МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 845
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
аз я карам по 1 ден,защото немога,няма да издължа.... Sad та днес съм на пиле....
давайте идеи какво ядете на зеленчуците и на плодовете ,не че има голям избор де  Laughing

# 106
  • София
Аз минах на диетата на Дънов, без месо е и я понасям мног по-леко , редуват се на един ден.

# 107
  • Русе
аз я карам по 1 ден,защото немога,няма да издължа.... Sad та днес съм на пиле....
давайте идеи какво ядете на зеленчуците и на плодовете ,не че има голям избор де  Laughing
Готвила съм си зеле, гювеч, задушени броколи, задушен спанак, задушена коприва, яла съм печени чушки, отделно сурови салати Peace

# 108
Да се отчета днес ден 4 ти (рибен 2-ри) вместо гадно пиле
най накрая минус 300гр.  Crossing Arms
 newsm78 що така .. имам за сваляне доста, нямам прегрешения.. уж бързо се губеше първите дни , като чета ...
ще дерзая де  Wink имам ли избор?! то дрехи не ми се закопчават вече, по добре малко моно да поспадна...

# 109
pinko
Не знам дали ще те успокоя, но аз след 2*12 дена отслабнах около 4 кг., но дрехите ми са видимо по-големи, а за мен това е по-важно. Отслабването за мен е свързано и с МЦ и задържането на вода в организма преди това.

п.п. Аз също нямах прегрешения, но и годините си казват явно думата. Исках да стана 58кг, но още съм над 60, но след 1-2 месеца преди морето пак може да пробвам

# 110
  • Русе
..........
п.п. Аз също нямах прегрешения, но и годините си казват явно думата. Исках да стана 58кг, но още съм над 60, но след 1-2 месеца преди морето пак може да пробвам
Ей там е ключа от бараката. Когато бях 19 годишна без проблем смъкнах 15 кг. и успях да си ги задържа 20 години, дори и след две бременности. Но откак закачих четворката, не се получава и килограм по килограм ми се трупат. Не са много, 3 килограма са излишните, но такива паласки имах, че чак не можех да се гледам. И аз искам да съм 54, ама едва ли ще стана, особено след като оня ден видях кантара на 56 кг. след 35 дена диета.
След като приключа на 21-ви март, обмислям април пак да си направя някаква монодиета. Май месец сме на балове, задължително след Гергьовден пак ще направя един курс. А след баловете отново, защото на 10-ти юни отиваме на море Flutter

# 111
Здравейте, отдавна чета темата и аз искам да се запиша. Пожелавам ви много свалени килограми. Идкам да ви питам един въпрос: аз започвам диетата на galimira28 или на snow4eva и искам да сваля поне 16 кг. Мога ли да я повторя веднага? Примерно да почина за 2 дни и пак да почна? Мерси много за отговора   Grinning

# 112
  • в моя свят
Аз минах на диетата на Дънов, без месо е и я понасям мног по-леко , редуват се на един ден.
Би ли споделила каква е тази диета?

# 113
  • Sofia
Момичета, аз стигнах до следното заключение - пилето, освен че ми е безвкусно, изобщо не ме засища. Пробвах го всякак - на грил, печено, сърца ядох, супа направих и все същото. Затова, след дълго разузнаване из нета го смених с яйца. Добре, че имам само вечеря днес и утре съм на зеленчуци. Следващата 12-ка определено ще заложа на яйцата за сметка на пилешкото. Пишеше, че бобовите продукти също са заместител на пилешкото, но не ми се рискуваше чак толкова.

# 114
  • Sofia
На мен ми е много вкусно пилешкото,но аз си взимам на дюк и не ми омръзва. Пробвайте го с лимонов сок,става много свежо и сочно. Взимам си също заешко,пуешко,патешко.

# 115
Момичета, пак почвам но по 1 ден, починах си два дни, много внимавайте на почивките да не си правите ''свински'' дни, както каза и ВЧ  Laughing Laughing
Естествено се налапах едно хубаво на женския празник и много ме боля корем, което се очакваше..
Единствените промени, които  мисля да направя е без рибата ще я заменя с извара, а в плодовете ще са доста по малко ябълките. Киселото мляко го изкарах без проблем, но на айрянче и беше освежително, но пак нямах много сили. За тези на, които им омръзна пилешкото ето и моя вариант на приготвяне- взимам си 4 пилешки бутчета в тавата с бира и си хапвам без кожата, стига ми за ден.
Надявам се на варианта по един ден да имам повечко сили, трябва да се тренира иначе не става.
Успехи и дано да почнат ви падат гащите от много минуси!  Wink

# 116
Започвам момичета стискайте палци..по килограм картофи на ден ще ям. В дните на пилешко и риба, колко грама ядете? И друго не разбрах 24 дена се прави и тогава се почива или 12 дена и тогава два дена почивка?

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 09:20 от rizla

# 117
отчет ден 5 :
след 2 картофи и 2 риба = до момента -500гр.
днес : ден 5 салати на килограм  Mr. Green утре пак

rizla успех
няма дози и мерки на корем ...колкото и когато искаш  Wink

# 118
Аз да си дам дневния отчет:

Ден 2: -1.4 кг. Вчера цял ден бях на мляко  ooooh!
Днес съм само на зеленчуци  Laughing

Аз се мъчих седмици с упражнени да сваля поне едно килограмче, а сега само с диета стана.

# 119
  • Русе
Започвам момичета стискайте палци..по килограм картофи на ден ще ям. В дните на пилешко и риба, колко грама ядете? И друго не разбрах 24 дена се прави и тогава се почива или 12 дена и тогава два дена почивка?
24 дена, 2 дена почивка и пак 24 дена.

Общи условия

Активация на акаунт