МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 943
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Вчера оплесках салатения ден, днес кантара ме наказа с +500гр. Затова пак ще бъда на салата днес. Аз смятам, ако устискам да довърша моното, пак да се прехвърля на 90ДД, от нея съм си доволна. Там поне, ако си стриктен, няма начин да не свалиш, освен ако нямаш здравословен проблем.

# 196
  • София
Здравейте отслабващи дами! bouquet
Да се запиша и аз ... Ох толкова се радвам - толкова много съмишленици  Hug
Аз днес съм на първи салатен ден. От първите 2 дни (картофените) съм на -1кг. Обаче от вторите 2 дни - нищо. Това месо ме съсипа - то бива, бива, ама голяма мъка ... а иначе съм си месарче, ама много ми дойде. Да не говорим, че и тези 2 дни и до едното място не ми се ходи  Embarassed ... Дано сега от салатите да ми дойде музата, а и да сваля още килце ... По принцип съм си задала като крайна цел, в края на 1-вата 12 дневка да съм 5кг. надолу, а след втората - още 5 ... дано  Praynig
Ако сваля тези 10 кг. ще съм повече от щастлива!
Успех на всички! Вече ще следя темичката.

# 197
pinko, идвай в японското и ще ги редуваш  Hug

# 198
Нищо не свалих, но и не бях много постоянна...местя се в японското Simple Smile

# 199
Вчера изкарах образцов ден на салата от домати и краставици. Сутринта бях на същото тегло като вчера, но го отдавам на това, че МЦ дойде. Иначе ми е по-леко на тумбака, коланът и той взе "глътка въздух". Joy

# 200
  • София
Аз от 25.02 до днес съм -3.8кг  не съм била на 100% стриктна.
Доста малко за съжаление.
Ще го карам по 1 ден известно време

# 201
  • София
Здравейте, нова съм тук, но ви чета от известно време за кураж  Simple Smile
В момента карам един от многото видове монодиети, не е на ВЧ, мисля че я имате постната в началото на някоя от предишните теми - само 5 дни е и редувам кисело мляко, зеленчуци, картофи, яйца и месо.
Днес ми е 6ти ден и съм пак на кисело мляко - за първите 5 дни свалих 2,5 кг. Започнах с 57,5кг. и сега съм 55кг. Като в деня след яйцата бях дори 54,6кг., но после се върнаха някак си, незнам как.
Мисля да завърша и вторите 5 дни да видя какво ще се получи като краен резултат и след това да си карам на мои си измислени дни или само 1 ден седмично да ми е моно, за задържане на резултата.

Същата монодиета правих през октомври и ноември, мисля че тогава направих 2 пъти по 5 дни и след това си беше волно съчинение, но стартирах с 63кг. и преди Коледа бях 55кг.
И след това..........то не бяха празници, то не бе чудо....та чак до миналата седмица  Laughing
За всичкия този период на плюскане си бях върнала 2 кила и реших, че е време да се взема в ръце.

Поставям си малки цели, сега искам да стана 54кг, че вече много трудно се сваля, кантара ту надолу, ту нагоре.

Най-много съм сваляла някога с диетата на Дюкан след първото ми раждане - 18кила, бях стигнала до 52кг. и сега тайно си мечтая за тях.
Висока съм 164см.
Успех на всички  Hug

# 202
  • София
 Здравейте, да се отчета и аз спазвам моно диетата на Червенкова, днес ми е 18 ден (2 ден на зеленчуци)  и съм свалила 4,2 кг., като освен диетата ходя и на фитнес Simple Smile

# 203
  • Русе
Скрит текст:
Здравейте, нова съм тук, но ви чета от известно време за кураж  Simple Smile
В момента карам един от многото видове монодиети, не е на ВЧ, мисля че я имате постната в началото на някоя от предишните теми - само 5 дни е и редувам кисело мляко, зеленчуци, картофи, яйца и месо.
Днес ми е 6ти ден и съм пак на кисело мляко - за първите 5 дни свалих 2,5 кг. Започнах с 57,5кг. и сега съм 55кг. Като в деня след яйцата бях дори 54,6кг., но после се върнаха някак си, незнам как.
Мисля да завърша и вторите 5 дни да видя какво ще се получи като краен резултат и след това да си карам на мои си измислени дни или само 1 ден седмично да ми е моно, за задържане на резултата.

Същата монодиета правих през октомври и ноември, мисля че тогава направих 2 пъти по 5 дни и след това си беше волно съчинение, но стартирах с 63кг. и преди Коледа бях 55кг.
И след това..........то не бяха празници, то не бе чудо....та чак до миналата седмица  Laughing
За всичкия този период на плюскане си бях върнала 2 кила и реших, че е време да се взема в ръце.

Поставям си малки цели, сега искам да стана 54кг, че вече много трудно се сваля, кантара ту надолу, ту нагоре.

Най-много съм сваляла някога с диетата на Дюкан след първото ми раждане - 18кила, бях стигнала до 52кг. и сега тайно си мечтая за тях.
Висока съм 164см.
Успех на всички  Hug
m_jov, хареса ми твоята монодиета. През април ще се пробвам с нея. Ако има резултат, май и юни преди морето - пак. Аз така си и мислех да направя като диетата на ВЧ, но без плодовете, че не мога само на плодове. От ябълките страшно ми се подуват стомаха и червата. Портокалите, кивито и мандарините ми остъргват и съм още по-гладна.
На пети ден месото пилешко ли е?

# 204
пилешко или телешко

# 205
  • София
 viki_1974 по принцип пише пилешко, но аз променям понякога с телешко или свинско по-сухо, например пържолки от контрафиле или котлети, но и вратни пържоли да са едва ли ще е проблем

аз се спрях на този вариант на монодиета, защото е само по един ден и е кратко, писнало ми е от далечни хоризонти.... Wink  имам чувството, че така по-бързо минава някакси времето

# 206
  • София
като цяло съм забелязала, че не трябва човек да се съсредоточава толкова в храната, въпрос на ментална настройка е, нали казват, че отслабването е в главата  newsm78

давайте с една мантра "слаба съм, красива съм и ставам все по-слаба"   Laughing и да не ги мислим толкова диетите всичко да е супер стриктно - това натоварва психиката и всяко залитане води до чувство на вина и отчаяние после и нещата стават все по-трудни. Опитът ми показва, че и при някои прегрешения и отклонения пак съм сваляла, а друг път при съвсем стриктно спазване съм имала по-слаби резултати и съм била сдухана на всичкото отгоре. Но това е само моят опит и мнение.  Като не се вторачвам толко в това, че съм на диета, я карам някак си незабележимо и ми е много по-леко, а резултата си идва

# 207
  • гр. Варна
Подкрепям мнението на m_jov Колкото по - стриктно спазвам дадена диета - толкова по - малки резултати имам. Почвам диета с идеята на се "поприбера" малко...да ми са удобни дънките Wink И ми е по - лесно.
После пак рождени дни, празници, късни вечери  ooooh! И пак в темата  Hug

# 208
Здравейте и от мен.
Започнах диетата на ВЧ . Днес ми е 3 ден.
Имам да свалям 22 кг .
Не мога да открия никакви рецепти. Не че трябва кой знае какво де, но в зеленчуков ден мога ли да слагам зехтин в салатата ?

Почивните последно са след 12 в ден за два дни и отново.
При тези два дни всичко ли е позволено?

Благодаря предварително за насоките.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 22:13 от Elena Marinova_531956

# 209
  • гр. Варна
Elena Marinova_531956 Чела съм, че може да се слага по МАЛКО зехтин и сол, но аз съм си ги правила на вкус (слагала съм си повечко  Mr. Green )

При двата дена почивка всичко е позволено - каквото ти се яде  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт