~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 512
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
pariss, хахаха  Joy и аз много се вълнувам за Леонардо, явно високосна година му е трябвала Grinning

Аз бих се охарчила за скъп сутиен, защото гърдите ми са пораснали доста доволно и искам нещо удобно и от цялото ходене по магазини и пробване на милион модела, почти никой не ми пасна добре. Просто единствения, който ми заспа, се случи да е по-скъп. Като всичко друго, и това е индивидуално  Peace

Бягащата, супер , че си имала такова раждане. Пожелавам ти го пак, и на себе си, и изобщо на всеки, който иска нормално раждане. Засега с лекаря ми смятаме, че ще родя нормално- макар да съм по-дребничка Simple Smile

Аз магнезий не пия, може би веднъж на седмица или в дните, в които ми се втвърдява повечко коремът.

Болежки нямам, но се задъхвам и почвам да пъшкам като бабичка  Laughing Отделно се подпирам като сядам и ставам  Joy а бе купон
.

И аз съм така. Ставането и сядането си е изпитание. Като стана сутрин трябва да походя малко докато ми се намести кръста. 👵🏼 Чувствам се като стара баба. Но живот и здраве финала е близо, а наградата безценна 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

# 106
Здравейте и от мен Simple Smile
Сутиен си взех от Лидъл -черния, който беше на промоция преди няколко седмици. За добро или за лошо - нямаше точно моята чашка и си взех по-голяма (надявам се да се поналеят още , когато дойде кърмата  Embarassed Embarassed).
Ходих днес да пускам ПКК и т.н. - надявам се всичко да е ок , че взе да ми писва да давам по над 100 лв за лекарства и витамини на месец , и да ме бодат. Нещо се ошашках, че четох че след 10 се разваляло времето и идвал сняг .. та реших да пусна още една пералня ( тя все сушилнята върши работата, но пак си оставям дрехите да доизпръхнат на сушилника в спалнята -  на отворен прозорец и на слънчице Heart Eyes).
Пак си поръчах и взех някой последни нещица - кремче лансинох, спирт, физ. р-р ..ей такива дреболийки, но да не ги мисля . Даже изкарах двете сакчета за болницата и за след като родя , за да мога , като се присетя нещо да го слагам ( резервното зарядно, термометър, гащи и превръзки за родилки , тампони за кърма, мострички козметика за бебе, ръкавички...... абе не са малко нещата.  Това само на вас ви го споделям, защото ако кажа на ММ или майка ми , пак ще започнат да мрънкат , за къде съм се разбързала hahaha hahaha hahaha hahaha  Е кой да чакам - като стана съвсем слон и не мога да се наведа - тогава ли да пера и нареждам .. а на ММ не мога да разчитам Simple Smile Остават ми памперсите и мокрите кърпи и КОЛИЧКА...мисля , че успях най-накрая да си харесам и май последно решихме да не е от ОЛХ , ами да е новичка( че тя новичка е 580лв). За огромно съжаление на баткото - няма да е червена , ама и бебето няма да се казва МИА ..тъй че , ще трябва да му измислим и на него нещо , да се зарадва, като се роди ( освен мама да "роди" и някое ЛЕГО , или няколко колички HOT WHEELS  newsm78 newsm78 newsm78).
За дрехи за кърмене - в ХМ има наистина удобни потници за кърмене.. а блузи не съм решила да купувам специално - мятам пеленката и вдигам блузата  Joy Joy baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 107
Привет момичета, връщам се от консултация-моят юнак е 1 кг 888 гр. , 31 + 6 г.с
Заел  е позиция и чака  Simple Smile От тази седмица и аз ще се заема сериозно с пране и гладене, макар че има време по-добре да съм подготвена, че като гледам все повече се изморявам и все по-тромава ставам.
През нощта много се будя, ходя до тоалетна и след това няма заспиване. Краката ме болят и само се обръщам в леглото с надеждата да си уцеля по-удобна поза...но уви не става. Компенсирам през деня, винаги когато мога лягам и предремвам  Simple Smile
Хубав ден на всички  bouquet

# 108
Привет и от мен мами!

Да се оплача и аз, болки имам ниско долу в страни малко ту в ляво ,ту в дясно и затова си пия магнезия, ама де да имах разстройство, а напротив!
Вече два пъти получавам крампи, не е приятно, но и с първото бебе беше така. Гледам да не ям много, а все ми се тъпче нещо, затова се наказвам в детската да стоя, за да не съм в кухнята все:), тези кила направо ме изморяват. Бебчо си рита доволно, все се върти и се мърда и татко му и каката все се радват, смеят се , а имам чувството, че то разбира и още повече се мърда да им се покаже!
Не остана наистина, малко ме хваща вече шубето, но сигурно е нормално, а и защото искам да започнем малко освежаване, но покрай тези мъгли се отказахме, после празници, чак след това ще е.
Искаше ми се вече да съм готова. Мъжа ми ме успокоява, че ще справим и всичко ще е готово на време, знам че ще така, но съм от по-припряните. Поне леля ми обеща да дойде за няколко дни след раждането, да ми е малко по- спокойно.
Нямам търпение да идва 14.03 да видим какво ще кажат, как ще стане раждането ,че и това ме мъчи!
Съжалявам ако ви натоварвам, но понякога ми дотежава много от всичко, а кой друг ще ме разбере, пък и на кой да споделиш знаете как е . Embarassed..........

Нека денят ви е изпълнен с усмивки!

# 109
Аз нямам какво ново да кажа, чакам и броя дните като войник от казарма, само с Х не съм започнала да драскам по календара Simple Smile
Сутиен си взех много хубав на Триумф при сезонните намаления, но трябваше да е един номер по-голям. За дрехи после ще мисля, сега се чудя за болницата какво да взема. Ще е топло със сигурност, трябва да е къс ръкав с копчета, че за там искам да ми е удобно кърменето, живот и здраве.
Завиждам благородно на всички приближаващи финала Embarassed

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 16:07 от bubanka

# 110
  • Пловдив
Момичетата с неразположение от магнезия.. Ако имате нужда, дъвчете и желязо.. неутрализира този ефект с разстройството. Едното запича, другото разхлабва, така чее..

# 111
  • София
Момичетата с неразположение от магнезия.. Ако имате нужда, дъвчете и желязо.. неутрализира този ефект с разстройството. Едното запича, другото разхлабва, така чее..

Желязото запича много повече, отколкото магнезия разхлабва, поне аз още си патя от 5 дни прием на Тот'хема /така ли се пише?/, а бях на системи с магнезий докато го пиех.

# 112
Zoi, за кога ти е терминът? Все имам чувството, че мамите с ранен термин са повече, но може би не е така Simple Smile Аз съм за края на април- 23ти. Далеч ми се вижда все още Grinning

# 113
Jane, 27- ми уж. Бях споменала, че трима доктори, три термина ми дадоха Simple Smile
Ще съм секцио, обаче и го смятам към 20- ти. Тук искат след 30- та седмица да ходиш и в болницата, да направят досие така да се каже. На 07.08 съм на ехо там и ще определим дата.
  И на мен ми се вижда далеч, затова се чудя да пера ли от сега, после ще ми седят повече от месец нещата newsm78

# 114
Момичета и аз чакам хем с нетърпение, хем малко ме е страх. Има доста време, терминът ми е на 23.04, но нищо не се знае. Ние сме големи,бейби беше 2030 гр в 32 седмица, така че може и по-рано да се покаже, знам ли  Sunglasses Малко съм притеснена, че още не сме се оборудвали с всичко нужно и количка нямаме. Въобще не съм започнала на пера и гладя, защото бяхме и в ремонт до скоро. Още ходя и на работа, но на 8.03 ми е последния работен ден. Чакам го с нетърпение, за да си отдъхна малко. И при мен натежава коремчето вече и някак си се изсипа по-ниско долу. Предполагам,  че е заради обърнатата позиция на бейби. Трудно намирам удобна поза за спане, ту наляво, ту надясно. И ставането от леглото е придружено с охкане и пъшкане, а да не говорим за обличането на чорапогащник или чорапи  Joy , направо е ужасно. Успех на всички мами, леко и бързо раждане и разбира се, когато му дойде времето, нито ден по-рано  Naughty

# 115
Zoi и аз съм със термин 27 , първо ми дадоха 20 но после на една екография ми казаха че съм с една седмица на зад .

# 116
Ами аз още не съм прала.  Мисля към края на март. Сега ми се вижда рано, още не сме купили дори скрин.

Имам едно усещане, че ще прескочи термина. Да седи там още поне месец и 15-20 дни, другото Божа работа  Grinning

# 117
Всичко съм изпрала, изгладила и подредила. С багажа за болницата съм почти готова. Количка имам от декември. Кошарка сигурно от 4 месец. Нямам търпение да идва термина Embarassed Знам, че бързам, но съм си такава. ММ знае какво си взел, не ми казва нищо,въпреки че е суеверен  Joy

# 118
Аз съм с термин 1-ви и да ви кажа като чета мартенките, май е по-добре всичко да ни е изпрано и готово от рано, че бебоците ако ни изненадат ще си е доста тежко. И аз съм от нетърпеливите майки и съм готова с всичко от около месец.

# 119
  • Велинград
Аз съм с термин 8 април и съм почти готова с покупките за беба, вече всичко е изпрано, изгладено и прибрано в гардероба.  Само останаха някои неща, като памперси, спирт за пъпчето и количка. Много ми харесват количките Jane, някой има ли впечатления за тях. Вече съм 34г.с.+3 дни/ а това 35 седмица ли се води или 34?/ и доста ми тежи. Утре съм на ЖК и аг-то ми ще ми даде вече направлението за раждане, тъй като шийката ми е скъсена малко и едва ли ще дочакам до термин. Надявам се поне да дочакам до 8 март, когато вече влизам в деветия месец. Момичета стискайте кълки, почивайте си повече и да си дочакаме 9 месец и да се радваме на здрави и доносени бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт