Косопад - 9 тема

• 144 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Edelvais123 защо не се консултираш с дерматолог, да пуснете едни изследвания и да потърсите първо причината, щом има такава драстична разлика. После терапии много, но трябва да се знае причината.

# 76
Edelvais123 защо не се консултираш с дерматолог, да пуснете едни изследвания и да потърсите първо причината, щом има такава драстична разлика. После терапии много, но трябва да се знае причината.
Аз съм пускала какво ли не  на своя глава+написаните ми от лекари,за жалост нищо не откриват. Имам само завишени леко антитела Тат и Мат.Тях ги пуснах за първи път  миналата  година.Преди това никой,никога не ми беше казвал,че дори Тсх да е в норма може антителата да са извън.Обаче в групата на Хашимото няма такъв случай с леко завишени и косопад.Колко нерви съм изхабила по тази коса само аз си знам. На всичко отгоре като не знае човек причината и се побърква още толкова,за жалост  не съм и  единствена..

# 77
за  поставяне на диагноза Хашимото и тем подобни, трябва и да се погледне жлезата на ехограф, според мен. А колко ти е тсх-то, защото референтните стойности на лабораториите не отговарят на действителността?

# 78
за  поставяне на диагноза Хашимото и тем подобни, трябва и да се погледне жлезата на ехограф, според мен. А колко ти е тсх-то, защото референтните стойности на лабораториите не отговарят на действителността?
И ехограф съм правила миналата година. Имам само лека разреждане  на ЩЗ каквото и да значи, но не е проблем според ендо. Тсх е винаги около 1.

# 79
И аз в темата.   Confused
Нормално ли е според вас на миене на косата да падат 70-80 косъма? Това е на дълга коса, която се мие два пъти в седчицата.
Иначе не съм имала проблем с косопад от много години, дори и след раждането.
Имам от много месеци нови растежи на най-различни дължини. Може ли де е нормална смяна на косата, след като толкова дълго не съм имала по-засилен косопад?
Както се притесних, имам чувството, че не мога да преценя това, което остава в банята повече ли е от обикновено. Днес вече извиках мъжа ми са види и той твърди, че е по-малко от това, което винаги съм оставяла в банята.

# 80
Аз имам коса до раменете. Един ден я държа пусната (защото съм я мила и има що годе вид, но се личи оредяването ми), втория ден е вързана. Така през ден си я мия...  Peace
Аз съм по същия начин. Нямам прическа конкретна - права е и без стъпала, откакто оредя така драстично.
 Искам да споделя нещо за Напура. От около месец и половина не съм ползвала шампоана, защото нямам време да стоя намазана и ампулите също си стоят в шкафа поради същата причина и започнаха да падат от главата ми едни много тънки  и фини косъмчета с дължина  3 -4 см. Един вид новопоникналия ми мъх. Cry Спирането на Напурата е единствената промяна в грижите за косата ми.
 Много ми е мъчно...

# 81
Аз имам коса до раменете. Един ден я държа пусната (защото съм я мила и има що годе вид, но се личи оредяването ми), втория ден е вързана. Така през ден си я мия...  Peace
Аз съм по същия начин. Нямам прическа конкретна - права е и без стъпала, откакто оредя така драстично.
 Искам да споделя нещо за Напура. От около месец и половина не съм ползвала шампоана, защото нямам време да стоя намазана и ампулите също си стоят в шкафа поради същата причина и започнаха да падат от главата ми едни много тънки  и фини косъмчета с дължина  3 -4 см. Един вид новопоникналия ми мъх. Cry Спирането на Напурата е единствената промяна в грижите за косата ми.
 Много ми е мъчно...
И на мен от Регаина чи бьхя поникнали  нови косъмчета  и сега всичко пада,а по принцип и по-голямата част от останалата ми косица е тънка като бебешка.В сравнение имам дете на 3г и нейната коса е по-силна! Трагичен  случаи,щом и регаина не помага почти.  Бихте  ли споделили какво е това Напура?

# 82
Момичета, някой ползвал ли е това: Vivèse Senso Duo? Из нета много суперлативи, но основно по техните си сайтове, на които аз много не вярвам. Моля, ако някой е ползвал да сподели мнение. Предаварително благодаря!

# 83
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 Много ми е мъчно...
И на мен от Регаина чи бьхя поникнали  нови косъмчета  и сега всичко пада,а по принцип и по-голямата част от останалата ми косица е тънка като бебешка.В сравнение имам дете на 3г и нейната коса е по-силна! Трагичен  случаи,щом и регаина не помага почти.  Бихте  ли споделили какво е това Напура?
Напура е козметика за коса-шампоани,ампули и пр.Продават се в Арлен и Златна рибка.Професионални продукти са.

# 84
Напура се предлага само в Рибката  Peace

# 85
Не е вярно,че напура  се предлага само в златна рибка.Тук дори цените на някои неща са по-евтини-http://greenzonevitality.com/brand/50/napura-lechebna-kozmetika-za-kosa.html

# 86
Имах в предвид, че не се предлага в Арлен и Рибката, а само в Рибката, но както и да е  Peace

# 87
За първи път чувам тази козметика, но ще взема да пробвам.Лично аз от Фитовал,Виши,Лореал,пантогар пиех преди 5 години и т.н. не съм доволна.Явно е ,че при сериозен косопад не помагат тези продукти...Особено  при неизяснена причина,а като гледам има и други във форума като мен :/
Какво трябв да се купи ?Ампулите + шампоана и лосиона ли?

# 88
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не е вярно,че напура  се предлага само в златна рибка.Тук дори цените на някои неща са по-евтини-http://greenzonevitality.com/brand/50/napura-lechebna-kozmetika-za-kosa.html
Може да ти се струват по-евтини цените,но не виждам ефикасната ампула за косопад Стаминген Т00.Ефекта от нея е впечатляващ.

# 89
Съжалявам момичета ако съм Ви подвела.Аз не съм запозната с напура.От сайта пазарувам други продукти и така ми попадна и тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт