Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 285
  • 660
  •   1
Отговори
# 240
И аз реших, че няма да спазвам конкретен режим, но ще следя количеството храна вечер.

Като движение - каланетика, програмата за сутрин от тази книжка и йога от тук, макар че в момента едвам се вдигам от пода.

# 241
 В You tube  е пълно с програми за начинаещи за йога, за пилатес, за пълни ,за възрастни, за каланетика. Книгите са добри, но така, ще Ви бъде по-лесно. Гледате и изпълнявате! Поне за мен е така, но в момента имам лека травма и поспрях!Успех на всички в отслабването!

# 242
Момичета, как сте с резултатите? Как ви се отрази лунуването?

# 243
  • постоянно
незнам за Лунуването , но аз цяла седмица не съм яла хляб и изобщо не  ми липсва  Hug
надявам се и кантарът да покаже добър резултат в събота. Миналата седмица бях свалила -2кг .  Peace

Днес за обед имам салата с пиле и паста  и нискокалорична майонеза - 1 лъжичка .
За вечеря имам свинско филе - ще взема да го грилна на скарата , за гарнитура ще си сваря елда + прясна салата
За десерт - пъпеш

Дръжте се момичета , ще успеем !  bouquet

# 244
Аз съм трети ден на диета и до сега резултатът е -1,2 кг Simple Smile

# 245
 Simple Smile   Мисля ,че темата се прецака ,а можеше да бъде много полезна за някои момичета от групата и за тези които не са ,но незнаят от къде да започнат и как да се стимулират да продължат.Информацията в интернет ,колкото и да е много ,понякога не е достатъчна ,при положение ,че има да сваляш над 25 кг . и почти в всички статии се говори как да сме изрядни на плажа или как да си махнем целулита когато сме 50 килограма. Мен не ме интересува как на някои жени не им стоят хубаво 60 кг и искали да станат 55,при положение че аз и на 75 ще се радвам. И честно да си кажа засега въобще не ме интересуват кои са бавни захари и кои са бързи захари .

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 19:03 от darinaxxx

# 246
  • USA
Simple Smile   Мисля ,че темата се прецака ,а можеше да бъде много полезна за някои момичета. И честно да си кажа засега въобще не ме интересуват кои са бавни захари и кои са бързи захари .

И в момента, в който осъзнаеш колко противопоказани са за такива като теб всякакви захари, независимо бързи ли са или бавни, чак тогава ще можеш да направиш нещо за себе си  Mr. Green

# 247
Всъщност аз съм намерила баланса на моите захари и как да ги огранича и без да се обясняват толкова сложно.Защото обяснени по този начин такива като мен много бързо ще се откажат да мислят, когато имат нужда от захар ,кои е бърз и кой е бавен,не е въпроса дали сме запознати,а дали ще имаме воля към кои от захарите ще посегнам.Защото повярвай ми повечето от нас знаем кое е правилно и кое не.Кой е бърз,кой бавен,коя мазнина е наситена,коя не или какво е холестерол,какво са белтъчините и протеините или защо се слага мазнина в салатите,и мн други. А такива като теб и тези които не са били над 85 кг едва ли знаят какво става когато не се използва захар и как може да се овладее положението. Дано да си с оптимално тегло и да се радваш на нормалните си килограми и да не висиш в тема за дебеланки,защото ако си тук то значи, че имаш проблем.Ако не са килограмите ,то явно проблема е сериозен.Ние по пълните или някои от нас нямаме нужда някои да ни насочва и подценява за това че сме избрали с сушени плодове вместо вафла,защото само по себе си това е голям напредък . И ако си тук да се подиграваш на такива като мен че използваме изобщо някаква захар ще ти кажа ,че допреди 3-4 години не съм била повече от 65 кг и не съм следяла с  какво се хранят пълните ,а още по малко да ги контролирам.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 22:28 от darinaxxx

# 248
  • Варна
Искам да попитам дали сформирахте затворена група във фейсбук? Може ли да ме включите, евентуално?  Hug

# 249
  • USA
Всъщност аз съм намерила баланса на моите захари и как да ги огранича и без да се обясняват толкова сложно.Защото обяснени по този начин такива като мен много бързо ще се откажат да мислят, когато имат нужда от захар ,кои е бърз и кой е бавен,не е въпроса дали сме запознати,а дали ще имаме воля към кои от захарите ще посегнам.Защото повярвай ми повечето от нас знаем кое е правилно и кое не.Кой е бърз,кой бавен,коя мазнина е наситена,коя не или какво е холестерол,какво са белтъчините и протеините или защо се слага мазнина в салатите,и мн други. А такива като теб и тези които не са били над 85 кг едва ли знаят какво става когато не се използва захар и как може да се овладее положението. Дано да си с оптимално тегло и да се радваш на нормалните си килограми и да не висиш в тема за дебеланки,защото ако си тук то значи, че имаш проблем.Ако не са килограмите ,то явно проблема е сериозен.Ние по пълните или някои от нас нямаме нужда някои да ни насочва и подценява за това че сме избрали с сушени плодове вместо вафла,защото само по себе си това е голям напредък . И ако си тук да се подиграваш на такива като мен че използваме изобщо някаква захар ще ти кажа ,че допреди 3-4 години не съм била повече от 65 кг и не съм следяла с  какво се хранят пълните ,а още по малко да ги контролирам.

darinaxxx, съвсем не съм тук за да се подигравам. Случайно попаднах на темата и се зачетох. И аз разбира се имам проблем и той е голямата ми лакомия, която искам да излекувам, но поне знам какво работи и какво не.
Прочетох ти мненията назад, но не разбрах как успя да напълнееш с 40 кг за 3-4 г. Добре си изхвърлила доста боклуци, но трябва да опиташ да махнеш фурмите, меда, кленовия и агаве сироп,  и да оставиш не повече от 2 плода на ден. Пълномасленото мляко за кафето е добре, соево-не!
Ти си взела решението да отслабнеш, това е добре. От тук нататък обаче трябва да знаеш правилния път, иначе само ще се луташ от диета на диета и ще се връщаш в изходна позиция, отчаяна още повече.
И понеже виждам, че на слаби хора не вярваш, а аз съм само 53 кила, препоръчвам ти да прочетеш последните постове на Джемма от ВМНВХ. Тя за 2 месеца свали от 97 на 83 без глад и лишения, пишеше си и менютата, разгледай ги, можеш да вземеш идеи. И това за толкова кратко време, какво по-хубаво от това, нали?

# 250
Благодаря за съвета ,но ако нямаше спор по напред и темата продължаваше в добър тон ,може би с удоволствие щях да споделя, че след залитането ми в неправилна посока с диетата на ВЧ само обърках нещата.Аз не се лутам от диета на диета защото немога да ги зпазвам и факт е това че тази диета я зарязах на 6 ден .Фурмите съм ги зарязала,кафе с соево мляко пия два пъти в месеца,защото и кафето съм отказала.Преди известно време бях решила ,че и сирене няма да ям заедно с пълномасленото мляко и голямо ограничаване на месото по идея на суровоядец,после реших ,че сирене трябва да си хапвам.И така сутрините ми започват с плод.обедите ми са салата с риба,месо,яйца,сирене.следобедите понякога с малко ядки а вечерите различно -започнах да си използвам блендера по често като си правя смутита или си хапвам нещо подобно като на обяд,понякога ям кисело мляко с плод или зеленчук. Всичко написано по напред и в началото на темата беше за това как на мен ми беше по лесно да променя по лесно навиците си и как бялата захар наистина може да бъде заменена с плодова в неограничено количество докато се преодолее зависимоста от безалкохолни и шоколад.Това е все едно да се откажеш от голяма взаимна любов или си безсилен за нещо което силно искаш и е почти в ръцете ти.Много хора казват просто намали сладко и тестено .Тестено добре -хляб,пици,паста ,лесно се отказват ,но сладко -опитваш да го спреш и започва да ти се вие свят ,прилошава ти .Чудиш се как да си вкараш инсулина в равновесие.Момичетата които писаха по напред се отказаха ,защото тези неща ,хора които не са били над 80кг може би незнаят.А също понякога казват защо не започнеш да бягаш -няма как да стане с тези кг.

# 251
А също понякога казват защо не започнеш да бягаш -няма как да стане с тези кг.
Ама как ще те съветват да бягаш при такова тегло?! Безумие!

Физическата активност трябва да започне с малко и да се увеличава постепенно. За предпочитане е поне като начало натоварването да е естествено (ходене), като за по-добър ефект то може да се прави интервално: редуване на по-висок и по-нисък интензитет (скорост, наклон), а когато е нужно - почивка.

По-нататък могат да се добавят леки тежести (на глезените или гирички), като пак се започва с малко: от половин кило.

# 252
Дами включвам се да следя темата защото съм от тези жени с горчив опит в диетите! В последните 5-6 години качих 15 килограма и вече отчаяно искам да се отърва от тях!  #Crazy
Пробвала съм 90 днесвната диета но не ми помогна даже качих килограми. Просбвам се да ям здравословно но ми е мног0 трудно! Звучи странно но съм късетлийка по отношение на изкушения- не обичам сладко и тестено ! Греха ми са бързото хранене( китайско, макдоналдс ) и подобни.

# 253
Здравейте, момичета присъединявам се и за към групата, тъй като имам за сваляне около 30кг.
По време на бременост качих 50кг не от ядене а се а оказва от хормонален дисбаланс!!!
Когато страдаш от авто имунно заболяване доста трудно се свалят килограмите.
Тази тема ми вдъхва кораж, че не съм сама в борбата котято е доста!!!!!
Моят начин за страт на нещата е като спирам сладките неща, пък да видим как ще е!!!
Успех желая на всики момичета  Simple Smile

# 254
Здравейте, момичета присъединявам се и за към групата, тъй като имам за сваляне около 30кг.
По време на бременост качих 50кг не от ядене а се а оказва от хормонален дисбаланс!!!
Когато страдаш от авто имунно заболяване доста трудно се свалят килограмите.
Тази тема ми вдъхва кораж, че не съм сама в борбата котято е доста!!!!!
Моят начин за страт на нещата е като спирам сладките неща, пък да видим как ще е!!!
Успех желая на всики момичета  Simple Smile
Май и аз имам същия проблем... преди да забременея бях 60 кг, 180см висока, никога не бях спазвала диети, сега обаче нон-стоп само за килограмите мисля, какво смея да ям и какво не и да си призная – много ми е трудно да държа диети... дето се вика цигарите ги спрях по-лесно. Със сигурност имам някакъв хормонален проблем. Ама какво да се прави... сигурно ще измислят решение и за това. Без обаче някакво ограничение в храната и малко повече спорт, няма как да се отслабне. И най-вече воля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт