~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 519
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Когато станеш 34 г.с.+4 дни вече се водиш 35 седмица.

# 121
То хубаво да изпера всичко от рано, но имам повече от месец и като се знам после ще пера отново. Искам всичко да ми е свежо.
 Някой ползвал ли е праховете на Планет?

# 122
  • Пловдив
А относно дрешките .. бодитата.. нещо съм затруднена. Първото ми беше зимно бебе. А сега в началото на април, повече дълъг или и къс ръкав.. Първите дни.. 1-2 седмици е ясно.. дълъг..но после нещо не мога да си го представя с какви дрешки да се запася.. Вие как сте се подготвили?

# 123
Здравейте и от мен. Чета ви редовно, но чак сега се разписвам. Първа бременност е при мен, с термин 18 април. Далече и във същото време много скоро Simple Smile

# 124
  • Нейде из лудите гори...
А относно дрешките .. бодитата.. нещо съм затруднена. Първото ми беше зимно бебе. А сега в началото на април, повече дълъг или и къс ръкав.. Първите дни.. 1-2 седмици е ясно.. дълъг..но после нещо не мога да си го представя с какви дрешки да се запася.. Вие как сте се подготвили?

Имам 7-8 бодита с дълъг ръкав и 20 с къс Simple Smile Не съм любител на навличането, било то и на бебета. Зимното бебе обличах с едно повече от мен, това ще го обличам по същия начин в началото  Peace

Зоуи, Планет ползвах по едно време, предствяше се много добре с пелените за многократна  Peace

# 125
Здравейте и от мен. Чета ви редовно, но чак сега се разписвам. Първа бременност е при мен, с термин 18 април. Далече и във същото време много скоро Simple Smile
Добре дошла!
Jullss, и аз се чудя, но както дойде. Първото беше с боди с дълъг ръкав и отгоре гащеризон. Сега взех много ританки и може би ще е боди с дълъг и отгоре нещо.
 Бягащата, сега попадам на тях, а днес ги видях с 50% намаление и се зачудих дали става.

# 126
  • Стара Загора
Решила съм да използвам по-натурални продукти за бебка и да сведа химиите до минимум поне за първите месеци. Мисля да ползвам преварен зехтин за след баня и бръснарски сапун за измиване на коса и тяло, но имам няколко въпроса за мамите, които са ползвали зехтин за мазане:
- какъв зехтин се ползва;
- как се преварява;
- как се съхранява

Благодаря предварително Simple Smile

# 127
Винаги съм се чудила защо в Бг се преварява зехтина?! На гърците повярвайте не им хрумва да го правят.
Моят съвет е да вземеш двойно пресован екстра върджън и да не го преваряваш, просто ще се изгуби полезното в него. В Бг взимах на Минерва/ Minerva  Peace

# 128
Момичета, като изперете дрешите къде си съхранявате и в какво? И с какво забърсвате преди това скрина или шкафа? ( препарат)

# 129
  • София
Аз изпрах и изгладих всичко минах целия шкаф и креватче с препарата за студена стерилизация и ги наслагах дрехите по шкафовете. Ако бебо се позабави може да му минавам по една ютия преди да ги обличам, но предвид поседните ми прегледи и репликата на лекарката, че "малчо е готов да излиза" едва ли 2.04 ще дочакаме  Joy

# 130
Аз изпрах и изгладих всичко минах целия шкаф и креватче с препарата за студена стерилизация и ги наслагах дрехите по шкафовете. Ако бебо се позабави може да му минавам по една ютия преди да ги обличам, но предвид поседните ми прегледи и репликата на лекарката, че "малчо е готов да излиза" едва ли 2.04 ще дочакаме  Joy

Сузи, извинявай за въпроса, но какво значи препарат за студена стерилизация?

# 131
geri112 на въпросът ти за количките Jane ние си вземахме такава и мноооого ми харесва. Доста ги бутах и разпитвах преди да взема и не съжалявам Wink така че моето мнение е твърдо За Жане Simple Smile много са леки, маневрени и изпипани Simple Smile това е моето мнение все пак, но препоръчвам Simple Smile

# 132
Мисля да си купя пластмасови етажерки/комод, за да ми е по-лесно. Бих почиствала с мокри кърпи. Хем всичко ще ми е на едно място, хем ще е само за бебето, а и тези малки дрешки ако почна да ги нареждам в големия гардероб ми се струва, че изобщо няма да мога да ги "подредя", все ще са на купчина. По чекмеджетата ще си ги слагам или на ролки навити, или сгънато на 2 само, и ще ги разпределя дрехи, аксесоари и козметика, чаршафи, одеяла, пелени..примерно....После като порастне или за играчки ще го ползвам или в кухнята WinkСъщо си мислех  и за тези меките кутии и етажерки от плат, за организиране на дрехите....
http://nemski-centar.com/organaizer-Wenko
http://dendom.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … %D0%B2%D0%B5.html

# 133
Harista, много ме впечатли този първия органайзер, видях, че и в ИКЕА има такива, запътвам се.
Вторият ти линк не се отваря.
Както ми е ограничено мястото в момента, това е чудесно решение Peace

# 134
Harista, много ме впечатли този първия органайзер, видях, че и в ИКЕА има такива, запътвам се.
Вторият ти линк не се отваря.
Както ми е ограничено мястото в момента, това е чудесно решение Peace
Не е специално този сайт( който не се отваря), просто ако напишеш пластмасови етажерки излизат различни модели, материали и цени Simple Smile  Иначе и ние нямаме никакво място....
А организаторите ги има освен е IKEA и в Джъмбо и по-големите магазини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт