В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - тема 2

• 46 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
Здрaвейте.
Зa суевериятa не че толковa им се вързвaм,но минaлия път не съм се подстригвaлa.По принцип не се боядисвaм  тaкa че товa нямa дa ми липсвa.
С минaлaтa си бременност се нaложи двa пъти дa пия AБ ,зaрaди здрaвословни проблеми,но имa тaкивa,които сa зa бременни.Зa глaвоболие освен пaрaцетaмол може aнaлгин.

# 76
  • София
Фаличка, ако болничния ти започне преди да ти е изтекла втората година майчинство, ще взимаш същото като първото по размер, независимо, че последната година осигурителния ти доход е равен на минималната работна заплата Peace Това е на основание един член от Кодекса за породени деца. Има една тема "Майчинството счетоводно", там може да питате всичко, отговарят много точно.  bouquet
Аз днес чистих и съм като размазана  Tired Само като си помисля, че довечера съм нощна смяна....  ooooh!

Благодаря ти за информацията!
Сядай да почиваш до нощната Simple Smile и да минава леко работата Simple Smile

# 77
  • Варна
Подкрепям за черната ряпа с мед - много е ефикасна за кашлица. При простуди - мед с джинджифил и лимон. Аз миналата седмица бях болна - малкият ме зарази с грип, още не бях направила тест, но знаех, че има такава вероятност и пих само мед, джинджифил и лимон. Минаха 5 дни, докато почувствам реално подобрение, но и грипът си беше от гадничките (при малкия за съжаление този път не се размина АБ).

# 78
  • София
Привет! Относно кашлицата - на мен док ми изписа за гаденето един сироп, който по принцип е за кашлица - Гастротус сироп  Peace Не съм го пробвала, понеже успях да облекча гаденето с друг лек, но го имам предвид.

# 79
Гастротус не е за кашлица, налагало ми се е да го пия месеци и знам  Peace

# 80
Добро утро!
 Може ли да помоля за стиснати палци днес, пак сме на преглед и всичко ми се е свило.

# 81
Здравейте да се запиша и аз... По мои изчисления съм с термин 20.10.2016, втора бременност от София,  бяхме 3 месеца в чужбина и в Петък се прибираме,  и тогава ще си запиша час за преглед.  Само съм видяла положителен тест за бременност и разбира се не ми идва, но от вчера ми зацапва бельото с кафяво,  не искам да се тревожа, и се надявам че всичко е ок и нормално... Решила съм този път да съм при д-р В....хаха забравих му името  който в в Шейново,  но за преглед при него се чака месец, та не знам кога ще съм на преглед ако успея до края на Март ще си е постижение... Иначе нищо ми няма ок съм само където почнах да качвам килограми...и пие фолиева киселина поне тук намерих това селен нямат.

# 82
Добро утро.Стискаме ти палци и не се притеснявай всичко ще е наред. Аз съм на преглед на 11 и с нетърпение чакаме да чуем сърчице.
Хубав ден маминки.

# 83
R_N , да чуеш две силни тупкащи сърчица  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Чакам те да пишеш!  Hug

И аз съм на 11ти на преглед, страшно се надявам да се види  Heart   Praynig

linasf, добре дошла Simple Smile Аз на твое място да бях отишла на преглед вече, не е хубаво да не обръщаш внимание на зацапването. Има достатъчно други добри специалисти из София, за които няма нужда да чакаш месец  Peace

# 84
Палци и от мен Hug

# 85
днес и аз съм на лекар, ужасно се чувствам. Нямам сили за нищо. Сутрин едвам ставам от леглото, с 300 зора се оправям криво ляво за през деня.
Просто съм като парцал...

Не пренебрегвайте температурата.

Стискам палци на R_N.

# 86
R_N стиснати палци и от мен!!!  Hug

linasf Добра дошла! Simple Smile

Аз днес сънувах едни сънища  #Crazy Ужас. Ако не друго, поне май разбрах пола на бебето, ако може да се вярва на съня.  Laughing Беше една малка госпожица, която за разлика от каката, приличаше на мен. Да видим.  Rolling Eyes

# 87
Благодаря ви, момичета!
Мина ми прегледа, растат и двете сакчета, но едното продължава да изостава. За съжаление обаче не видяхме ембриончета в нито едното сакче,  док каза че е рано, ама на мен ми е притеснено. Другата седмица пак на преглед.
Анн, стискам палци да донесеш добри новини от прегледа! Днеска и на мен ми беше супер лошо, ама като хапнах и се пооправиха нещата.

# 88
Здравейте момичета, днес за първи път от вече месец сигурно се чувствам супер  Sunglasses ,не ми се вие свят, не ми се гади, ох дано да е така и за напред,направо съм като нов човек.Усмивката не може да слезе от лицето ми.
Утре съм на преглед и много се вълнувам, направо не знам как ще издържа.Сутринта дори се събудих и почнах да си нахвърлям въпроси за доктора, да не забравя да го питам нещо.
А колкото до боядисването на каосата, не знам дали е суеверие за цвета на бебето,колкото че все пак е химия и малко или много едва ли е добре за плода. Може би е хубаво да се ползват безамонячни и някакви по безвредни бои.  С първата си бременност и аз не се бях подстригвала, ама не толкова от суеверие, колкото че косата ми от хормоните беше постоянно мазна и затова ходих все вързана. Ама беше някакъв ужас,вечерта се къпех и на сутринта тя вече беше мазна и зализана,все едно крава ме е лизала, не можех изобщо да я понасям. И сега започна да ми се омазнява повечко,ама все се надявам да е по-добре от предната Б. Иначе пък тогава ноктите ми бяха станали супер здрави и имах страхотен маникюр.
 Момичета а вие пиете ли витамини? Моя доктор ги отрича,казва че са си химии, и на доста познати лекарите същото са им казали, та и те не пият. Всъщност този път още не съм питала за витамини, но с предната Б ми каза да не пия. То верно че сега идва сезона на плодовете и зеленчците,но в момента освен ябълки и круши нищо друго не ям.
 R_N ти в коя седмица си? Щом доктора ти е казал да си спокойна,довери му се. И аз много се бях ошашкала с предния преглед ама с това не си помагам с  нищо, сега пак имам големи надежди всичко да е наред. Praynig Praynig Praynig

# 89
В 6 съм, но само по-голямото сакче отговаря на нея, по-малкото изостава. Сега на снимката като гледах и в двата края има едни миниатюрни бели точици, та се надявам от тях да се развият ембриончетата. Моля се поне едното да успее!
babybu, а ти в коя ще си утре? Миналия път не се беше видяло нищо ли? Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт