МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 824
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
И на мен днес ми е втори плодов. Стомаха ми е пак подут и установих, че е от ябълките. Повече сурови ябълки няма да ям, докато съм на тази диета Naughty
Тази вечер на танците пак нямах сили. В плодовите дни съм винаги така.
И аз съм заредила хладилника с кисело мляко, дори си взех и две 4,5%. Видях, в ЛИДЛ намалена Верея и реших да взема за двата дена по едно. Другото ми е 3,6%
me4ta22, какви подправки към млякото? Аз освен със сол и с мед, за друго не се сещам newsm78 Ама с мед само веднъж ядох. След плодовите дни не искам да поглеждам сладко Mr. Green

# 76
копър, босилек, чубрица...

# 77
  • София
На мен днес ми е първи плодов и сутринта след двата дни риба бях +0,3.
Много демотивиращо ми се отразяват почти никаквите свалени килограми.
Миналата година я правих по това време и резултатите бяха доста по-задоволителни.

Мед доколкото знам не може, може чесън на прах, чубрица, черен пипер, червен пипер или стевия, ванилия. Аз кисело мляко обичам, не ми е проблем да си го ям натюр, само че ме подува и винаги съм + от него.

# 78
  • Русе
За копър въобще не съм се сещала doh Много обичам мляко с копър и чесън. Но гранулиран може ли newsm78 Другите подправки ще ги подмина. Чубрица много не обичем, босилек и кисело мляко хич не ми звучи добре. Оня ден си го слагах на салатата с домати и краставици.
ВЧ каза, че може мед, не е за препоръчване, но не е забранен.

# 79
  • в моя свят
И аз мисля да пробвам всички тези подправки, не съм яла така кисело мляко, но четох в старите теми и определено ще опитам, защото иначе омръзва. Единия рибен замених с извара и така всяка порция си я овкусявах по различен начин - с копър и сух чесън като таратор, с чубрица,с червен пипер и къри и усещането е, че хапваш различни неща.  Laughing поне при мен действа. Друго което четох като идея и мисля да направя за вечерта, че тогава съм най-гладна е цедено мляко. Продават и готово, но предпочитам от сутрунта да го сложа да се цеди, че на купените нещо не им вярвам. И аз взех една верея 4.5% от лидл и мисля нея да изцедя, другите са ми от 2%.

# 80
Здравейте! На картофения ден може ли да си направя картофена салата или лукът е забранен?

# 81
  • Русе
Здравейте! На картофения ден може ли да си направя картофена салата или лукът е забранен?
Без лук! Лука - в зеленчуковите дни на салата Wink Аз само си варя картофите със сол и след като ги отцедя, слагам олио Peace

# 82
Момичета днес ми е трети ден на Ваня Червенкова..все още няма резултат, може би защото ядох много картофи и все пържени, а и вчера прегреших изядох 200 грама ядки..може и от тях да е.Малко ди промених диетата понеже 4 дни на мляко и плодове си е бая глад, та я направих така картофи, плодове, пиле, салати, риба, кисело мляко...невярвам да е грешно...споделете си резултатите..действа ли диетата? Имам 30 килца отгоре, които качих от дуфастон..и сега не знам дали имат сваляне..??? От днес ще включа Лида и Инхуа Слим..дано поне да дадът някакъв ефект...отчаяла съм се тотално.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 08:31 от rizla

# 83
Здравейте,дами.Включвам се към вас:-) Днес ми е втори ден от диетата на ВЧ и съм почти пет кг надолу:-P.Успех ма всички.

# 84
Здравейте,дами.Включвам се към вас:-) Днес ми е втори ден от диетата на ВЧ и съм почти пет кг надолу:-P.Успех ма всички.

Лелееее, направо ме шашна. Това му се вика резултат. Поздравления!

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 10:39 от Darina -Karastamatova

# 85
[/qu
Щом ти е втори ден значи искаш да кажеш , че за 1 ден си свалила 5кг??? newsm78 Невероятно !!!

# 86
  • Бургас
Момичета днес ми е трети ден на Ваня Червенкова..все още няма резултат, може би защото ядох много картофи и все пържени, а и вчера прегреших изядох 200 грама ядки..може и от тях да е.Малко ди промених диетата понеже 4 дни на мляко и плодове си е бая глад, та я направих така картофи, плодове, пиле, салати, риба, кисело мляко...невярвам да е грешно...
Ако ще правиш диетата я прави, защото в момента хем не ядеш каквото искаш, хем не правиш никаква диета. Пробва ли да направиш един плодов или млечен ден, че реши, че е бая глад. Аз, която съм такъв чревоугодник, който яде като прасе, точно в плодовите дни и дните на киселото мляко бях вече без никакъв апетит, а преди това и аз се чудих като теб как ще ги направя и че няма да издържа.

# 87
 Peace
отчет след 2 картофени без абсолютно никакви прегрешения резултат 0  Shocked
п.с. картофите бяха варени и после запържени с зехтин .

Днес се чудя дали да не гладувам ...(пилето е тъпкно с гадости абсурд е да го ям Sick) само на вода да я карам или 2 риба  newsm78, и утре да продължа 2 салатни; да повторя  2 риба ; 2 плодове; 2 к.м.

помагайте кое би ми побутнало метаболизма ?

# 88
Хапни месо,но не пилешко.

# 89
Peace
помагайте кое би ми побутнало метаболизма ?

Повече вода!

Общи условия

Активация на акаунт