Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 763
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес, ден на трансфер, лигавица 9,5, а преди 4 дни беше 10. Трансфер ще има, но тая лигавица такава намаляваща хич не ми харесва. Питах дали не е престаряла, каза, че щом е над 8,4 е добре. Ама ми е смотано такова. Аз очаквах да е пораснала, а тя се свива. Някой с подобна ситуация?
Шошии, е те точно така бях и аз!
Няколко дни преди ЗЕТ ми каза лигавица 13 мм. и включихме утрогестан, а на прегледа в деня на трансфера - докторката вика 12 мм., S1, много е хубава  Shocked Аз реших, че се е объркала нещо, ама не питах да се не правя на много компетентна. После все го мислех това, викам си как пък така намаляла вместо да расте. Явно като се трансформира лигавицата нещо става. Така че - спокойно  Hug
Стискам ти палци!

# 151
Хайде момичета,ще чакам и аз да се похвалите с   EFP, мен ме е страх да направя тест и още си се шматкам,ама не знам до кога.Хем ми се иска,хем ме страх!
Кръвния тест ми е на 7.03 и като нищо ще изчакам до тогава. Grinning

# 152
Здрaвейте момичетa aз днес се престрaших нaпрaвих уринaрен тест зa съжaление е отрицaтелен.Беше ми 12ден нa едно блaстоцистче,дa се нaдявaм ли до 14ден дa се появи бледa чертa Sad стискaм пaлци нa всички чaкaщи

# 153
  • София
Здрaвейте момичетa aз днес се престрaших нaпрaвих уринaрен тест зa съжaление е отрицaтелен.Беше ми 12ден нa едно блaстоцистче,дa се нaдявaм ли до 14ден дa се появи бледa чертa Sad стискaм пaлци нa всички чaкaщи
А кръвен?!  newsm78 Или не си в BG?

# 154
А кръвен?!  newsm78 Или не си в BG?
Нa село съм

# 155
happy2015 тихичко честито !  Praynig Praynig Praynig

birzata пикливият тест би трябвало да покаже вече. Опитай отново със сутрешна урина.

# 156
При мен всичко приключи  Cry 0,1 кръвен тест на 14 ти ден на 3 дневни ембриончета  Sad
Спирам всичко което пия нали....
Успех на всички. ..

# 157
  • гр.София
Мимика, много съжалявам Sad
При предишния ми неуспешен опит доктора каза да спирам всичко, когато видяхме резултата. Не е лошо да се консултираш с твоя лекар

# 158
МимикаSad

# 159
Мимика, много съжалявам мила! Hug Hug Hug

# 160
  • Варна
Мимика прегръдка и от мен тук всички сме минали през това(някой даже по няколко пъти).Сипи си чаша вино и шоколад

# 161
Мимикааа Sad Sad Sad Аз и без това си плача без причина, а сега съвсем за теб

# 162
Благодаря ви за подкрепата. ...
Тук е момента да кажа , че вече имаме едно прекрасно момченце на почти 5 год от миналия опит ...пожелавам го на всеки... Да ми е жив и здрав само. ...много искахме още деца...

# 163
 Съжалявам и аз, Мимика. Не се отчайвай, не е бил сега момента, следващият път.   Hug Един горещ душ и питие помага!!!

# 164
Мимика, и аз се боря за второ детенце и съм сигурна , че пак ще стане !Прегръщам те и продължавайте напред,нагушкай си детето и така...

Общи условия

Активация на акаунт