Косопад - 9 тема

• 144 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Относно Ревалид искам да споделя, че съм си купувала капсули и лосион от Швейцария и ефектът е невероятен. На втория месец и косъм не падаше, буквално Това, което се продава у нас, е произведено по лиценз в Словения и е пълен боклук. Лошото е, че вече нямам път към тази дестинация.

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 15:12 от Bastet

# 361
Обожавах шампоана Ревалид, правеше косата мека и чиста. Сега няма нищо общо, с мъка ще изразходвам шишенцето  #2gunfire

# 362

Днес минах през Ремедиум, за да си купя някои неща и взех книжката с новите им намаления за септември. Цистифан - таблетки, шампоан срещу косопад и лосион против пърхут са намалени с 20%. Съответно цената на таблетките е 40 лв, а шампоана е 17,15 лв.

# 363
Моят косопад се усилва с всеки изминал ден. Засега няма никакъв ефект от пантогара, макар че е рано, защото предния път чак към края на 3-я месец имаше подобрение. Пак съм в паника. Чудя се още какво да включа за по бърз ефект-дали с ампули на виши, дали да включа и Maxi Hair. Направо не знам. Моля ви предлагайте нещо изпитано и ефикасно  Praynig

# 364
Днес си поръчах спрея на Спектрал и шампоана-Ревита, утре ги чакам и ще почвам да видя какъв ефект ще имам. .. Междувременно си правих маска с тривитаминол, и сутрин и вечер си масажирам скалпа с...... розова вода.  Grinning Не ме питайте защо... просто имам 2 литра в нас, един познат ми я даде, работи в розоварна, .. и си викам, тъй и тъй стои, да я ползвам. Може да не помогне, но пък и не ми вреди,... а и мириша на рози, ...нищо че косата ми капе  Laughing

# 365

Днес минах през Ремедиум, за да си купя някои неща и взех книжката с новите им намаления за септември. Цистифан - таблетки, шампоан срещу косопад и лосион против пърхут са намалени с 20%. Съответно цената на таблетките е 40 лв, а шампоана е 17,15 лв.
Беше ми полезна тази информация, благодаря, отдавна ги заглеждам

# 366
И моят косопад се усилва и е направо трагедия. То не, че преди това не е било трагедия, вече наистина не знам и аз какво лайно да си наклепам на главата  Sad
Чакам да се включи Бисквитка, да каже отзив за спрея и шампоана.

# 367
  • Велико Търново
Включвам се по средата на опаковката на шампоана Ревита Wink - ползвам го постоянно, поне 3 пъти седмично, стоя според указаното време; признавам си, че със спрея съм по-нередовна, понякога забравям, но въпреки това има малък напредък - все още си пада косата, но една идея по-малко; надявам се след още две-три седмици да има по-голям резултат. Същевременно, пия и Приорин Peace

# 368
Biskvitka, на мен шампоанът ми стига за 4 пъти, имам чувството, че само при мен е така.
Когато започваше шишето, погледна ли случайно пълен ли е?

Ти по целия скалп ли нанасяш или на няколко места само?
С друг шампоан не ми се е случвало такова нещо. Последното шише съвсем не ми се видя пълно, но бързах да го започна.

# 369
  • Велико Търново
Ами, трудно се преценява дали е пълно шишето догоре, но мисля, че да - ползвам само него, значи...поне 10 измивания досега съм имала и имам поне за още толкова. Мия се като с всеки друг ш-н - нанасям, разтривам по скалпа, стоя минута - две и изплаквам, после шампонирам втори път и стоя 3-4-5 минути - докато си измия тялото, изплаквам, нанасям си маска/балсам и това е.
Лосиона обаче, независимо че впръсквам 5-6 пъти, много ми омазнява и сплесква косата Confused - ползвам го обикновено вечер преди измиване.

# 370
  • sofia
А на ресане по коло коса ви пада (нормално, а НЕ след миене)?

# 371
10-15, косъма, когато сведа падането до минимум с ампули, шампоан и витамини по 5.

# 372
10-15, косъма, когато сведа падането до минимум с ампули, шампоан и витамини по 5.
Зависи и от това колко често се реше косата. Тя си пада и без да я решем и пипаме. Затова винаги ми е било чудно, как някои успяват да преброят падналите за деня косми. Има моменти, в които ми се струва, че не ми пада и косъм от главата. Да, ама като започна да обирам пода истината излиза наяве.

# 373
Никога не съм брояла, докато тази пролет не ме хвана косопад, който е стресна наистина. И вече броя.

# 374
Никога не съм брояла, докато тази пролет не ме хвана косопад, който е стресна наистина. И вече броя.

Тогава, един приятелски съвет от личен опит. Спри да ги броиш. Колкото повече го правиш, толкова по-страшно ти изглежда. Стресираш се допълнително, а стресът си е сериозна причина за косопад.

Общи условия

Активация на акаунт