МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 820
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Дарина,а включи ли някакъв спорт в диетата?

# 61
  • в моя свят
Дарина, може би антидепресантите пречат на свалянето на кг щом никакви диети и ограничения не дават резултат. А за 90 дневната мислила ли сте? Тя е на принципа на разделното хранене и за толкова голям период може да има резултат.
Аз да се отчета от вчерашния ден на изваря -500гр. Така за 8 дни от диетата общо -4кг. От днес на плодове и назад прочетох за печени ябълки, което е супер идея и мисля да включа за разнообразие. Мисля да прибавя и канела към тях, че нали има отслабващо действие. Simple Smile

# 62
  • София
Здравейте, днес ми е втори ден на картофи, преди малко се премерих и съм минус 200гр. Искам да попитам пиете ли аспирин и витамин C ?
Хубав ден на всички  Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 18:59 от magityy_k

# 63
  • София
На мен днес ми е 2-ри рибен.
Правих 3 картофени понеже се бях оляла с количеството, от тях свалих 1,5кг.
На двата пилешки свалих 0,6кг.
От зеленчуците нищо не свалих, от първия рибен също Sad
Надявам се утре да мръдне малко кантара.

# 64
  • Русе
Аз днес се отчаях. Според кантара на сестра ми съм свалила само 3 кг. Cry
Вярно, че дрехите ми стоят много по-добре от преди и колана си закопчавам през 3 дупки, ама искам да стана 54 кг., а това са още 2 кг. От 01-ви февруари съм на диетата. Снощи не се стърпях и хапнах варено жито и торта. Майка ми беше направила домашна, не бях яла такава от 15 години, може би.
Днес съм на плодове. Стомаха ми е подут, но това не е защото съм яла много, дори съм гладна. За цял ден съм изяла - 3 ябълки, 2 мандаринки, 1 малко киви, 2 портокала и малко печена тиква. Тази вечер си пекох ябълки, но изядох само една. Не ми се яде вече сладко. В момента ми иде да грабна една бучка сирене Laughing

# 65
  • Бургас
Вярно, че дрехите ми стоят много по-добре от преди и колана си закопчавам през 3 дупки
Ето това е показателното. Килограмите не са толкова важни колкото свалените сантиметри. Мазнините са леки и не тежат толкова. 3 дупки на колана са някъде 6-7 сантиметра. Хич не са малко, така че стига се отчайва  Hug

# 66
  • Русе
Вярно, че дрехите ми стоят много по-добре от преди и колана си закопчавам през 3 дупки
Ето това е показателното. Килограмите не са толкова важни колкото свалените сантиметри. Мазнините са леки и не тежат толкова. 3 дупки на колана са някъде 6-7 сантиметра. Хич не са малко, така че стига се отчайва  Hug
Благодаря, miss july! Hug
Друго си е като се качиш на кантара, да видиш желаните от теб килограми. Дето вика мойта сестра - като одъртяваме и кокалите ни може би натежават hahaha Самоуспокояваме се. Joy И тя като мене бори 4-5 килограма

# 67
Здравейте отслабващи дами! От днес и аз започвам диетата след няколко провалени опита. Този път съм твърдо решена да я спазвам стриктно! Искам да ви попитам вие *2 ли я правите или *1? Аз съм пробвала и двата варианта и останах с впечатлението, че с *2 ефектът е по голям, но с *1 е по лесно и днес съм пред дилема утре дали да продължа с картофите или на пиле да мина. Дайте съвет Simple Smile Успех на всички!

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 09:22 от Звездалинаа

# 68
  • Sofia
Аз започнах с по един ден,но рибния ми беше цели три   Wink Правя останалите по един,по-разнообразно и неотегчително ми е така. Днес ми е 9-ти и съм на плодове. Утре-картофи.

# 69
колко сваляш с три рибни?

# 70
Момичета, днес ми е втори плодов, но нз да го правя ли...вчера ядох ябълки, киви и една круша и стомаха ми е мн зле почти не съм спала беше ужасно и не съм свалила нищо.
Аз също пиех лекарства от, качих от 54 на 68 постепенно и колкото и да се мъчих, докато ги пиех свалях най много по кило две и после качвах 3-4.  Най добрата диета за мен е протеиновата на Дюкан, но вече нямам сили да ям толкова протеини и понеже сега ми трябва бързо сваляне (колкото и да не е полезно) се реших за тази диета. Исках да тренирам по време на тази диета, но нямам особено много енегрия за това ще почна тренировките след  12-те дена, когато я почна по  ден.
Момичета 8ми март се пада точно на киселото мляко, а мъжа ще ме води насам натам, такаче най вероятно ще я приключа по раничко  Laughing Laughing Laughing
Успех и много минуси!!

# 71
  • Sofia
колко сваляш с три рибни?
за 9 дни съм -4кг.,не съм се мерила всеки ден

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 16:28 от Doli

# 72
 Hug
Пляс и аз при вас.
Януари за една 12 дневка свалих 2кг.
после много проблеми и ядове сега съм тези 2 + 4 отгоре  ooooh!
Такава е равносметката.
Аз НЕ свалям от плодовете,зеленчуците и киселото мляко!
Свалям от картофи ,пиле и риба НО , този път искам да заменя пилето с месо !
Просто ми се повдига от пиле толкова е тъпкано с боклуци Sick
мисля да направя малко промени и в деня на кисело мляко да пробвам или извара или...
Успех на всички  bouquet

# 73
Не, не съм вкючила спорт към диетата, но с тези 25 кг.  отгоре се задъхвам и уморявам от вяко физическо усилие. Да сваля поне десетина кг. та да ми поолекне и тогава можеби ще вкюча някаква физическа активност. Знам, че е важно и доста помага, но в момента просто не мога.

# 74
  • в моя свят
Аз днес втори ден плодове, киви за закуска и през деня пия фрешове от грейпфрут и портокал. От глада ме спасяват печените ябълки, някак топличкото и месесто нахранват.  Simple Smile
Отначало се теглих на 2 дни, но вече всяка сутрин да се следя, че нали при много салатите и плодовете са с обратен ефект. И след първия плодов не е мръднал кантара, остават си тези 4 кг свалени до тук. Като се има предвид, че само печените ябълки, които изядох вчера са 7. Аз съм доволна и за мен е важно да задържам постигнатите кг. А днес доста по-добре с усещането за глад  и само сега за вечеря си пека 3 ябълки.
За утре съм си приготвила млеката и мисля да разнообразявам с различни подправки към тях, че последните 4 дни на диетата ми се струват най-гладни.  Grinning
Да попитам тези, които не повтарят дните или след като приключат всички врътки захранвате ли се постепенно след диетата? Защото наистина последните дни са на много лека(плодовете) и течна(млякото) храна и мисля как ли трябва да се премине към обща храна, тъй като това е важно и за задържането на резултата.

Общи условия

Активация на акаунт