МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 911
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Elena Marinova_531956 правиш 24 дни и след това има 2 дена почивка.

# 211
Благодаря Радостина.
Надявам се да съм сериозна и да постигна желаната цел.
Аз за 3 дни съм смъкнала 2 кг.- Party
За момента ме е страх за рибните дни. После ще мисля за останалите.
За утре съм приготвила зеле варено и печени зеленчуци.
Ще хапна и салатка.
И аз мисля да си овкусявам всичко на вкус.

# 212
Здравейте, присъединявам се към вас и днес започнах диетата 1 ден картофен. Понеже пия доста хапчета и съм качила доста. Имам да свалям около 20кг.  ooooh! Дано имам ефект, че вече не мога да се понасям. Исках да попитам в дните с пиле само бяло месо ли трябва да се яде или може и бутчета не съм голям фен на бялото месо. Мисля да не пържа храните само скара, печено и варено, но проблема ми е солта. Ям доста солено и без сол ми е направо безвкусно. Знам, че трябва да я намаля ще положа максимални усилия.

# 213
  • Русе
Здравейте, присъединявам се към вас и днес започнах диетата 1 ден картофен. Понеже пия доста хапчета и съм качила доста. Имам да свалям около 20кг.  ooooh! Дано имам ефект, че вече не мога да се понасям. Исках да попитам в дните с пиле само бяло месо ли трябва да се яде или може и бутчета не съм голям фен на бялото месо. Мисля да не пържа храните само скара, печено и варено, но проблема ми е солта. Ям доста солено и без сол ми е направо безвкусно. Знам, че трябва да я намаля ще положа максимални усилия.
Може от всяка една част от пилето да ядеш месо, можеш и да си го осоляваш. След като ядеш много солено, намали солта. Никъде не е казано, че трябва да се яде съвсем без сол.

# 214
Може от всяка една част от пилето да ядеш месо, можеш и да си го осоляваш. След като ядеш много солено, намали солта. Никъде не е казано, че трябва да се яде съвсем без сол.
Благодаря viki_1974 и аз това направих осолявам по мъничко за сега се справям добре, надявам се скоро да се похваля с резултати  Simple Smile

# 215
magityy_k сега виждам поста ти.

Аз съм живяла в заблуда, че след 12 дни се почива......

В момента се чувствам ужасно подута - днес ядох варено зеле и печени зеленчуци, малко салата.Е не малко а една салата.....

Сега ще се пренастройвам, че 12 е едно, а 24 съвсем друго.

# 216
ти се пренастройвай, че утре ще си задържала вода, самоняма да се шашкаш  Hug
по-добре си изкарай 24 дни, защото спреш ли веднъж, после по-трудно се подължава

# 217
Здравейте момичета, аз днес съм на риба. Искам да споделя, че след два дни зеленчуци съм + 800 гр на горе. Какво стана не мога да си обясня. Нямам прегрешения ядох моркови, салата, краставици, печен пипер и домати. Толкова надут ми е корема в момента, че ще гръмне. Днес ми е 31 ден от диетата, но нямам намерение да се отказвам.

# 218
След 1 картофен ден днес съм -1,100 надолу

# 219
  • София
Ех, момичета ... Нещо и аз не знам какво става. След картофените дни съм -1кг, и само толкова. Да не говорим, че варират ужасно ... Днес съм на 1-ви плодов ден, не съм се отказала, но ... бива ли такова нещо! Единственото, което ме обнадеждава, че съм пред цикъл ... може след това да падне още и някое кило. А между другото, който има проблеми със задържане на течности - аз пия цикория и се чувствам много добре. Вкусът и е почти като на нес кафе.

Elena Marinova_531956, не се плаши от рибните дни - те се оказаха супер при мен - нахранвах се с много малко. Хапвах риба тон в собствен сос, херинга и си пекох на фурна пъстърва на морска сол.

# 220
  • София
Хайде и аз тук.
От 24.03. съм на диетата на ВЧ. Сутринта резултата беше -4кг.
За 4 дни е повече от чудесен резултат, но имам да свалям още 20.
С картофите нямах никакви проблеми, мога да ги ям цяла седмица.
Двата дни на пиле обаче се измъчих - страшно главоболие. Такъв проблем имах и преди години когато спазвах Дюкан.
Чудя се - вместо пиле, дали мога да ям кашкавал, сирене, яйца или на обяд едното, вечерта другото. Все пак тези храни всичките са протеини. Някои от вас дали са смесвали протеините - да сподели опит.

# 221
Няма да има този ефект 😞 аз понякога заменям единия ден риба с варени яйца, но това не е по диетата, моя импровизация.

# 222
Диетата на Петър Димков

Ден първи
Хапват се килограм варени картофи, задължително без сол. Консумирайте ги на няколко отделни приема.
Ден втори
Залага се на 3 кофички кисело мляко и нищо друго за целия ден. Не го подслаждайте с нищо.
Ден трети
Приемат се сурови плодове и зеленчуци, до 1500 г дневно. Ако не ги обичате сурови, може да ги хапвате сварени (зеленчуците). Задължително е те да са обелени.
Ден четвърти
Минете на компоти, заедно с плодовете в тях. Нищо друго не е позволено.
Ден пети
Допустими са три сварени кокоши яйца и голямо количество вода – задължително е.
Ден шести
Позволени са 500 гр плодове и свежи зеленчуци, нищо повече.
Ден седми
Отново 3 кофички кисело мляко. Ако не ви се хапва точно сега, може да го замените с печена или варена тиква, без ограничение в количеството.
Ден осми – последен ден
Не е позволена никаква храна, а само литър и половина вода (минерална). Много критичен и труден ден, но се преминава.

За да свалите повече килограми, прилагайте диетата на Петър Димков 4 седмици, но не е задължително да са последователни, а с кратки почивки по между си, за да не се изтощите съвсем – изборът е ваш как да процедирате.
Предлагаме ви да помислите за вариант, в който да правите диетата веднъж в месеца и така ще задържите постигнатото години наред.
Когато достигнете исканото от вас тегло, правете режима веднъж на 2 месеца, за да се радвате на стабилен ефект напред във времето.

# 223
Хей,пинко,как си?На Димков ли се мяташ ?

# 224
Момичета включвам се в групата . От утре ще се пробвам с диетата на Ваня Червенкова . Надявам се да се справя и да има ефект. Имам 15 килограма за сваляне и не смятам че ще ги сваля всичките ( ако ги сваля ме притеснява колко бързо ще ги върна) .
Тази вечер ще си готвя картофите за утре и искам да питам  дали мога спокойно да сложа подправки? И след това за дните с пилето дали в добра идея да си взема пиле на жар и направо от него да си ям?

Общи условия

Активация на акаунт