Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 190
  • 660
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро сладурки, имам едно питане и ще се радвам ако ми отговорите. От няколко дни съм на един режим имам да свалям доста килца, та питането ми е кога е подходящия момент да започна да се занимавам със някакъв спорт, (въпреки че ми е малко трудно) или пък да опитам с йога? Чудя се и се мая дали ще има стягащ ефект от йогата или си трябва яко кардио и потене Simple Smile

Най-добре за начало е ходенето пеш. Бавно или по-бързо, си прецени сама според това дали  се задъхваш. Но най-добре е да редуваш темпото и да забързваш от време  на време.
Трудни спортове, тренировки, тежести... остави за по-нататък. Колкото повече спортуваш, толкова по-силен глад изпитваш. Намери си свой ритъм, който да ти е приятен.

# 466
  • на острова на мечтите
Не съм с наднормено тегло. Имам да свалям 4 кг. Вероятно съм стигнала на етапа задържане. И това ще мине.
Успех на всички в диетата която са избрали  bouquet
И какво правиш в точно тази от всички теми за отслабване  Laughing

hahaha   Обява: "Млад, красив, умен, забавен, богат. Не търся нищо, само се хваля"
ами прочети малко по-назад, където с голямо извинение отправено към всички, съм обяснила,  че ще се вясвам тук , защото мъж ми има да сваля около 20 кг.  Проблем ли е за теб newsm78
Добро утро сладурки, имам едно питане и ще се радвам ако ми отговорите. От няколко дни съм на един режим имам да свалям доста килца, та питането ми е кога е подходящия момент да започна да се занимавам със някакъв спорт, (въпреки че ми е малко трудно) или пък да опитам с йога? Чудя се и се мая дали ще има стягащ ефект от йогата или си трябва яко кардио и потене Simple Smile

Най-добре за начало е ходенето пеш. Бавно или по-бързо, си прецени сама според това дали  се задъхваш. Но най-добре е да редуваш темпото и да забързваш от време  на време.
Трудни спортове, тренировки, тежести... остави за по-нататък. Колкото повече спортуваш, толкова по-силен глад изпитваш. Намери си свой ритъм, който да ти е приятен.
Много точно! Подкрепям
И да се похваля, че започнах да свалям Party Днес почти килограм надолу ooooh!

# 467
  • София
Днес пооаднах на тази картинка и не мога да не споделя Simple Smile
Следващите седмици да сме ей така:

# 468
Все по трудно ми става нещо свалянето. От известно време съм в застой , започвам да се обезкуражавам нещо,  чудя се дали пък не трябва да сменя режима. Вие как отслабвате.

# 469
  • Варна
Все по трудно ми става нещо свалянето. От известно време съм в застой , започвам да се обезкуражавам нещо,  чудя се дали пък не трябва да сменя режима. Вие как отслабвате.

Нормално е да има застои. Но ако искаш да излезеш по-бързо, може да промениш нещо във вечерята напр. или в тренировките. Напиши едно примерно меню.  Hug

# 470
На мен ми се случи тези дни . 6-7 дни не ммърдах. Може би ти трябва зареждаш ден за да се шокира организма отново/

# 471
  • Кьолн
И аз си продължавам момичета! всеки ден си записвам храната.Ходя всеки ден на фитнес.И още съм жива.Това за тези които ми казваха че спорта не е за дебели.Чувствам се пълна с енергия,и ми е едно леко. Ще ги сваля тия пусти кг.Няма начин просто!
 Много минуси ви пожелавам на всички!

# 472
Аз на всеки три дни си хапвам каквото си искам, с една дума шокирам организма. Режимът на който съм, го видях тук във форума, три дни на месо, въпреки че аз не мога да карам само на месо, ами си карам на протеини, и на четвъртия ден си хапвам каквото си искам. До сега имаше резултат, макар и минимален, но сега нещо съм в застой и се чудя къде бъркам. Вие на какви режими сте и доволни ли сте от тях.

# 473
  • на острова на мечтите
Ами стигнали сме до платото сиреч застой  Crossing Arms Ако сте под 40 години ще минат няколко дни, преди да се активира отново механизмът на отслабване. Ако сте над 40 или повече години този етап е по дълъг и организма проявява повече резистентност, което води отслабващите до отчаяние и често до нарушаване на режима. Стиснете зъби, и това ще преодолеем. Успех bouquet Peace
Аз слязох на по ниското плато,ама все плато е, а мм не казва колко е свалил Sunglasses

# 474
Аз чисто и просто един от седмицата не ям твърда храна. Това ми дойде като идея, понеже съм чувала, че старите градски дами едно време така са правели. Не е лунуване, абсурд да стоя гладна, а плодовете плодовите сокове   предизвикват у мен зверски глад. Затова и се отказах от 90 дневната - един ден на плодове е просто агония....  Пия си кафе 3 в едно, защото то не съдържа мляко, а и мразя чисто кафе със захар и ако се почувствам гладна в този ден - смуча по няколко захарни кристала и веднага изчезва чувството за глад. Засега има ефект.

# 475
  • на острова на мечтите
Аз чисто и просто един от седмицата не ям твърда храна.......
Какъв вид не твърда храна ядеш newsm78 Заинтригува ме!

# 476
Май не съм обяснила както трябва - пия само чайове и кафета 3 в едно, хапвам някой и друг кристал от кафява захар. Това с нетвърдата храна  дойде от лунната диета на форумката преди мен.
Аз просто един ден не ям, само гледам да не съм гладна, няма смисъл от гладуване. Един ден почивка в седмицата, това е. Имам много за сваляне, но не обичам да си казвам, че еди какво си е забранено. Затова по-лесно да намалиш общото количество, отколкото да си кажеш "Край, завинаги вече няма да ям [еди-какво си]"  Peace

# 477
  • на острова на мечтите
Май не съм обяснила както трябва - пия само чайове и кафета 3 в едно, хапвам някой и друг кристал от кафява захар. Това с нетвърдата храна  дойде от лунната диета на форумката преди мен.
Аз просто един ден не ям, само гледам да не съм гладна, няма смисъл от гладуване. Един ден почивка в седмицата, това е. Имам много за сваляне, но не обичам да си казвам, че еди какво си е забранено. Затова по-лесно да намалиш общото количество, отколкото да си кажеш "Край, завинаги вече няма да ям [еди-какво си]"  Peace
Peaceблагодаря

# 478
  • Кьолн
Синергон,една възрастна съседка в Бг ми беше разказала как е отслабнала.Доктора и казал че заради болест трябва да отслабне много и тя решила един ден в седмицата да е на плодове.Тя използвала ябълки .И така свалила доста килца здравословно.Като през другото време си е хапвала нормално дори с една филия хляб на всяко хранене. Peace

# 479
Синергон,една възрастна съседка в Бг ми беше разказала как е отслабнала.Доктора и казал че заради болест трябва да отслабне много и тя решила един ден в седмицата да е на плодове.Тя използвала ябълки .И така свалила доста килца здравословно.Като през другото време си е хапвала нормално дори с една филия хляб на всяко хранене. Peace

Ден само на плодове е пълна агония за мен, просто ми засилват апетита, ям,  а след малко съм гладна отново. По лесно е цял ден нищо, само чайове и кафета. Поради тази причина изкарах само месец на 90-дневната - само плодове не става при мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт