~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 522
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,априлки:))) Чета ви всеки ден и  много ви се радвам и реших и аз да пиша.Термина ми е на 17 април първа бременност,чакаме момченце! Аз съм на 23 години.

# 136
Момичета не мога да спя  #2gunfire Та викам да драсна ей тука един ред. Аз почистих скриновете на бебето с един еко препарат, в който уж няма химия.

Честита Баба Марта!  Heart Eyes Аз тази година ме мога да си намеря мартеничките, май съм ги "прибрала" някъде след като се местихме миналата година. Имам една позната тук, тя имала та утре ще вържем все пак за здраве. Исках да занеса една мартеничка на моята докторка- тя е сръбкиня, ама уви. Ще си остана с добрите намерения само  Joy

# 137
Честита Баба Марта, момичета! Да сме живи и здрави и да гушкаме здрави бебчета на финала  bouquet

1-ви Март е- май до няколко седмици групичката може да има първите си бебчета  Heart Eyes

# 138
  • Нейде из лудите гори...
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, румени и засмени  Heart Eyes

Зехтина не го преварявам, ползвам Екстра върджин, купувам различни видове, но винаги био. В момента е FARCHIONI , като свърши може и друг да взема  Peace

Скрина изчистих със спирт и си наредих дрехи, завивки и чаршафи. Мястото не и стига, но живот и здраве се надявам до месец-два да изнеса дрехите на каката в дрешник, та после ще ползвам освен скрин и гардероб.  Peace

# 139
Честита баба Марта момичета!!!Дай боже здрави,румени и засмени бебчета да започнат да се раждат този месец  baby_neutral Видях,че се интересувате от количките Джейн,та видях че в baby.bg Jane Matrix е на промоционална цена 799 от 1099лв.Аз съм чувала само добри отзиви за тях.Нашата е Quinny аз си я харесвам,ще видим колко удобна и здрава ще е   Simple Smile

# 140
Честита Баба Марта и от мен момичета, бъдете бели и червени, румени и засмени!  Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Честита баба Марта Simple Smile. Днес вече официално в деветия месец и аз почвам да се приготвям полека. За днес съм приготвила два плика с дрехи от дъщеричката и племенника ми да ги сортирам и почвам пране Simple Smile.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 10:00 от UNynaeve

# 142
Честита баба Марта, мамчета:) Хайде, почти не остана, вече тежи, а киселините са непоносими...
Нямам търпение да идва април и да свършат мъките по бременността Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Честита баба Марта! Здраве и късмет за всички!

# 144
Честита Баба Марта на всички тумбачета! Нека новия месец ни донесе много радост,пролетно настроение и най вече много щастие и здрави мами и бебенца.
Добре дошли на новите мами Априлки  Hug
След седмица и аз ще вляза в деветия месец, но не ми се ражда още, искам бебо да поседи вътре поне до 21  , пък и не съм готова с всичко ....но най много искам всичко да се развие по най добрият начин за мен и бебо и да се гушкаме щастливи като му дойде времето.
Пожелавам го за всички!!! Heart Eyes
По случай началото на женския месец днес съм решила, че ще ми е ден на активно мързелуване.

Искам да попитам момичетата с болнични дали са ви ги изплатили.
Аз чакам още болничен от декември-януари внесен на 10 февруари от работодател и още...нищо. После имам още един и после съм занесла 45 дневния...и не ми се мисли кога ще бъде изплатен...май или юни. ooooh!
Другото което ме гложди....още не сме се спрели на име за бебчо, има ли и други не решили мами  като мен за име на бебето?

# 145
Честита баба Марта и от мен! Желая на всички мами много здраве, щастие и едни хубави и здравички бебенца на финала 🤗

# 146
Добро утро, а звъняла ли си да питаш дали няма някакъв проблем? Странно е, че толкова време нямаш преведени пари... Аз днес очаквах да ми преведат февруарския, но не са, а четвъртък е почивен ден - и тогава сигурно няма да е.
Много хубав празник е Баба Марта, много ми е усмихнато днес Heart Eyes Дано да родим здрави и засмени бебоци, мамите покрай тях също.

# 147
Здравейте,априлки:))) Чета ви всеки ден и  много ви се радвам и реших и аз да пиша.Термина ми е на 17 април първа бременност,чакаме момченце! Аз съм на 23 години.

Здравей, а от къде си?
 Ние с теб сме абсолютно заедно с всичко Grinning И моят термин е на 17, и аз съм с момченце и съм на 23 Grinning
Сега ако сме в един град и ще раждаме на едно място и ще падна хаха!
Успех ти желая!  bouquet

# 148
Честита баба Марта! Много румени,засмени бебчета! Да се отчета днес бяхме на преглед, оказа се че тази болка в кръста дето ме мъчи са контракции. Беба е слезнала много ниско и иска да види мама. Изписаха ми магнерот за 10 дни да поседи още малко вътре. Имам и вътрешно разкритие /не знаех, че има вътрешно и външно/. Иначе всичко е наред.

# 149
Честита нова тема, много изписано тия дни, но успях да изчета всичко.
Честита Баба Марта на всички.
Моят термин е 15.04.и на мен почва да ми тежи всичко, утре съм на ЖК и тогава ще се разберем с доктора как и кога ще трябва да постъпя в родилното.За сега бебчо е седалище и сигурно ще съм секцио.
Искам да попитам има ли дами който ще раждат в Майчин Дом-гр.София?И дали някоя знае как става записване за ден на отворени врати за там?
Хубав и слънчев ден bouquet

Общи условия

Активация на акаунт