Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 674
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
  • София
54347  Sad съжалявам ... Не искам да пиша излишни неща, знам, че ти е тежко, дано следващия път да намерите верния път  Hug

# 61
  • София
Шошии, а кой е чичака  Shocked  Joy

# 62
54347, много съжалявам, минала съм през 2 отрицателни кръвни и мога да си представя какво ти е Hug изживей си болката и разочарованието и си направи нов план

Момичета, от днес и аз съм сред вашите редици. Мислех да не пиша тук, че ако е отрицателен, ще има да пиша за негативния резултат в 3 теми поне, но 11.03. ми се вижда толкова далеч, а и ще ми е приятно да чакам с други прекрасници, които разбират, какво точно се случва в вътре в мен.

За мен - 1-во икси след 2 инсета, с датски донорски материал, пункция 6 зрели Я, оплодени 5, 2 спрели да се развиват и днес ми върнаха 2 с потенциал и 1 без на 4ти ден. В Щерев съм

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 21:58 от *rainbow*

# 63
Шошии, а кой е чичака  Shocked  Joy
Фриде, аз моя чичак съм го обявила отдавна. Ама не знам дали на 54347 и се обяснява за чичака, така че тя ако реши да го обявява, ще го направи. Иначе и на мен ми е втори опит при него. Дано ме оправи, щото трети шанс няма да му пусна.

# 64
*rainbow*, успех.

Аз не разбирам как подигравателни като Чичак и Миндил ще помогнат за каузата, ама нейсе.

# 65
Не е подигравка! С 54347 сме при един лекар и се обръщам на майтап така към него! 54347 е достатъчно запозната с моя изказ, а моето уважение към лекуващия ми лекар е доказано най-малкото, че съм си поверила бъдещото дете на него!!! Така че кви подигравки, кви 5 лева?!?
Еее, ядосах се! Квото и да каже човек все някой ще се надзурли!
Почне ли човек да се взема прекалено насериозно живота става сив и скучен и доста тъжен.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 22:48 от Шошии

# 66
Шошии не се коси сега трябва да си спокойна Моля те

# 67
Шошии не се коси сега трябва да си спокойна Моля те
Аз съм спокойна, мило. Подготвена съм. Аз съм приела мисълта, че или ще стане, или няма да стане. Не упреквам док. Може би и при неуспех пак няма да го упрекна, защото не виждам защо.  Ти бъди спокойна. Такава е играта: фифти/фифти (макар че статистическия процент е по-различен). Стягай се за следващия гейм, щото който играе печели, който не играе, не печели.
Пожелавам ти сила. И здраве. Пожелавам го на всички нас. Щото щом сме тук, останалото вече сме го спечелили!

# 68
Значи не съм разбрала, съжалявам Simple Smile Как мога да знам вие с 54347 какви кодови имена имате Simple Smile Надявам се, разбираш защо от дума като Миндил човек би се объркал!

# 69
Кристи, няма проблем. Идеята е наистина да не се взимаме много насериозно, щото ако тона трябва да е адекватен на тягостната атмосфера на всички тея изстрадали женици (включително и мен) трябва само сълзи да роним и да си скубем косите. Дайте да го даваме по-ведро.
П. П.  В интерес на истината, в началото като гледах съкращението ММ (Моя Мъж) веднага си го префасонирах на Моя Миндил. Та в случая, за мен то си е направо любовно обръщение Simple Smile

# 70
Хахаха, Моя Миндил е супер Grinning

# 71
Не се отваря линка, който исках да публикувам..жалко

# 72
Момичета след неуспешен опит,кога може да се започне отново,вероятно се изчаква.

# 73
Аз почивах 3 цикъла и всъщност на 3ти цикъл почнахме нова процедура. Така ми каза лекарката

# 74
Момичета, с риск да бъда смешна, искам да питам - когато слагате Утрогестана с течение на дните усещате ли разлика вътре във влагалището? Моето усещание е че сякаш се скъсява, сякаш се променя. Това Утрогестана го прави, нали?

Общи условия

Активация на акаунт