Косопад - 9 тема

• 144 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
CheerUp, в твой по-горен пост, бях прочела че си пила колаген и ти е помогнал. Реших да взема и аз, да опитам. То какви ли не витамини и чудесии пих и нищо не помогна. Поръчах си ето това http://www.neocell.bg/super-kolagen-c-tip-1-i-3-6000-mg-250-tabletki.html
Четох в чужд сайт, че е най-поръчваният продукт от всички видове колагени. Дано помогне и на мен...

# 541
Да споделя, че миналата година, при уж сезонен косопад, започна да пада някакво невероятно количество коса. Имах една ампула от това чудо поподнала от някъде http://www.parfimo.bg/produkt-protiv-kosopad-collistar-anti-hair … -vials-41231.html и я пробвах, като косопада при миенето намаля. Та, реших да взема още от тях и  след втората седмица вече нямаше помен от онзи косопад. Използвах по 2,3 ампули на седмица според инструкциите. Действително много бързо спря, а като се сетя как месец и половина- два полудявах Close Използвах ги и през пролетта, сега също и нямам поражение в сравнение с миналите години. Не съм ползвала други противокосопадни продукти, това ми е първия. Преди правех домашни маски с лук, но ефект нямаше. Не знам дали сте говорили за този продукт, но още едно мнение не мисля, че би било излишно.

Не пише нищо за състав, за какъв косопад е....

# 542
CheerUp, в твой по-горен пост, бях прочела че си пила колаген и ти е помогнал. Реших да взема и аз, да опитам. То какви ли не витамини и чудесии пих и нищо не помогна. Поръчах си ето това http://www.neocell.bg/super-kolagen-c-tip-1-i-3-6000-mg-250-tabletki.html
Четох в чужд сайт, че е най-поръчваният продукт от всички видове колагени. Дано помогне и на мен...

И аз съм на Neocell, само че си поръчах Гурме колагена (http://www.neocell.bg/gurme-kolagen-kompleks-tip-1-i-3-hialurono … gr-borovinka.html), за 3-ти път поръчвам продукти на Neocell. Наистина са доста скъпички спрямо другите на пазара, но ефектът е просто поразителен, без да преувеличавам, ама косата ми си върна блясъкът и обема от детските ми години, въпреки, че беше окапала от диети, неядене на месо 2 години, противозачатъчни 4 години....и боядисване.

# 543
CheerUp, а за колко време отива една опаковка от този Гурме Колаген Комплекс?

# 544
CheerUp, а за колко време отива една опаковка от този Гурме Колаген Комплекс?

30 дни, има мерителна лъжичка, т.е по една на ден.
Невероятно приятен е и има вкус на протеинов шейк!
Аз си го слагам в газирана вода и става като плодова лимонада.
Иначе и родителите ми и баба ми също пият колаген, взимат си по-евтин, мисля, че беше към 15-20лв дозата са месец, но на тях им трябва главно за ставите.
Всички са много доволни от ефекта

# 545
Момичета, на вас къде ви капе косата? На мен само отгоре, като при мъжете, прозира ми темето, ужас  Cry

# 546
Аз сякаш отстрани забелязвам оредяване.

# 547
  • SF
Отзад на врата и малко нагоре.

Продават ли се тези ампули колистар по магазините? Искам да пия цинк, селен и мултиминерали,  но не синтетични, а от извлеци. Знаете ли къде има такива аптеки в София?

# 548
Да споделя, че миналата година, при уж сезонен косопад, започна да пада някакво невероятно количество коса. Имах една ампула от това чудо поподнала от някъде http://www.parfimo.bg/produkt-protiv-kosopad-collistar-anti-hair … -vials-41231.html и я пробвах, като косопада при миенето намаля. Та, реших да взема още от тях и  след втората седмица вече нямаше помен от онзи косопад. Използвах по 2,3 ампули на седмица според инструкциите. Действително много бързо спря, а като се сетя как месец и половина- два полудявах Close Използвах ги и през пролетта, сега също и нямам поражение в сравнение с миналите години. Не съм ползвала други противокосопадни продукти, това ми е първия. Преди правех домашни маски с лук, но ефект нямаше. Не знам дали сте говорили за този продукт, но още едно мнение не мисля, че би било излишно.

Не пише нищо за състав, за какъв косопад е....
Как така за какъв косопад е Embarassed  Не знам дали се продават във физически магазин, както казах ми дадоха тестер от някъде, пробвах и после видях,че в този сайт ги продават. Аз добавки не съм взимала, тогава не се сетих, но си разнообразявах менюто. А колагена, простете за тъпия въпрос, но приема ли се от организма?

# 549
Момичета, на вас къде ви капе косата? На мен само отгоре, като при мъжете, прозира ми темето, ужас  Cry

И аз съм така. То оредяване и косопад са различни неща.
Косата ми е много гъста и не си личи. Само аз си го забелязвам.
Правя си домашни маски - различни комбинации. Накиснала съм и хрян в ракия, като стане готов го почвам. Смених и миещото средство. Вече съм на сирийски сапун. На второто миене ми изчезна пърхута, не ме сърби, косата ми седи много оформена.
Но оредяването не е само до илачи. Може да е хормонален проблем. Аз ги имам и сигурно е това. Та трябват витамини повече.

# 550
При мен няма специфично място, просто като започне да пада, особено след баня се получават огромни топки с паднала коса....

# 551
При мен капе отвсякъде, но най много личи отгоре на темето. И моето прозира вече.  Sad Също забелязвам, че и над ушите си личи много, като вдигна кичур. Моята коса е права и тънка/азиатски тип/ и много личи оредяването. Изследвах един куп хормони и всичко било наред. Вече просто не знам...

# 552
Незнам и аз вече... Толкова жени се оплакват от това, че чак се плаша. А една колежка е оплешевявала до нула без намерена причина и после пак и е израснала. При мен си е точно като при мъжете, или като при някои баби...

# 553
Същата история  Cry и умирам от яд като чуя "намерете причината, изследвайте си хормоните". Това и децата го знаят, нали всички с този проблем от там сме тръгнали, няма и няма, нито причина, нито подобрение  #2gunfire

# 554
А причината - 'просто стрес' ми е любима, всички изследвания са ми идеални, но коса нямаше. Факт, че с препаратите, които ми изписа дерматологът, положението е повече от добро. Не знам обаче кога ще успее да се възстанови на 100 % и дали изобщо ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт