МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 834
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Поморие
Привет и от мен. За първите 2 х 6 дни свалих 3 кг и то първите 3 дни и после нищо. Сега карам следващата шестдневка. Кажете в пилешкия ден може ли примерно пилешки кремвирш или пилешко пущено филе. А става ли да се замени картофен ден с такъв на варени макарони-ще се прежаля да са без сирене, че от тия картофи направо ми се повдига.

# 31
  • Sofia
не може паста и кренвирши Naughty

# 32
  • в моя свят
Аз изкарах двата картофени дни без проблеми и нарушения. Днес съм на яйца вместо пиле. До сега 3 сварени и 3 бъркани съм изяла и мисля само още едно сварено ако много пригладнея по-късно.
Странно как още от първите дни се чувствам много леко, прибрал ми се е корема и сутринта бях с 2кг по-малко, но сигурно е от изхвърлена вода. Моите наблюдения са, че при каквато и да е диета с по-малко сол първите кг от задържана вода падат много бързо. Друг е въпроса да се запазят, но дори и при хранене без вредни навици солим ли си нормално и веднага се задържа вода и за това поне 1 кг бързо се връща след диетата.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 17:51 от me4ta22

# 33
Здравейте на всички! И аз изкам да се включа при вас за да не съм сама в борбата с килограмите. Имам да свалям много, поне 20 кг. за да влезна във форма. Вече изкарах 2 дена на кисело мляко и 2 на риба, резултатът е - 1кг. само. Днес реших за да подбутна нещата да съм на лунна - лимони с мед и много вода, пък да видим какво ще стане. После продължавам моно диетата. Успех на всички.

# 34
  • София
Здравейте, прекрасни! От днес съм на диетата на Ваня Червенкова. На 46 години съм, напълнях 3 кг в последния месец, защото спрях всякакъв спорт поради контузия на глезена.
Надявам се да се подкрепяме, засега намерението ми е да направя 12 дни.

# 35
  • София
Аз да се похваля и в тази тема вместо запис. Вече съм - 4см от талията и -2,5 см. от ханша. На 11 ден кисело мляко съм. Спирам я до тук, през уикенда ще хапвам разнообразни неща и в понеделник пак стартирам.
Браво, ако влизаш все още в темата, би ли споделила как си след като спря монодиетата?

# 36
  • Бургас
Аз да се похваля и в тази тема вместо запис. Вече съм - 4см от талията и -2,5 см. от ханша. На 11 ден кисело мляко съм. Спирам я до тук, през уикенда ще хапвам разнообразни неща и в понеделник пак стартирам.
Браво, ако влизаш все още в темата, би ли споделила как си след като спря монодиетата?
Аз я спрях преди 5 дни, така че се съмнявам да има някаква промяна. Сега залагам на контролираното ядене и мъничко упражнения /правя упражнението планк/.

# 37
Здравейте пак!
Сега вече мога да се включа с малко минуси, започнах 68кг, свалих до 64, ноо днес на втори ден зеленчуци с малко плюс. Изкуших се вчера и си сложих на салатата и царевица   Laughing нооо и това е добре, бях на косъм да си поръчам пица  Embarassed Laughing
Някои които е заменил рибните с извара, може ли да даде мнение... не мисля че ще издържа на риба.
За плодове четох някъде,че трябва да са най много два вида плод, чудя се кои са подходящи. Искаше ми се ябълки и портокали,но като знам как огладнявам от ябълки  Laughing
И последен въпрос, след като минат първите 12 дена +2 дена почивка възможно ли е да се направи същия вариант, но по 1ден т.е. 1ден картофи, 1ден пиле и т.н.
Наближава ми изпит и не ми се иска да съм на диета тогава и за това искам да съкратя дните, но да не спирам този вид хранене, тъй като имам доста килца за сваляне.
Успех мацки дръжте се!  bouquet

# 38
  • Русе
Добре, де! Аз ли не съм разбрала? Диетата не е ли 12+12 и тогава 2 дена почивка. После още 2х12 newsm78 Като гледах В.Ч. при Гала, тя така каза.

В плодовите дни ям всякакви плодове, не съм се ограничавала до два вида. Това за първи път го чувам. Банани до сега не съм яла, удържам Mr. Green Яла съм портокали, мандарини, грейпфрути, киви, ябълки, печена тиква, печени ябълки. Предния път си позволих и по една фурма на ден.

# 39
  • в моя свят
Днес съм на 2 ден зеленчуци т.е. шести от диетата. След 4 ден бях -3кг. През зеленчуковите дни и при мен не мърда кантара, но важното е да няма плюс. Вчера бях почти изцяло на салати - зеле с моркови, айсберг с домати и краставици плюс една малка порция замразени броколи, моркови и карфиол на пара. Днес обаче една малка салата от домати и краставици, а зелето си го задуших в тиган с морков и домати от консерва. Стана много вкусно. За вечеря мисля зеленчуци на пара да си направя, имам тиквичка и едни замразени зеленчуци за супа. А вече съм купила рибката за утре и чакам с нетърпение.
Според мен диетата всеки си я променя според вкусовете и дори с по 1 ден явно пак има резултати. Аз лично ще я направя само 12 дни, защото имам 4 кг излишни и мисля, че ще ги сваля. Въпроса е дали ще ги задържа след диетата.

# 40
  • София
Здравейте!

Имам няколко въпроса към спазващите диетата на Червенкова
-В зеленчукови дни ядете ли туршии?
-В рибни дни може ли рулца от раци? А калмари? И ако може как ги приготвяте

# 41
  • Русе
...
Според мен диетата всеки си я променя според вкусовете и дори с по 1 ден явно пак има резултати. Аз лично ще я направя само 12 дни, защото имам 4 кг излишни и мисля, че ще ги сваля. Въпроса е дали ще ги задържа след диетата.
И аз имах да свалям 3-4 кг. и ги свалих още при първите 12 дни. Но В.Ч. каза, че за да има ефект, трябва да се прави около 50 дни, за да свикне организма. И аз за това се мъча още Joy

Здравейте!

Имам няколко въпроса към спазващите диетата на Червенкова
-В зеленчукови дни ядете ли туршии?
-В рибни дни може ли рулца от раци? А калмари? И ако може как ги приготвяте
Туршии - не. Те са с добавена захар. Аз обаче вчера като готвих си смесих прясното зеле с кисело, около 1/3 сложих от киселото. Сол много малко сложих, колкото да омачкам зелето.
Рачешките рулца преди няколко дни имаше коментар, че не може. В.Ч. чаза, че калмари може, но не панирани.

# 42
Аз си го карам на любимата салата и вече втори ден не ми е омръзнала. Може би все пак ще карам на риба утре  Simple Smile
Успяхте ли да тренирате по време на диетата, аз нямам много сили и за сега отложих....но аз уча по цял ден и на моменти мн ми се дояждат разни неща за сега държа...
Щом няма ограничение във видовете на плодовете вече ги чакам с нетърпение  Laughing

# 43
А това с двата дена почивка след 12-те дена май някъде го гледах, може и да съм объркала...

# 44

Общи условия

Активация на акаунт