Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 726
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Рано ми е още но...Нямам търпение вече

# 136
Охх, цял ден се пазя да не пия кафе и накрая ометох цял тоблерон преди да се усетя, че и шоколада не става  ooooh!
Имам си аз един тест и си го нося в чантата. Нз кога ще ме връхлети идеята, че не мога повече да чакам.

# 137
  • Варна
Момичета напр си тест днес ми е 8ми ден много бледа черта можеш да я видиш с много въображение...

# 138
Айде сега пусни кръвен, за да няма въображение Simple Smile

# 139
  • Варна
Утре отивам на кръвен!Стискайте палци-аз се моля да всички ни...

# 140
Момичета напр си тест днес ми е 8ми ден много бледа черта можеш да я видиш с много въображение...

Много се радвам мила, и като гледам не си го направила с първа урина Simple Smile как да е наситена.... Аз първия път на прозореца, на слънчева светлина та под ъгъл... Simple Smile не ми се смейтееее

# 141
Утре отивам на кръвен!Стискайте палци-аз се моля да всички ни...
Успех! Стискам ти палци и от сърце ти желая успех! Praynig
Аз май утре и аз ще се вдигна да ида.
Благодаря на всички за подкрепата. Постоянно правя планове какво ще правя , ако е отрицателен..Как ще се боря с администрацията..ох

# 142
  • Варна
Шакира утре отиваме да почнем с хубавите новини!Ти си по напред от мен Simple Smile))

# 143
  • гр.София
Хайде, чакаме утре положителни резултати Hug

# 144
Стискам палци Хепи  bouquet

# 145
А така, давайте по-смело Simple Smile Шакира аз до сега да бях препикала поне 3-4 Simple Smile хихихи... Желязна си браво! Всичко ще е наред Simple Smile Аз утре съм на преглед за плоден сак/сакчета

# 146
Хепи, тихичко честито, мила. Утре резултатът ще клони към трицифрено... обещавам Hug

Стискам палци и на теб и на Шакира да ни зарадвате утре с тлъсти ЧХГ-та и на _fiery_smile_88 да ни усмихне с броя на плодните сакчета  Hug

# 147
Успех утре и да повлечете крак с висооки стойности.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 15:56 от divost

# 148
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesУспех утре и от мен. Бъдете смели - аз ще си чакам 4-тиии. Утре пак прегнил / последно/ Вече и аз нямам никакво търпение. За кръвен плащате ли сума или го правите в клиниките.

# 149
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesУспех утре и от мен. Бъдете смели - аз ще си чакам 4-тиии. Утре пак прегнил / последно/ Вече и аз нямам никакво търпение. За кръвен плащате ли сума или го правите в клиниките.

Където и да го направиш се заплаща. Аз поне не съм чула клиника в която да не се заплаща.

Общи условия

Активация на акаунт