МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 813
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • в моя свят
И аз имах да свалям 3-4 кг. и ги свалих още при първите 12 дни. Но В.Ч. каза, че за да има ефект, трябва да се прави около 50 дни, за да свикне организма. И аз за това се мъча още

[/quote]
50 дни  Shocked
Това ми се струва прекалено..може би за хората с повече излишни кг, но за 3-4...няма ли да се отслабне много ако се повтаря диетата няколко пъти?  newsm78
За рачешките рулца и аз мисля, че не стават, съдържат страшно много химия и почти нищо друго. 

# 46
  • Бургас
То в рачешките ролца няма нищо рибно  Laughing

# 47
  • Русе
И аз имах да свалям 3-4 кг. и ги свалих още при първите 12 дни. Но В.Ч. каза, че за да има ефект, трябва да се прави около 50 дни, за да свикне организма. И аз за това се мъча още
50 дни  Shocked
Това ми се струва прекалено..може би за хората с повече излишни кг, но за 3-4...няма ли да се отслабне много ако се повтаря диетата няколко пъти?  newsm78
Аз и преди бях писала, че не се меря и не се тегля. Знам долу-горе от колко съм стартирала. Кантара ми тук е скапан, в неделя ще ходим в сестра ми, тя има електронен и там ще се претегля. Ако питаме мъжа ми - съм се стопила, а според мен съм на едно ниво вече две седмици. На танците няколко човека ми казаха, че видимо съм отслабнала. Ще чуя майка ми в неделя какво мисли, тя не ме е виждала от Нова година. Ще ме овика най-вероятно. Поне по телефона като чу, че съм на диета го направи. За нея аз съм много слаба и нямам нужда от отслабване, но не я слушам, защото тя харесва закръглените. Laughing
За мен е важно, кантара в следващите месеци да не надхвърля 54-55 кг. и дрехите да ми стоят добре Praynig
Между другото тази вечер ходих на банкет и бях облечена с роклята, която ме стимулира да отслабна.
Имам прегрешение. Поръчах си вегетариански сач. Яла съм там сач с месо и знам, че зеленчуците са лук, морков, тиквичка, чушка и гъби, с лупа да ги търсиш. Оказа се, че вегетарианския сач е пълен с гъби и картофи и лук, а другите зеленчуци почти ги няма. Ами - картофите ги отделих, но ядох гъби.  Blush Не много, но десетина парченца изядох. Може би се равняват на 2 средно големи печурки.

# 48
И аз да споделя включих и един лунен ден в диетата за да се раздвижат нещата - и съм минус 900 гр. от него. Вчера зеленчуци и + 200 гр. отгоре. Не мисля да се мъча и днес на зеленчуци, минавам нататък. Забелязах, че свалям само в протеиновите дни. От началото на диетата съм само минус -2 , а ми е 7-ми ден днес. Аз май ще модифицирам малко диета според моя си вкус. Плодовите дни въобще не смятам да ги правя, а вместо тях ще включа протеини и ще съм на извара, тя освен всичко и засища, а от плода изгладнявам зверски и е страхотно мъчение за мен и най лошото е , че е безрезултатно отгоре на всичко. Както казах свалям само в протеиновите дни.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 07:31 от Darina -Karastamatova

# 49
  • София
Здравейте, и аз обмислям да започна диетата, защото имам да свалям 7,8 кг., надявам се да ми се получи.
Успех на всички останали.  Peace

# 50
Всички свалят само в протеиновите дни, то това е идеята, въглехидратите са, за да задържиш теглото.
И  аз мислех да заменя плодовете,но по скоро със салати, а не пак с протеини, така само ще накарам организма да се стресира и да се запъне да сваля още. Много прилича  на протеиновата диета, с разликата, че имаш повече видове въглехидрати и според мен се засилва ефекта от еднообразното хранене. Гледах пак интервюто правила е 2 пъти по 12 и после 2 дена почивка, аз нещо само съм си мечтала за 2 дни почивка още след първите 12  Laughing
Днес съм на първи ден риба отказах се от изварата, хапнах една риба тон после малко сьомга... довечера скумрия на фурна и малко миди на тиган за гарнитура  Laughing Laughing Laughing

# 51
  • Русе
Значи правилно съм разбрала  Simple Smile
И на мен днес ми е първи ден риба. Не искам да я видя. При последната дванадесетица ще са яйца.
Имах от предния път прибрани във фризера една малка печена скумрия и половин пъстърва, за обяд на два пъти ги изядох. После си варих "супа" от шаран и ядох две купички за следобеда. Тази вечер си опекох останалия шаран на функция скара във фурната. Ядох, ама... насила, само, защото трябва да се яде.

Ох, яде ми се какво ли не, също съм като бременна Laughing То, тогава не ми се е прияждало както сега. Например, като гледах рекламата на новите лукчета грейпфрут и ми се прияде смучещ бонбон, а такова нещо я ям веднъж в годинита, я не Crazy Ядки ми се ядат, сусамов тахан, овесени ядки... Липсват ми тези храни.

# 52
  • в моя свят
И аз днес рибка и макар много да обичам направо ми се повдига. Ядох няколко шпроти, малко риба тон и за вечеря пъстърва на скара. И първото ми нарушение малко зелева салата с вечерята, но едва преглъщах вече тази риба. За утре реших да карам на извара. И на мен ми се дояжда какво ли не, предимно сладко и нямам търпение да дойде неделя - деня за плодовве, че те са си сладки. В понеделник сигурно ще са ми писнали обаче  Simple Smile
И сигурно сте коментирали в старите теми, но как сте с двете 00 Аз от вчера съм с разстройство и незнам чисти ли се организма или...защото принципно имам проблем и ходя само с чайчета, а сега  newsm78

# 53
Аз ще си призная, хапвам си орбит дропс те са с подсладител има 3 различни вкуса и не се отразяват на кантара и ме карат да си мисля, че хапвам сладко  Laughing Laughing Laughing   Без тях нямаше да докарам до  6тия ден и 4те свалени кила  Grinning  На мен мнооого ми се яде сладко, снощи сънувах шоколад.... Embarassed Laughing  

# 54
Да споделя. Денят на извара, за да е протеин и да сваля повече, вместо на плодове - не беше особено успешен. Само -200гр. А съм хапнала 0,500 кг. обезмаслена без нищо добавено, разделена на 3 порции, което си е доста малко. Повече май няма да импровизирам, а ще се придържам пак към точната диета. Виждам че тези които се придържат свлят повече и по-бързо.
Ако някой се тегли всяки ден може ли да пише как се движат при него кг. в протеиновите и как във въглехидратните дни?  И колко е свалял най много за 1 ден и в кой ден е било това? Както и имате ли дни когато не сваляте нищо? Аз досега реално съм сваляла в 3 дни, всичките други дни не мърдам и грам, задръжка. Това ми действа доста демотивиращо.

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 17:11 от Darina -Karastamatova

# 55
  • София
Здравейте, четвърти ден съм  досега минах два дни на картофи и следващите два  на яйца - така реших да заместя пилешкото, тъй като нямам домашно, а пилешко от магазина не бих яла, дори и да стана 100 кг.   : Mr. Green Досега не съм се мерила, защото пътувах, но днес се приблах у нас и с изумление установих, че не съм свалила нито грам.  Sad Прегрешенията са ми две чаени лъжици мед , които ядох вчера и онзи ден смесени със сода, той като ме болеше гърло и се разболявах. Пия и клеева тинктура, която  не мисля, че има изобщо  калории.

Може би режимът работи само , ако се придължаш напълно към него newsm78

# 56
Здравейте!
Днес ми е втори ден рибка, още не съм закусила (смятайте колко ми се яде вече).. Имам лек застой в кг което е най вероятно, защото съм пред цикъл... Най много се сваля в протеиновите дни и то на втория, поне при мен. В пилешките беше най много, сега ще е по малко, организма почва леко да се запъва, като във всяка диета има период на задържане, аз така си го обяснявам. Мерете се и ще видите повече разлики. Ето моите мерки преди и след:
височина-166
гърди-92-89
талия-72-67
ханш-97-93
дупе-107-104
ръце-30-30
бедро-63-61

# 57
  • в моя свят
Аз се тегля на 2 дни и свалих още на картофените. Също не спазвам стриктно диетата, но има резултат. Не ям месо и първия пилешки замених с яйца, но втория вече ми се повдигаше от тях и изкарах на риба. Така за първите 4 дни бях -3кг. От двата зеленчукови дни не мръдна кантара, но имам чувството, че на сантиметри се топя - всички дънки ми хлопат дори най-тесните ми  Simple Smile
След това първия рибен ден вчера прегреших с малко зелева салата и тази сутрин се притеглих и съм свалила още 1/2 кг. Днес ми е втори рибен, но го замених с извара - 700гр съм си взела и всяка порция подправям с подправки. Утре ще пиша имам ли минус.
За себе си мога да кажа, че протеиновите дни са ми най-трудни и не мога да ги изкарам по 2 дни една храна. С картофи, зеленчуци, плодове нямам проблем тъй като те са основната ми храна извън диетата. Свалянето на кг мисля, че за всеки е индивидуално и също зависи често ли се правят диети, защото организма свиква.. Аз започнах с 54кг и целта ми е 50, 163см съм и не съм диетувала от година. Общо взето зимата качвам някое кило и на пролет с едно прочистване се коригират нещата. Правила съм 3 дни само на фрешове и пак съм сваляла няколкото кг. Проблема ми е сладкото, с което наистина прекалявам и сега след диетата значително мисля да огранича.
А забравих да спомена, че сутрин хапвам 1 лъжица тахан с мед. Това го правя от години и сега не съм прекъснала заради диетата.
Чакам от утре плодовите дни и се чудя дали може ананас, че си е доста сладичък  newsm78

# 58
Здравейте, момичета, аз повтарям диетата, първия път свалих почти 10кг за 50 дена и бях мега доволна при положение, че не бях стриктна, след 2 дена приключвам първата 24-ка, свалила съм само 3кг 😞 знам, че това са реални кг, не като първия път водно тегло ама ми се ще да чуя, че има някой като мен, който сваля трудно. Имам да свалям много и с това темпо нещо почнах да се отчайвам 😞

# 59
Недей да се отчайваш и не се отказвай, все пак нещата дори и трудно, но се движат. Ако знаете при мен колко е сложно положението само.
На мен ми трябват -25кг. минимум. Толкова качих през последната година, но ме беше хванала депресия и започнах да се тъпча със сладко и тестено неконтрулируемо, гледах как се обезформям все повече и повече, но нито можех да се спра, нямах сили да се откажа от единственото нещо което ме успокоява, нито пък ми пукаше особено в онзи период. за външният ми вид. Изписаха ми и антидепресант та половината ми кг. които качих са от него.  Сега съм вече добре психически горе-долу но трябва да си пия антидепресантаоще дълго време и въпреки него трябва да отслабна някак си, че не мога повече да се гледам така, а и се задъхвам с тези килограми от най малкото физическо усилие.
И така от 3 месеца започнах борба с килограмите. Първо минах на умерено хранене без злоупотреби за около месец. После почнах да спазвам и диети. Нещата вървят на приливи и отливи. Пробвам вече трета диета досега резултатът е нищожен - 4 кг. Първата беше хаотична и си беше моя измишльотина и не свалих нищо за 15 дни. В момента правя монодиетата на Ваня Червенкова и за 10 дни съм само- 2кг. Нищо общо с резултатите на другите, които се отчитат във фоума на тази диета. Пробвх и японското чудо и там само -2.  Преди 2 г. с японското чудо свалих 6 кг. Тогава ми подейства и хем имах да свалям малко нещата вървяха динамично. Сега когато имам да свалям много вместо да върви по-бързо в началото, все съм в застой. Направих един лунен ден без да спирам основната диета и благодарение на него помръднаха нещата надолу. Сега пак от доста дни мямам минус, само задържам.
Посъветвайте ме моля ви към диетата какви хранителни добавки да включа, че да побутна и от там нещата .
До сега взимах 1 месец към диетата и Акай бери и китайския чай за отслабване. Но както казах нещата не вървят и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт