МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 835
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Peace
помагайте кое би ми побутнало метаболизма ?

Повече вода!
И малко стрито чили в чинията. Лютото забързва метаболизма.

# 91
Момичета прегреших...утре наново ли да я почна или да си карам дните на плодове?

# 92
Аз днес прекъсвам за един лунен ден на вода с лимон и мед за да подбутна нещата. После пак към диетата. Само, че аз изкарах няколко дена по схемата и почнах да правя по един  ден на един продукт, не по два последователни. Много ми е тегаво 2 дена на едно и също. До тук за 10 дни - 4 кг. Като на 2 март също правих лунен и от там дрънах доста надолу - 900 гр. Абе като се замисля не е са ми чак толкова зле резултатите особенно когато комбинирам тази диета и лунуване, въпреки, че чета много по големи минуси имат някои, за което ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

# 93
Здравейте,дами.Включвам се към вас:-) Днес ми е втори ден от диетата на ВЧ и съм почти пет кг надолу:-P.Успех ма всички.
[/qu
Щом ти е втори ден значи искаш да кажеш , че за 1 ден си свалила 5кг??? newsm78 Невероятно !!!
Оооо извинете сега видях каква глупост съм написала,втори рибен ден имам предвид,т.е Осми ден

# 94
sun sea  Hug къде изчезна..
 zhorchy ... пия вода
miss july картофите ги хапвах с щипка кайен пипер Wink , но имам гастрит и колит (то кой ли няма)дори чесън и лук не ям ,защото получавам страшни кризи
то в тоя ред на мисли
Скрит текст:
в зеленчуковите ям само домати моркови и тиквички Wink защото с чушки;зеле;карфиол;броколи;краставици и салати е същата история ooooh!
в плодовите само ананас и круши  Wink
киселото мляко ми подува корема (пак гастрита) 
та от тая диета само картофените и рибните дни са ми Супер нямам стомашни оплаквания
оплаках се  Blush
не че нещо ама ...извинете ме  bouquet

# 95
  • Sofia
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ми е първи пилешки ден, но месото ми е мега безвкусно и набъкано с химикали. Колкото до килограмите - 1,5 надолу, но не разчитам много на кантара, искам да се усетя по - лека. Имате ли предложения с какво месо да заменя пилето?

# 96
  • Русе
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ми е първи пилешки ден, но месото ми е мега безвкусно и набъкано с химикали. Колкото до килограмите - 1,5 надолу, но не разчитам много на кантара, искам да се усетя по - лека. Имате ли предложения с какво месо да заменя пилето?
С пиле Дюк? Заешко ще ти излезе "златно".

Как нямате апетит на плодови и млечни дни - не знам. Аз умирам от глад. Ето, преди час ядох/пих една кофичка мляко, подута съм, ама ми е остъргано Laughing
Вчера хич не останах доволна от Вереята 4,5%. Въобще не засища, а и беше прекалено кисела и от това ми беше още по-гладно Laughing Днес си карам на млякото, което си купувам по принцип 3,6%.

Снощи и аз имах прегрешения. Не са кой знае какви, но си хапнах малко торта и малко гъбен сос(без гъбите), който бях готвила за домочадието. На питката се облизвах, ама и устоях. Другите прегрешения ми стигат Laughing

# 97
заешкото е около 10 лв килограма, нищо златно няма в него  Whistling

rizla преди да започнеш да пиеш китайските отрови, опитай поне 12 дни само с диета. Лидата е изклюително вреден за организма боклук. и забрави за ядките  Naughty

pinko, аз редувам моното с японско и пилето го замествам с риба

# 98
Herzen  Hug

речено сторено метнах 2 лаврака във фурната.. това си е кило Blush  ще има пиршество

# 99
Здравейте момичета ,
И аз да се включа най - после  Grinning ... Днес ми е вторият плодов ден , засега съм -3 кг , но кажете ми моля ви с какво мога да ги заменя тия плодове, че не се търпи просто ... Вчера цял ден го карах на ябълки и 200 гр ягоди и вечерта като започна да  ми се гади , корема ме болеше ... умирах от глад.. абе чудо просто ... не издържах и прегреших с една мекичка ... Четох някъде , че можело да се яде обезмаслена извара , така ли е или се бъркам? Днес съм на фреш от портокал , 1 нектарина и половин манго и нещата са по-добре.. Кантара обаче не мърда от първия рибен ден досега , а имам да свалям доста килограми , та дано след двата млечни дни да съм поне - 5...  Стискайте ми палци ..   bouquet

# 100
  • в моя свят
Аз също си имам апетит без значение на каква храна съм. И всеки първи ден на нова храна ям огромни количества. Вчера 1 ден кисело мляко 2 кофички изядох така с малко подправки и още 3 изпих на айрян. Днес свършвам диетата и ще видя какво ще покаже утре кантара, преди млечните дни бях -4кг. Обмислям да се захранвам внимателно и с храни включващи се в диетата, но ще започна да ги смесвам. Основния ми проблем е сладкото и ще се опитам да го избягвам...днес отказах парче торта, а вчера бонбони линд подарък от половинката за празника съм затворила в един шкаф и трябва да забравя за тях.  Laughing

# 101
Здравейте момичета и аз се записвам при вас с 1 картофен ден .Имам доста за сваляне и не трябва да се отказвам .Пожелавам Ви успех и се надявам да се подкрепяме в трудните дни ,в който сме на косъм да прегрешим . Hug

# 102
  • Русе
Ако кажа на някой от познатите и приятелите ми, че съм яла кисело мляко с шарена сол, ще ми се смее, да не казвам с какво Mr. Green Ама то не било лошо.

Чакам с нетърпение картофите утре.

За всички, които правим прегрешения, малко да се посмеем  Wink

# 103
 Laughing Laughing Laughing някак неспокойно...след всички прегрешения съм +2кг...Утре я почвам наново..взвх 2.4кг картофи..по 1,2кг на ден.Дано този път да устискам и да има резултат...

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 12:33 от rizla

# 104
  • Русе
Днес си похапвам слладко-сладко картофи. Сварих си на супа, пекох си овити във фолио цели картофи, а в тава надупени и отделно нарязани и овкусени с подправки. Това е за днес.
Решила съм последните 12 дена да ги карам по един. Омръзна ми по два дена да ям едно и също, а и като казвате, че пак действа...

Общи условия

Активация на акаунт