Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 305
  • 660
  •   1
Отговори
# 210
Да споделя днес ми е деня на варива и съм си сготвила леща на обяд хапнах една купичка, преди 20 часа ще хапна още една и следващите 24 часа ще съм на вода. Това от мен. Успех на всички  Hug

# 211
Докато се запиша в темата и тя станала... както и да е .

След 2 месеца правя 29 години и тежа много,нямам за сваляне 40кг,а 70кг (поне,да не кажа и повече). Качих всички тези килограми за 10 години.Лежала съм в двете ендокринологи в София и в метаболитната клиника в ИСУЛ.НАй-после установих,че съм с инсулинова резистентност. От Октомври съм на  Виктоза,глюкофаж и хапчета за кръвно. Работих и с една диетоложка слециализирала с диебетици и инсулинова резистентност,но спрях защото май обичам да ям повече.
Спрях да се боря вече с тези килограми.Пробвала съм диети,да диети не режим, и съм качвала всичко двойно.Лечебен глад,90ДД (която в истинския си вариант не е удачна за диабетици и инсулинова резистентност),сиропи и всичко което се сетите.Омръзна ми. Боря се,старя се и накрая качвам  пак по 15 кг годишно.Някои има ли представа какво е да тежиш толкова? Съмнявам се. 100кг за мен са непосилен мираж,за други най-големият ужас. С подобно тегло е много трудно да изкараш на 1 варено яйце.

# 212
Радвам се че има желаещи да пишат и да коментират стига да не се откломяваме много от основното. Иначе всичко е наред надявам се няма сърдити и обидени. Аз да споделя днес в 20:04:04 часа започва лунуването или т.н лунна диета на мен ще ми е за 3 ти път и ако се спазва правилно резултатите са от -1.500 до -2 кг ще се радвам да има някой с който да си гладуваме заедно. В този ден основно трябва да се пие вода и то мнооого вода също така е позволено и чай да се пие, а ако някой не издържа може да се пие фреш или в краен случай може плод да се яде но да не се прекалява. И да ви каза след като приключи лунуването усещането е много хубаво, лично аз се прочиствам добре, леко ми е на корема и е приятно особенно когато кантара покаже добри резултати.
Чудесна идея ,утре вечер съм на ресторант,и тъкмо се чудех как да компенсирам .И аз ще лунувам с теб ,но при мен започва след около 17 мин ,в 17:03ч. и свършва точно навреме за ресторанта .

# 213
Здравейте,

присъединявам се към групата. Засега нямам режим, само един екселски файл съм си направила с дати и мерки, за да не се изпускам от контрол.

P.S. Момичета, искате ли да си направим една затворена групичка във фейса? Едва ли всички се чувстват комфортно да си споделят мерките публично.

# 214
Добре дошли на новите, желая ви много свалени килограми, успехи и много воля. Радвам се че ще има с кой да си гладувам утре, така е много по приятно. ☺

# 215
Включвам се в темата, за сваляне имам около 35кг. Confused Пробвах БВД, но не издържах, смятам да я направя  лятото.
Утре ще лунувам, след това продължавам с броене на калории и по-малки порции.
Успех с отслабването на всички! bouquet

# 216
Дали ли сте си някакъв срок?

# 217
Дали ли сте си някакъв срок?
Аз искам да сваля до края на годината, въпреки че ми се струва невъзможно. Embarassed

# 218
Защо да е невъзможно? Аз имам да свалям 30 и смятам, че по 5 кг. на месец е напълно възможно.

# 219
В началото свалянето ще е по лесно когато има много излишни килограми но след това става по трудно аз до края на май трябва да съм свалила минимум 12 кг и ще дам всичко от себе си да постигна целта, защото Юни се връщам на работа и не искам да изглеждам по този начин както съм сега, най малкото трябва да си вляза в униформата.

# 220
А аз трябва да съм  свалила малко повече от 30 кг до края на Юли .Трудничко,но трябва да успея ,вече нямам избор след ултиматум от лекаря.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 23:51 от darinaxxx

# 221
На всеки 4-5 дни по килограм, не звучи чак толкова невъзможно.

Аз си направих изчисления с моята височина за индекса на телесната маса и излиза, че за да мина в по-долна категория на затлъстяване трябва да сваля 11,4 кг., така че това ми е първата цел.

# 222
Докато се запиша в темата и тя станала... както и да е .

След 2 месеца правя 29 години и тежа много,нямам за сваляне 40кг,а 70кг (поне,да не кажа и повече). Качих всички тези килограми за 10 години.Лежала съм в двете ендокринологи в София и в метаболитната клиника в ИСУЛ.НАй-после установих,че съм с инсулинова резистентност. От Октомври съм на  Виктоза,глюкофаж и хапчета за кръвно. Работих и с една диетоложка слециализирала с диебетици и инсулинова резистентност,но спрях защото май обичам да ям повече.
Спрях да се боря вече с тези килограми.Пробвала съм диети,да диети не режим, и съм качвала всичко двойно.Лечебен глад,90ДД (която в истинския си вариант не е удачна за диабетици и инсулинова резистентност),сиропи и всичко което се сетите.Омръзна ми. Боря се,старя се и накрая качвам  пак по 15 кг годишно.Някои има ли представа какво е да тежиш толкова? Съмнявам се. 100кг за мен са непосилен мираж,за други най-големият ужас. С подобно тегло е много трудно да изкараш на 1 варено яйце.

Djudjeto, препоръчвам ти да разгледаш тази темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910120;topicrefid=19, изчети внимателно първа страница, няма да сбъркаш. Там има момичета с твоите здравословни проблеми, които могат да ти помогнат много с информация. От тези лечебни гладувания, 90-дневни щуротии, сиропи файда няма никаква, само вреда може да има при теб щом си с ИР, метаболитни проблеми.

# 223
  • София
Здравейте  bouquet.
Присъединявам се към темичката ви.
Винаги съм имала проблеми с килограмите и съм обичала да си похапвам  eat. Тежи ми, но все не успявам да сваля.
Имаше един период от около 2 години, когато бях успала да сваля и ги задържах, но после след като спрях цигарите, лека полека пак стигнах до заветните 113 кг  badscale.
После свалих на 109 и последните 3-4 години стоя на тези килограми.
Харесва ми темата, защото се препоръчват конкретни неща, без да се следва определена диета, режим.
От това, което съм опитвала, ми допада и действа при мен 90-дневната, но вече не мога да я изкарам продължително време и бързо абдикирам.
Добре ми се отразява плод (основно банан) с чисто кафе за закуска - чувствам се добре и свалям.
Също стигнах до извода, че истината е в повече движение - ходене пеша, качване на стълби, намаляване на вредните храни и увеличаване на месото и зеленчуците. За съжаление вредната храна (особено сладките неща) наистина създават зависимост, от която човек трудно се откача и лесно се връща към нея.
Вчера накупих много зеленчуци и почвам отново борбата - да мина към по-правилно хранене. Не очаквам чудеса. Мисля да спра да купувам сладкиши, защото като се купуват и ги има у дома, се и похапват  Blush.

# 224
  • Варна
Djudjeto, не се отчайвай, не си сама в борбата. Дали си над или около сто, чувството е едно и също - не се чувстваш особено добре. Тежала съм 98 кг и знам какво е. Но с глад няма да решиш проблема, най-много да си докараш здравословни проблеми. Има много теми за здравословно хранене, избери си някой режим /а не полугладно съществуване/. От опит знам, че помага, когато си правиш план и си подготвяш менюто от предния ден. Намерила съм си здравословни рецепти, ако имаш нужда, ще ти пратя на лични.

zazu, понякога /1 път седмично напр./ може да се поглезиш с домашно приготвени сладкиши. Има варианти да са с мед, пълнозърнесто брашно или овесени ядки - така ще са и полезни. Знам, че едно от препоръчваните лакомства е сусамов тахан + мед - хем задоволяваш глада си за сладко, хем не вкарваш вредни неща в организма. Купила съм си и ще пробвам и аз тези дни 1-2 лъжички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт