го купуват от Гърция, защото  там е 15-20евро за 60мл.

# 183
Аз ако тръгна да използвам Регаин - ще е със сигурност от 2%.
Точно от два дни обмислям, дали първо да не опитам тези прословути ампули на  Виши, и ето че има мнение за тях.
При мен аминексилът действа, докато го използвам, тогава косопадът спира,
после пак започва,
същото и с миноксидила- докато се мажа спира, веднага, после пак се връщам при косопада,
2% е достатъчно, но трябва да не се спира явно, с хроничен косопад съм иначе,
единствено от тези два препарата съм видяла действие ....

Аз вече се чудя дали да не взема да си самоназнача Регаин 2% и да започна да се клепам, защото вече наистина съм пред побъркване от този косопад.  Sad

регаинът не е с лекарско предписание, така че няма нужда лекар да ти го назначава, купуваш си го, ако искаш и толкова ....

# 184
Има ли странични ефекти и от къде в Б-я да си взема 2 %  newsm78

Ако някой може да поръча и от чужбина бих се включила  Peace

# 185
Има ли странични ефекти и от къде в Б-я да си взема 2 %  newsm78

Ако някой може да поръча и от чужбина бих се включила  Peace
 При мен има засилване на други симтоми,които не знам от какво са. Примерно ми се засилва мускулните болки ,в краката.Това го пише и в интернет.Като го спря и ми намаляват леко симптомите,но аз така  или иначе си ги имам и не знам за друг как ще му подейства.  
Общо взето както  написах ньмах кодосапд точно 1 пълен месец и след това леко се засили след втория ,та до днес,вече капе както обикновено Sad А още се мажа с Миноксидил 5% . Вече изхабих 4 опаковки.

# 186
Еделвайс, добре бе мамка му, нали уж този препарат действал, докато се мажеш? Защо тогава при теб, при положение, че продължаваш да се мажеш, пак капе? Доколкото разбирам - не си го спряла, а косата продължава да капе.
Ти с андрогенен косопад ли си?
Би ли ми обяснила, при теб къде е оредяването на косата?

# 187
ползвала съм го по един път на ден, не по два както пише, достатъчно е, не съм имала странични ефекти, може би пак ще си купя, но не си представям как ще го ползвам вечно ....
купувала съм регаин / това е търговско наименование/, сега гледам, че има и испански миноксидил

тук и тук

# 188
Първият сайт по- ми вдъхва вяра  newsm78 Един флакон е за месец предполагам?

# 189
по принцип е така, да - два пъти на ден по 1 мл, на мен ми стигна за повече време,
аз слагах по един път на ден- вечер не съм слагала, само сутрин, слагах по 1-2 капкомера, даже по 1 май накрая , в началото разтърквах хубаво, после вече само го слагах и пак действаше,
но след каго го спрях малко по малко ксопадът се върна, просто трябва постоянно да се ползва, поне при мен ....

# 190
Еделвайс, добре бе мамка му, нали уж този препарат действал, докато се мажеш? Защо тогава при теб, при положение, че продължаваш да се мажеш, пак капе? Доколкото разбирам - не си го спряла, а косата продължава да капе.
Ти с андрогенен косопад ли си?
Би ли ми обяснила, при теб къде е оредяването на косата?

Ако знаех с какъв косопад съм ще е ок ,за жалост наистина не действа при мен вече.  Имаше подобрение ,но отново съм  на старото дередже. Не съм с андрогенен,а имам дифузен косопад и според дерматолога съм замъглен случаи. Имам и други проблеми, но никой  не казва от какво.Според мен е от някаква  болест,но никой не открива все още нищо. Имам Хашимото,но хормони са в норма винаги. Само антитела леко високи,но те не могат да ме карат да се чувствам чак  толкова зле+косата буквално да капе вече 6-7години. От септ.пак ще ходя по лекари,защото ако се откажа  има вариант гола глава и перука. Sad Бях  закрепила косопада,но 6мес след раждането  започна  с пълня сила (2013г) и до ден днешен нищо качествено не съм открила.

# 191
  • Толбухин
Аз използвам Миноксидил и аз бях писала, че изпитвам съмнения от втория сайт - поръчах от тях, нямаше много неща по шишето. Мият се ръцете веднага след масажа на скалпа с препарата, в противен случай може да има излишно окосмяване. Аз пия и Ревалид.
На мен ми донесоха http://www.rogaine.bg/bg/product/3-jatgojt-/, от немско и едно шише което беше 20 евро /100 мл./, което го правят в тяхната аптека.
Поръчвала съм и от този сайт http://www.minoxbg.com/foligain_p2.html , за съпруга ми мисля че е за испанския пазар.

# 192
Да попитам някой  доволен от мезоролер?Да си купя  искам и да пробвам да нанясам Регаин и после веднага  да употребявам мезоролера .Всъщност  дори не знам как се прави,но така  си го представих аз.

# 193
  • Толбухин
Мезоролерът е изключително ефективен при косопад. Двойният процес на перфорация и проникване на активни препарати в кожата задействат механизма за растеж на косата. Процедурата с Мезоролер е препоръчителна при провеждане на терапии против загуба на коса. Тя рязко стимулира специфичните фибробласти на кожата на главата.
http://www.art-medica.eu/%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0 … 0%BB%D0%B5%D1%80/

# 194
Maslarska, прочетох че използваш миноксидил. Може ли да кажеш при теб какъв е проблема с косопада, от колко време използваш миноксидил и какъв ефект има при теб? Може да си писала преди, но не намерих къде.

Общи условия

Активация на акаунт