МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 979
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Така и аз започнах отново ,днес картофи не ми се хапват мечтая си за пиле..

# 181
Момичета, когато сте на картофи, ядете ли пържени? И ако да, на другия ден с плюс ли сте?

# 182
  • София
Картофите могат да са варени, печени и пържени, аз лично когато ям пържени не съм на плюс Simple Smile

# 183
  • София
Аз последния път си правих по селски- първо ги варя цели, след като ги сваря ги беля и режа, овалвам ги в червен пипер и чуубрица( за обичащите лютото като мен може лют червен пипер) и ги пържа в тиган, после ги редя на кухненска хартия да попие мазнината.

# 184
Аз чета мнения на доста хора, че са свалили с нея, пък аз с таи на Ваня не отслабвам, с тази на Грахич сигурно ще кача Joy.
Този застой на кантара направо ми къса нервите Sad

не си само ти...и при мен е същото и се изнервям вече  Close

# 185
Аз чета мнения на доста хора, че са свалили с нея, пък аз с таи на Ваня не отслабвам, с тази на Грахич сигурно ще кача Joy.

+3

да се отчета аз съм тъпо но упорито този път.
днес 2 ри плодов
резултат след вчера    -   =  0кг.

до момента 10 ти ден свалени 200гр. !!! 
усещам се леко по поспаднала от подуване но меря и обиколките и там нямам промяна дори на сантиметър. А имам да свалям 8 кг. поне , за да се доближа поне малко в човекоподоен вид
хора .. нещо съм се повредила.. Embarassed
утре съм решила кисело мляко биволско 5 % бъркано със сладко от грозде или боровинки Peace
така 2 дни ще се поглеза  Wink

# 186

+3

да се отчета аз съм тъпо но упорито този път.
днес 2 ри плодов
резултат след вчера    -   =  0кг.

до момента 10 ти ден свалени 200гр. !!! 
усещам се леко по поспаднала от подуване но меря и обиколките и там нямам промяна дори на сантиметър. А имам да свалям 8 кг. поне , за да се доближа поне малко в човекоподоен вид
хора .. нещо съм се повредила.. Embarassed
утре съм решила кисело мляко биволско 5 % бъркано със сладко от грозде или боровинки Peace
така 2 дни ще се поглеза  Wink

незнам защо така метаболизма ни е спрял  hahaha дали , защото трябва да сваляме "малко" ???? за нас са си много де имам предвит тези хора при които са по-пълни и имат много за сваляне

какво ще кажете за пуканки..може ли да се ядат,бях чела в някакъв сайт ,че са позволени при диети,понеже залъгвали ,,,

днес съм на зеленчуци и съм на прясно зеле,,,,,корема ми е бомба Sad

# 187
Аз вчера изкарах само на пържени картофи и имам минус. Вярно, че имам доста повече от седем-осем килца да свалям, но и предния път картофите ми действаха добре. Днес обядвах 500 гр. пилешки "бедра", от онези малките. То сигурно кокалите тежат 300 гр. само. За вечеря съм решила да взема пиле на грил, хем с него ще направя пиле с ориз за останалите. Две в едно да направя. Mr. Green

# 188
Май не сте само вие мимичета .И аз не съм свалила на сантиметри и на кила само някакъв плаващ килограм а вече съм на киселото мляко.Ще изкарам и плодовете и май ще започна да постя.

# 189
  • София
Добро утро, момичета, след 1 ден картофи (13 ден от цялата диета) съм на същите килограми като вчера, а на предните картофени дни свалях по 200гр., на мен ми се иска да сваля още 3кг. и знам, че ще стане доста бавно, но не се отчайвам  Peace
Успешен ден!

# 190
Хей, къде сте се скрили, няма ли да се мотивираме една друга? Grinning
За първите четири дни съм -2,300 кг. Доволна съм. Радвам се като виждам минуси. След картофите свалих 1,400 кг., а след пилето - 900 гр. Имам и прегрешения през тези дни - две чаши кола и две парчета козунак. Сега ми се яде всичко, но гледам да се нахъсвам, та да не проваля всичко. Днес покрай домашната работа, едва преди 30 мин. ядох за пръв път. Направих си салата от домат, краставица и авокадо. Стана ми тежко, вероятно от авокадото. То може и да се води плод, но аз го използвам в салати, иначе е безвкусно.

# 191
  • Русе
Аз днес съм на яйца. Ама преди малко такава хубава питка опекох, че не се стърпях и изядох едно парче. Blush Празник е, все пак. Обаче сега ми стана тежко на стомаха Crazy
При мен свалените килограми вече 40 дена си стоят 3-4. В понеделник приключвам. Другия месец пак ще си направя един курс. Не се издържат 50 дена. Особено като свалиш само 3-4 килограма, нямаш мотивировка. То не, че имам още много да свалям, но можеше поне още 2 кг. да ги няма.

# 192
Няма с какво да се похваля - 5 ден само -500гр. Но продължавам, няма да се отказвам. На 28.04 ми предстои тържество, на 20 юли тръгвам на море-все неща,които ме стимулират да упорствам. Ще изкарам 24 дни Simple Smile

# 193
на картофиния ден чипс ядете ли?

# 194
Минавам да се отчета оплача изкарах 12 дни  bowuu
отслабнах - 400гр. за тези 12 дни !!!!
Вчера си дадох почивен ден с тенденция да си размърдам  организма , че е срамно толкова глад и само 400гр.  Sad
Днес да кажа кантара , отчете + 2.200кг. отгоре  Shocked ...
толкова за свинския ден
буквално мога да изброя какво съм яла
Скрит текст:
половин парче торта, картофи печени и на пюре, 50гр. печено месо 5-6 двусантиметрови квадратчета моцарела с 3-4 чери доматчета 200гр. бяло вино. !!!

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт