Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 712
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Днес, ден на трансфер, лигавица 9,5, а преди 4 дни беше 10. Трансфер ще има, но тая лигавица такава намаляваща хич не ми харесва. Питах дали не е престаряла, каза, че щом е над 8,4 е добре. Ама ми е смотано такова. Аз очаквах да е пораснала, а тя се свива. Някой с подобна ситуация?
Шошии, много стискам палци за теб Simple SmileТаз пуста лигавица да спре да ти върти номера,че бебета ще се гушкат в нея. Praynig

# 121
Цоп под прашеца, че ще ми трябва. Нямам избор и ще се тествам в края на седмицата на 8ми ден, че след това ще съм извън страната.

Мимика, стискам всички налични палци и те чакам с поне двуцифрен резултат.

Шакира, както ми казаха в една друга тема розовите сънища са първият симптом. И на теб много стиснати палчета и евала за търпението да не се тестваш. Аз съм на 3ти ден след ЕТ и едвам ще дочакам 8мия Whistling

Шоши, споко за лигавицата, мен ме трансферираха при 8,7 S2 и ми дадоха естрофем. Преди това не. Не е добре и да е много дебела, че затруднява вгнездването.

# 122
Днес, ден на трансфер, лигавица 9,5, а преди 4 дни беше 10. Трансфер ще има, но тая лигавица такава намаляваща хич не ми харесва. Питах дали не е престаряла, каза, че щом е над 8,4 е добре. Ама ми е смотано такова. Аз очаквах да е пораснала, а тя се свива. Някой с подобна ситуация?
Шоши, стискам ти палци!
Пожелавам късмет на всички и много високи ЧХГ.

# 123
  • гр.София
Мимика, Шакира, стискам палци за положителни тестове. Шакира, мисля че можеш да си направиш един пиклив тест (би трябвало да покаже). И мен много ме беше срах като го правих за първи път и като видях бледа втора черта много се разочаровах. Имах лоши спомени при предишния ЗЕТ с бледа черта и после кръвния беше едва 33 единици, а след 2 дни падна на 14. Но сега нещата се развиват различно, пожелавам ти и при теб да е така Praynig

Шоши, успех на трансфера Hug

# 124
Здравейте момичета, някой има ли опит с тези тестове за бременност на ББ?
Били руски и давали грешно позитивни... Аз съм 8 дни след 3 дневен трансфер и имам бледа втора черта.

# 125
Много благодаря за подкрепата, момичета! Изведнъж заспах за два час. Бях се събудила много рано. Но кво ми стана, заспала съм. А вие сте изписали света.
Мимикаа., не те пускам. Стоиш тук и само хубави новини донасяш. Стискам палци и чакам!
Шошии, има термин презряла лигавица. Така че не се моли да нараства. Успех от все сърце!
Мохини,-ама ти не си ли запалила джапанките още?! Много се надявам, мили мои, но и се страхувам..Ще чакам. Съдба.

# 126
Шоши успешен трансфер bouquet ,Мимика стискам палци за положителен кръвен Praynig Кити мм се надява на близнаци Grinning

# 127
Здравейте момичета, някой има ли опит с тези тестове за бременност на ББ?
Били руски и давали грешно позитивни... Аз съм 8 дни след 3 дневен трансфер и имам бледа втора черта.

Ако са тези с чувствителност 10, на мен винаги са ми показвали правилно! Много съм доволна от тях.

# 128
  • Варна
Момичета купих си "Престо"да видим до кога ще изтрая...

# 129
Тестовете Престо никога не са ме подвеждали. Препоръчвам ги.  Peace Успех !

# 130
Що не купи един и на Шакирчето? Виж, че я е страх да пишка, трябва да я окуражим.  Grinning

Скрит текст:
Шакира, шегувам се.  Hug

# 131
Момичета,ние сме с мъжки фактор,може ли да ми кажете,колко ще чакаме да ни одобрят документите за фонда,и каква е разликата между ин витро и икси,защото лекаря каза,че ще се прави икси.....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 132
Принцеса ние сме по мъжки фактор също (правихме Икси) и мага да ти дам информация, ако искаш ми пиши на лични. Иначе от фонда може да чакате от 6 месеца до година. Ние миналия път чакахме някъде 6-7 месеца да ни одобрят.
Ето тук може да прочетеш за разликата
http://m.nadezhda.bg/laboratorii/embriologia-embriologichna-labo … kriokonservatsia/

# 133
Момичета,ние сме с мъжки фактор,може ли да ми кажете,колко ще чакаме да ни одобрят документите за фонда,и каква е разликата между ин витро и икси,защото лекаря каза,че ще се прави икси.....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ооо Теди, здравей! Вече и с мъжки фактор ли стана?! Това не е подходящата тема обаче!

# 134
  • България
Що не купи един и на Шакирчето? Виж, че я е страх да пишка, трябва да я окуражим.  Grinning

Скрит текст:
Шакира, шегувам се.  Hug
Ох, ако можеше да я убедим. Нямам търпение вече!!!
happy2015, дано да е много +.

Общи условия

Активация на акаунт